2777
2789
عنوان

«شعر4»

| مشاهده متن کامل بحث + 53329 بازدید | 8664 پست

🍃❤️وﻗﺘﯽ ﮐﺴﯽ ﺣﺎﻟﺶ ﺑﺪ استبه او نگویید تحمل کن، این هم ﻣﯽ ﮔﺬﺭد،...

🍃❤️

وﻗﺘﯽ ﮐﺴﯽ ﺣﺎﻟﺶ ﺑﺪ است

به او نگویید تحمل کن، این هم ﻣﯽ ﮔﺬﺭد،

نگویید همه چیز درست خواهد شد ،

از بلاهای بدتری که به سر خودتان و اطرافیانتان آمده برایش خاطره تعریف نکنید و نخواهید ثابت کنید که انسانهایی بدبخت تر از او هم وجود دارند .

ﻧﺨﻮﺍﻫﯿﺪ ﺑﺎ ﺟﻮﮎ ﻫﺎﯼ ﻣﺴﺨﺮه او را بخندانید ،

کسی که حالش بد است ﻧﻤﯽ ﺧﻮﺍهد ﺑﺨﻨﺪد

ﻏﺼﻪ ﺩﺍﺭد ، ﻣﯽ فهمید ؟ ﻏﺼﻪ

ﺑﺮﺍیش ﺍﺯ ﻓﻠﺴﻔﻪ ﯼ ﺯﻧﺪﮔﯽ ﺣﺮﻑ ﻧﺰنید

ﺍﺯ ﺍﻧﺮﮊﯼ ﻣﺜﺒﺖ ﻭ ﻣﺜﺒﺖ ﺑﺎﺵ ﻭ ﺑﻪ ﭼﯿﺰﻫﺎﯾﯽ ﮐﻪ ﺩﺍﺭﯼ ﻓﮑﺮ ﮐﻦ ﺣﺮﻑ ﻧﺰﻧﯿﺪ .

ﻭﻗﺘﯽ ﮐﺴﯽ ﻧﺎﺭﺍحت است ﺍﺻﻼ ﺍﯾﻦ ﺷﻤﺎ نیستید ﮐﻪ ﺑﺎﯾﺪ ﺣﺮﻑ ﺑﺰنید .ﺷﻤﺎ ﺩﺭ ﺣﻘﯿﻘﺖ ﺑﺎﯾﺪ ﺣﺮﻑ ﻧﺰﻧﯿﺪ

ﺑﺎﯾﺪ ﺩﺳﺘﺶ ﺭا ﺑﮕﯿﺮﯾﺪ

ﺑﻐﻠﺶ ﮐﻨﯿﺪ

ﺗﻮی ﭼﺸﻢ‌ﻫﺎﺵ ﻧﮕﺎﻩ ﮐﻨﯿﺪ

ﺑﺮﺍیش ﭼﺎﯾﯽ ﺑﺮﯾﺰﯾﺪ

بگذارید ﺟﻠﻮﺵ

ﺑﻌﺪ ﺣﺮﻑ ﻧﺰﻧﯿﺪ

اجازه بدهید ﺍﻭ ﺣﺮﻑ ﺑﺰند ﻭ ﺷﻤﺎ ﮔﻮﺵ ﮐﻨﯿﺪ .

ﻫﯽ ﻓﮑﺮ ﻧﮑﻨﯿﺪ ﺑﺎﯾﺪ ﻧﻈﺮﯾﻪ ﺻﺎﺩﺭ ﮐﻨﯿﺪ ﻭ ﻧﺼﯿﺤﺖ ﮐﻨﯿﺪ .

ﻓﮑﺮ ﻧﮑﻨﯿﺪ ﺍگر ﺣﺮﻑ ﻧﺰﻧﯿﺪ ﺍﺗﻔﺎﻕ خیلی ﺑﺪﯼ خواهد افتاد.

ﺷﻤﺎ ﺟﺎﯼ ﺍﻭ ﻧﯿﺴﺘﯿﺪ.

ﺷﻤﺎ ﺯﻧﺪﮔﯽ ﺍﻭ ﺭا اﺯ ﻭﻗﺘﯽ ﺑﻪ ﺩﻧﯿﺎ آمده ﺯﻧﺪﮔﯽ ﻧﮑﺮﺩه اید

ﺩﺳﺘﺶ ﺭا ﺑﮕﯿﺮﯾﺪ

ﺑﻐﻠﺶ ﮐﻨﯿﺪ

ﺳﮑﻮﺕ ﮐﻨﯿﺪ

مدام اصرار نکنید که با من حرف بزن ،

به من بگو ...

بغلش کنید ...

ﺍگر ﺩﻟﺶ ﺧﻮﺍﺳﺖ ﺧﻮﺩﺵ ﺣﺮﻑ ﻣﯽ ﺯند ...

💚شنیدم امام رضا مریضارو شفا میده💚شنیدم پنجره فولاد رضا برات کربلا میده💚 شنیدم که ضامن آهو شدی امام رضا💚میشه ضامن منم بشی پیش خدا💚 شنیدم هرکی بره زیارت امام رضا💚برادیدنش میاد سه جا غریب الغربا💚برا بار اولی سر پل صراط میاد💚دومی وقتیه که نامه ی تو برات میاد💚بار سوم که میخاد آقا به دادت برسه💚وقتی که ملک میاد تا به حسابت برسه💚من قیزیمادونیایام😍قیزیم منه دونیا دی😍الله بیزی آییرما😍بو قیز منه سودا دی😍من تورک قیزام آسانا😍منیم آنام زهرا دی😍عشقی منه اورگددی😍قلبیم اونا شیدا دی😍♥ آبجی سادات خودمی💚khoday_mer3p 💚با یه صلوات آمین بگو خواهرگلم.خدایا هرکی چشمش به این امضا افتاد همون لحظه دلشو شاد کن.اگه دختره یه بخت خوب نصیبش کن.اگه منتظره دامنشو سبز کن.اگه غصه داره خدایا به بزرگیت قسمت میدم ارامشی از جنس خودت نصیبش کن.اگه مستاجره صاحب خونش کن.اگه با شوهرش مشکل داره دلشونو به هم رضا کن.خدایا خیلی از دوستام ناراحتی هایی دارن که نمیتونن بیان کنن اونا فقط تورو دارن جوری به خودت نزدیکشون کن که ناراحتیشونو فراموش کنن.اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم.brave 

سیه چشمی، به کار عشق استاد،
به من درس محبت یاد می داد!

مرا از یاد برد آخر، ولی من
بجز او، عالمی را بردم از یاد!🌻🌷🌻

از سخن چینان شنیدم آشنایت نیستم 🖤❤ خاطراتت را بیاور تا بگویم کیستم ❤🖤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

افسوس ! که روزگار آسان نگرفت

یوسف خبر از کلبه ی احزان نگرفت

در پشت کدام جمعه پنهان شده ای ؟

این جمعه هم انتظار پایان نگرفت❤❤

قهوه خوشمزه است

خوشمزگی اش

به همان

تلخ بودنش است

وقتى میخوریم

تلخی اش را تحویل نمیگیریم

اما

می گوییم چسبید

زندگی هم روزهای تلخش

بد نیست

مث قهوه می ماند

تلخ است

اما

لذت بخش

تلخی هایش را تحویل نگیر

بخند و بگو عجب طعمی!!!❤❤

سلام.... صبحتون بخیر و شادی 🌹🌹🙏 مصرع امروز ^" بیچاره تر از عاشق بی صبر کجاست"^

هر نصیحت که کنی بشنوم ای یارِ عزیز!

صبرم از دوست مَفَرمای که من نَتوانم...

سعدی#  

حضرتِ درمان بیا...!💛                                                اَللهُمَّ عَجِّل لِوَلیکَ الفَرَج؛ آمین.

آفتابی شدی ای عشق صفای قدمت

ولی از حادثه ای تلخ خبر می دهمت

خاطرت هست که بر خامی من خندیدی ؟

خامم اما نه چنان باز که باور کنمت🌹🌻🌹

نمیدانم چرا برایت سخت دلتنگم
دراین مسلک که صورتهای بی احساس
بسوی قلبهای ساده می تازند
من اینجا در صف شقایقها برای رنگ چشمان تو دلتنگم
🌻🌷🌷🌻

چه شیرین آمدی , شوری به دل انداختی رفتی

نگاهی کردی و کار دلم را ساختی , رفتی …

نشستی ساعتی چون شمع , در جمع هوسبازان

ولیکن عاشق دیوانه را نشناختی , رفتی …

نسوزد گلبن حسنت , که با دامن کشیدن ها

نمیدانی چه سوزی در دلم انداختی , رفتی ...😔❤

افسوس ! که روزگار آسان نگرفت یوسف خبر از کلبه ی احزان نگرفت در پشت کدام جمعه پنهان شده ای ؟ ...

جمعه ها طبعِ من احساسِ تغزُّل دارد
ناخداگاه به سمتِ تو تمایل دارد
تا به کِی یکسره یکریز نباشی شب و روز؟!
ماه؛ مخفی شدنش نیز تعادل دارد...
سیدحمیدرضا_برقعی#  

اللّهمََ عَجِّل لِولیکَ الفَرَج؛ آمین.

حضرتِ درمان بیا...!💛                                                اَللهُمَّ عَجِّل لِوَلیکَ الفَرَج؛ آمین.

[QUOTE=148318919]جمعه ها طبعِ من احساسِ تغزُّل دارد ناخداگاه به سمتِ تو تمایل دارد تا به کِی یکسره یکریز نباشی شب و ر ...[/QUOTE

دلم

تمام روزها

برای تو شعر می شود

جمعه بهانه است …

تو اگر نباشی

خیالت اگر نباشد

و دستت را بر سر روزها نکشی

تمام هفته

هیچ چراغی

روشن نمی شود!❤

دوست دیرینه اش در وسط میدان جنگ افتاده ، می توانست بیزاری و نفرتی که از جنگ تمام وجودش را فرا گرفته ، حس کند.سنگر آنها توسط نیروهای بی وقفه دشمن محاصره شده بود.

سرباز به ستوان گفت که آیا امکان دارد بتواند برود و خودش را به منطقه مابین سنگرهای خود دشمن برساند و دوستش را که آنجا افتاده بود بیاورد؟ ستوان جواب داد: می توانی بروی اما من فکر نمی کنم که ارزشش را داشته باشد، دوست تو احتمالا مرده و تو فقط زندگی خودت را به خطر می اندازی.

حرف های ستوان را شنید ، اما سرباز تصمیم گرفت برود به طرز معجزه آسایی خودش را به دوستش رساند، او را روی شانه های خود گذاشت و به سنگر خودشان برگرداند ترکش هایی هم به چند جای بدنش اصابت کرد.

وقتی که دو مرد با هم بر روی زمین سنگر افتادند، فرمانده سرباز زخمی را نگاه کرد و گفت: من گفته بودم ارزشش را ندارد، دوست تو مرده و روح و جسم تو مجروح و زخمی است.

سرباز گفت: ولی ارزشش را داشت ، ستوان پرسید منظورت چیست؟ او که مرده، سرباز پاسخ داد: بله قربان! اما این کار ارزشش را داشت ، زیرا وقتی من به او رسیدم او هنوز زنده بود و به من گفت: می دانستم که می آیی....

می دانی ؟! همیشه نتیجه مهم نیست . کاری که تو از سر عشق وظیفه انجام می دهی مهم است. مهم آن کسی است یا آن چیزی است که تو باید به خاطرش کاری انجام دهی. پیروزی یعنی همین.

💚شنیدم امام رضا مریضارو شفا میده💚شنیدم پنجره فولاد رضا برات کربلا میده💚 شنیدم که ضامن آهو شدی امام رضا💚میشه ضامن منم بشی پیش خدا💚 شنیدم هرکی بره زیارت امام رضا💚برادیدنش میاد سه جا غریب الغربا💚برا بار اولی سر پل صراط میاد💚دومی وقتیه که نامه ی تو برات میاد💚بار سوم که میخاد آقا به دادت برسه💚وقتی که ملک میاد تا به حسابت برسه💚من قیزیمادونیایام😍قیزیم منه دونیا دی😍الله بیزی آییرما😍بو قیز منه سودا دی😍من تورک قیزام آسانا😍منیم آنام زهرا دی😍عشقی منه اورگددی😍قلبیم اونا شیدا دی😍♥ آبجی سادات خودمی💚khoday_mer3p 💚با یه صلوات آمین بگو خواهرگلم.خدایا هرکی چشمش به این امضا افتاد همون لحظه دلشو شاد کن.اگه دختره یه بخت خوب نصیبش کن.اگه منتظره دامنشو سبز کن.اگه غصه داره خدایا به بزرگیت قسمت میدم ارامشی از جنس خودت نصیبش کن.اگه مستاجره صاحب خونش کن.اگه با شوهرش مشکل داره دلشونو به هم رضا کن.خدایا خیلی از دوستام ناراحتی هایی دارن که نمیتونن بیان کنن اونا فقط تورو دارن جوری به خودت نزدیکشون کن که ناراحتیشونو فراموش کنن.اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم.brave 
دل میرود زدستم صاحبدلان خدارا  دردا که راز پنهان خواهد شد اشکارا

سلام خواهر جان،🌹🦋❤️ صبحت بخیر، روز نیایش مبارک باشه مصرع امروز

بیچاره تر از عاشق بی صبر کجاست

سلام.... صبحتون بخیر و شادی 🌹🌹🙏 مصرع امروز ^" بیچاره تر از عاشق بی صبر کجاست"^

@nafasam1370

@nafiseh133

@hadis133

@ماه،بیتکرار

@مادرالملوک