2777
2789
عنوان

«شعر4»

| مشاهده متن کامل بحث + 53327 بازدید | 8664 پست
عزیزم اشکالاتش هم بگو..بی زحمت

عزیز دلم 

حیفه شعر به این زیبایی بدون پرداخت رها بشه و چون خودتون فرمودید عرض می کنم

فکر کنم سه قسمت ایراد وزن داره ، البته خیلی خیلی کوچیک ، یعنی فقط با یه کم تغییر میشه جبران کرد ، چون حالت سکته ایجاد کرده توی مصرع ، نیاز به اصلاح داره 

و همینطور در این شعر قافیه ها یکسان نیست 

چون شما کلمه ی "بود" رو ردیف در نظر گرفتید ، هم قافیه با چشم خیلی سخته و کم هستی ، باید از قافیه خشم بعنوان مثال استفاده کنید

ریشه را در خاک محکم کن که گاهی زندگی / پیشِ پایت آب، گاهی هم تَبَر می آورد 
طفلک چشمهایم سوختند و به پای قرارشان آب نشدند

احسنت 

خودم مد نظرم خیره ماندن و تر نشدن بود و فکرم سمت این مصرع شما نرفت ، این مصرع اصلاح شده ی شما خیلی خیلی معنی گسترده تری میده

مانا باشید دوست مهربونم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیز دلم  حیفه شعر به این زیبایی بدون پرداخت رها بشه و چون خودتون فرمودید عرض می کنم فکر کنم ...

واسه چشم خیلی سخته قافیه پیدا کردن...خشم چشم پشم

قشم

دیگه نیست اخه

تعطیل🚫                                                                                 
واسه چشم خیلی سخته قافیه پیدا کردن...خشم چشم پشم قشم دیگه نیست اخه

بله دقیقا

من می خوام به صور ترکیب بند ادامه بدم که پاره ی اول قافیه بود ، سرود و گشود و ... باشه 

چون واقعا قافیه چشم سخته 

می شه به صورت چهارپاره هم اداره داد ولی این وزن برای چهارپاره مناسب نیست خیلی 

بله دقیقا من می خوام به صور ترکیب بند ادامه بدم که پاره ی اول قافیه بود ، سرود و گشود و ... باشه&nb ...

وزنشو درست کردم...

ولی واسه قافیه موندم 

در حقیقت واسه کلمه بود هم زیاد قافیه چیزی نیست اخه

هست ولی واسه این مصرع جالب در نمیاد

تعطیل🚫                                                                                 
وزنشو درست کردم... ولی واسه قافیه موندم  در حقیقت واسه کلمه بود هم زیاد قافیه چیزی نیست اخه ...

مهربونم کاملا موافقم با فرمایش شما 

با اونکه مصرع چالش بسیار بسیار زیبا و احساسی هستش ولی در عین حال سخته برای ادامه دادن 

کم کم یاد میگیری برای هیچ چیز اصرار نکنی شدنی ، میشه موندنی ، میمونه اومدنی ، میاد رفتنی هم میر ...

سلام خواهر جان، ظهرتون بخیر باشه. 🦋🌹💚

مصرع امروز " من دلم تنگ که نه، غمزده چشم تو بود "

💚شنیدم امام رضا مریضارو شفا میده💚شنیدم پنجره فولاد رضا برات کربلا میده💚 شنیدم که ضامن آهو شدی امام رضا💚میشه ضامن منم بشی پیش خدا💚 شنیدم هرکی بره زیارت امام رضا💚برادیدنش میاد سه جا غریب الغربا💚برا بار اولی سر پل صراط میاد💚دومی وقتیه که نامه ی تو برات میاد💚بار سوم که میخاد آقا به دادت برسه💚وقتی که ملک میاد تا به حسابت برسه💚من قیزیمادونیایام😍قیزیم منه دونیا دی😍الله بیزی آییرما😍بو قیز منه سودا دی😍من تورک قیزام آسانا😍منیم آنام زهرا دی😍عشقی منه اورگددی😍قلبیم اونا شیدا دی😍♥ آبجی سادات خودمی💚khoday_mer3p 💚با یه صلوات آمین بگو خواهرگلم.خدایا هرکی چشمش به این امضا افتاد همون لحظه دلشو شاد کن.اگه دختره یه بخت خوب نصیبش کن.اگه منتظره دامنشو سبز کن.اگه غصه داره خدایا به بزرگیت قسمت میدم ارامشی از جنس خودت نصیبش کن.اگه مستاجره صاحب خونش کن.اگه با شوهرش مشکل داره دلشونو به هم رضا کن.خدایا خیلی از دوستام ناراحتی هایی دارن که نمیتونن بیان کنن اونا فقط تورو دارن جوری به خودت نزدیکشون کن که ناراحتیشونو فراموش کنن.اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم.brave 
سلام صبحتون بخیر باشه⚘🙏 مصرع امروز " من دلم تنگ که نه، غمزده چشم تو بود "

@راه،بی،نهایت  

💚شنیدم امام رضا مریضارو شفا میده💚شنیدم پنجره فولاد رضا برات کربلا میده💚 شنیدم که ضامن آهو شدی امام رضا💚میشه ضامن منم بشی پیش خدا💚 شنیدم هرکی بره زیارت امام رضا💚برادیدنش میاد سه جا غریب الغربا💚برا بار اولی سر پل صراط میاد💚دومی وقتیه که نامه ی تو برات میاد💚بار سوم که میخاد آقا به دادت برسه💚وقتی که ملک میاد تا به حسابت برسه💚من قیزیمادونیایام😍قیزیم منه دونیا دی😍الله بیزی آییرما😍بو قیز منه سودا دی😍من تورک قیزام آسانا😍منیم آنام زهرا دی😍عشقی منه اورگددی😍قلبیم اونا شیدا دی😍♥ آبجی سادات خودمی💚khoday_mer3p 💚با یه صلوات آمین بگو خواهرگلم.خدایا هرکی چشمش به این امضا افتاد همون لحظه دلشو شاد کن.اگه دختره یه بخت خوب نصیبش کن.اگه منتظره دامنشو سبز کن.اگه غصه داره خدایا به بزرگیت قسمت میدم ارامشی از جنس خودت نصیبش کن.اگه مستاجره صاحب خونش کن.اگه با شوهرش مشکل داره دلشونو به هم رضا کن.خدایا خیلی از دوستام ناراحتی هایی دارن که نمیتونن بیان کنن اونا فقط تورو دارن جوری به خودت نزدیکشون کن که ناراحتیشونو فراموش کنن.اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم.brave 
جووووووووووووووووووونم😄😍😘😚

مرحبا ای عشق خوش سودای ما

ای طبیب جمله علتهای ما

ای دوای نخوت و ناموس ما

ای تو افلاطون و جالینوس ما

جسم خاک از عشق بر افلاک شد

کوه در رقص امد و چالاک شد

سلام آبجی مهسا 

خوش آمدی. خوبی عزیزم 🦋🌹❤️