2777
2789
عنوان

«شعر4»

| مشاهده متن کامل بحث + 53331 بازدید | 8664 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بیخیال‌ِ همہ چیز لبہ‌یِ دنیا بشیـن و پاهایت را آویزان کـن^^😌💛🌻 این گاهی به گاهی شدن ها ویژگی ...

عزیزمی

ممنون از مهربونیت

حتما

///موهیتا راست میگف اهواز شهر عاشقیه شهر دیوونگیه ❤ خدایا شکرت بابت همه چی♥💫///

نوشتم اول خط بسمه تعالی سر بلند مرتبه پیکر،بلند بالا سر قسم به تربت اعلات سجده خواهم کرد که بنده تو نخواهدگذاشت هر جا سر 

قسم به معنی(لایمکن الفرار ازعشق) 

که پر شده است جهان از حسین سرتاسر

تو را به جای همه ی کسانی که نمی شناخته ام دوست میدارم                                            تورا به جای همه ی روزگارانی که نمی زیسته ام دوست میدارم                                            برای خاطر عطر نان گرم وبرفی که اب میشود و برای نخستین گناه                                           تورا به خاطر دوست داشتن دوست میدارم        تو را به جای تمام کسانی که دوست نمی دارم    دوست میدارم    
نوشتم اول خط بسمه تعالی سر بلند مرتبه پیکر،بلند بالا سر قسم به تربت اعلات سجده خواهم کرد که بنده تو ...

@اعتصامی  گلم این شعر رو به مناسبت امروز برای اقا گذاشتم(طولانی هستش).شعر از اقای سید حمید رضا برقعی هستش که در وصف امامان شعر میگه.شعرهاش عالیه.اگه دوست داشتی بخون گلم.من عاشق شعرهاشم

تو را به جای همه ی کسانی که نمی شناخته ام دوست میدارم                                            تورا به جای همه ی روزگارانی که نمی زیسته ام دوست میدارم                                            برای خاطر عطر نان گرم وبرفی که اب میشود و برای نخستین گناه                                           تورا به خاطر دوست داشتن دوست میدارم        تو را به جای تمام کسانی که دوست نمی دارم    دوست میدارم    
دل من؛ گِرد جهان گشتُ و نیابید مثالش...! به که ماند؟! به که مانَد ؟! به که مانَد ؟! به که م ...

به چه ماننده کُنَم در همه آفاق تو را؟!

کآنچه در وَهمِ من آید؛ تو از آن خوب تری...

سعدی#  

هر یه مصرع؛ از سعدی رو که می خونم؛ واقعا به وَجد می یام؛ آخه شعر این قد قشنگ....  

حضرتِ درمان بیا...!💛                                                اَللهُمَّ عَجِّل لِوَلیکَ الفَرَج؛ آمین.

دلم تنگ است این شبها

یقین دارم که میدانی

صدای غربت من را

زاحساسم تومیخوانی

شدم از درد تنهایی

گلی پژمرده وغمگین

ببار ای ابر پاییزی

که دردم را تو میدانی

سلام دوستان  من برای یه مدت نی نی سایت رو ترک می کنم  تا درودی دیگر بدرود

سلام دوست جان رفتن بده وخداحافظی ازاون بدتره هرجا که هستی سلامت وخوش باشی😔🙏

بی‌وداع دوستان کردی سفر

از که این راه و روش آموختی

گرنه از یاران بدی دیدی چرا

🌹🌹دیده از دیدار یاران دوختی🌹🌹

از سخن چینان شنیدم آشنایت نیستم 🖤❤ خاطراتت را بیاور تا بگویم کیستم ❤🖤

و دگر حوصله نیست

برگها افتادند، باغ درها را بست

فصل پاییز رسید.

روزها می گذرند، ماه ها می گذرند، فصل ها می گذرند.

کاش بارانی بود، فصل مهمانی بود

کاش می دانستیم

من و تو می مانیم.

من و تو می دانیم

((زندگی رویا نیست، زندگی زیباییست))

عشق را باید دید، 

عشق را باید خواند، عشق را باید خواست.

لحظه ها در گذرند

کاش می دانستیم

می توان عاشق شد.

می توان عاشق ماند.❤❤

از سخن چینان شنیدم آشنایت نیستم 🖤❤ خاطراتت را بیاور تا بگویم کیستم ❤🖤