2777
2789
عنوان

«شعر4»

| مشاهده متن کامل بحث + 53331 بازدید | 8664 پست

@dokhtareporteqali

چرا تگت میکنم آبی نمیشی اخههههه؟؟؟؟؟

دوست‍ داشتمــ......ولی الان نهـ... چون‌دیگه‌ عاشقتمـ🍁

///موهیتا راست میگف اهواز شهر عاشقیه شهر دیوونگیه ❤ خدایا شکرت بابت همه چی♥💫///

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام دوستان  من برای یه مدت نی نی سایت رو ترک می کنم  تا درودی دیگر بدرود

سلام دوست جااانم

انشالله با حال خوب برگردی

منتظرتیم

یهِ رُوزی وَسَط هَمین شَهر جُوری بَغَلِت میکُنَم کِه اَصَن گورِبآبآی نِگآهآ وَ حَرف مَردُم∞❤️

دل و جانم به تو مشغول و نظر در چپ و راست تا ندانند حریفان که تو منظور منی دیگران چون بروند ا ...

عالی هستش.من مصرع 3و4 رو خیلی دوست دارم

تو را به جای همه ی کسانی که نمی شناخته ام دوست میدارم                                            تورا به جای همه ی روزگارانی که نمی زیسته ام دوست میدارم                                            برای خاطر عطر نان گرم وبرفی که اب میشود و برای نخستین گناه                                           تورا به خاطر دوست داشتن دوست میدارم        تو را به جای تمام کسانی که دوست نمی دارم    دوست میدارم    
کمی خوب کمی بد تو این دنیای بیرحم منم تنها و ..... اتصالی کردم دوستم       م ...

بیخیال‌ِ همہ چیز
لبہ‌یِ دنیا بشیـن و
پاهایت را آویزان کـن^^😌💛🌻

این گاهی به گاهی شدن ها ویژگی ما آدماست دیگه کاریشم نمیشه کرد 

بعدشم تا شما خوب نباشی منم خوب نمیشم آدما بهم وصلن ❤❤

یادت نره دوست مفلوکِ تو دعا کنی تو این ساعات طلایی خانمی🌹🌹

دوستت دارم ای خیال لطیف ....دوستت دارم ای امید محال... 🍂🖤
🍃❤️وﻗﺘﯽ ﮐﺴﯽ ﺣﺎﻟﺶ ﺑﺪ استبه او نگویید تحمل کن، این هم ﻣﯽ ﮔﺬﺭد،... 🍃❤️ وﻗﺘﯽ ﮐﺴﯽ ﺣﺎﻟﺶ ﺑﺪ است به او ...

وای زهرا جون آفرین واقعا 👍👍👍 هزارتا لایک خواهر من همینجوریه دقیقا آدمو ب غلط کردن میندازه😕😕😕😕

💖💖💖💖💖💖💖
@nafasam1370     **به نام خدا** دوصت دارم♡ نقطه ته قلب.

،💓

نتونستم بخوابم سردرد دارم 

میگن وقتی سجده میکنی فکر کن سرت رو روی پای خدا گذاشتی از وقتی شنیدم دلم نمیخاد سرمو از سجده بردارم .......

یهِ رُوزی وَسَط هَمین شَهر جُوری بَغَلِت میکُنَم کِه اَصَن گورِبآبآی نِگآهآ وَ حَرف مَردُم∞❤️

سخت می‌خواهم که در آغوش تنگ آرم تو را
هر قدر افشرده‌ای دل را، بیفشارم تو را...!

صائب_تبریزی#  

حضرتِ درمان بیا...!💛                                                اَللهُمَّ عَجِّل لِوَلیکَ الفَرَج؛ آمین.