2777
2789
عنوان

«شعر4»

| مشاهده متن کامل بحث + 53329 بازدید | 8664 پست
صف مژگان تو بشکست چنان دل‌ها را که کسی نشکند این گونه صف اعدا را نیش خاری اگر از نخل تو خواهم خوردن ...

چشمت خوش است و بر اثر خواب خوشتر است 

طعم لبت ز شکّر ناب خوشتر است

زنهار ازان تبسم شیرین که میکنی 

کز خنده شکوفه سیراب خوشتر است☺🌻

بله من منطقی تصمیم میگیرم و با احساساتم برای تصمیمی که گرفتم عزاداری میکنم 🙂😕 کتاب، شعر، موزیک و فیلم حالمو خوب میکنن 🌿

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چشمت خوش است و بر اثر خواب خوشتر است  طعم لبت ز شکّر ناب خوشتر است زنهار ازان تبسم شیرین که م ...

😍😍

حالیا گر قدح باده تو را هست بنوش
که نخورده‌ست کس امروز غم فردا را
کسی از شمع در این جمع نپرسد آخر
کز چه رو سوخته پروانه‌ی بی‌پروا را...

I would love to be kind to me, i saw with all kindness
😍😍 حالیا گر قدح باده تو را هست بنوش که نخورده‌ست کس امروز غم فردا را کسی از شمع در این جمع نپرسد ...

آن سفر کرده که صد قافله دل همره اوست 

هرکجا هست خدایا به سلامت دارش 

بله من منطقی تصمیم میگیرم و با احساساتم برای تصمیمی که گرفتم عزاداری میکنم 🙂😕 کتاب، شعر، موزیک و فیلم حالمو خوب میکنن 🌿
آن سفر کرده که صد قافله دل همره اوست  هرکجا هست خدایا به سلامت دارش

با هر ستاره ای سر و کار است هرشبم
از حسرت فروغ رخ همچو ماه تو😍
یاران همچنین همه از هم جدا شدند
ماییم و آستانه دولت پناه تو 

با هر ستاره ای سر و کار است هرشبم از حسرت فروغ رخ همچو ماه تو😍 یاران همچنین همه از هم جدا شدند مایی ...

ماهیِ همیشه تشنه ام

در زلال لطف بیکران تو

میبرد مرا به هرکجا که میل اوست؛ 

موج دیدگان مهربان تو 😍😍❤

سلام بچه ها اگه منم نبودم و تگم کردید و نیومدم نگرانم نشید

یه مدت نیستم

انشالله با حال خوب زودی میام

فقط تاپیک از رونق نیفته ها

///موهیتا راست میگف اهواز شهر عاشقیه شهر دیوونگیه ❤ خدایا شکرت بابت همه چی♥💫///

خیلییییی قشنگ بود😍مرسیییی

نوش نگاهت دلبرم☺😄😄❤

ادامه هم داره ولی یادم نیست☹

سلام بچه ها اگه منم نبودم و تگم کردید و نیومدم نگرانم نشید یه مدت نیستم انشالله با حال خوب زودی می ...

سلام عزیزم 

امیدوارم حالت به زودی خوب بشع❤

سلام بچه ها اگه منم نبودم و تگم کردید و نیومدم نگرانم نشید یه مدت نیستم انشالله با حال خوب زودی می ...

کجا میری عشقم