2777
2789
عنوان

«شعر4»

| مشاهده متن کامل بحث + 53326 بازدید | 8664 پست
ن دیدم یهو این یادم اومد  ناز ناز ناز ناز نازتو بنازم  آهای دختر خوشگل به تو مینازم ♀ ...

مه من هنوز عشقت دل من فکار دارد

تویکی بپرس ازین غم که به من چکار دارد

I would love to be kind to me, i saw with all kindness
گفتی زسرت فکر مرا بیرون کن ! جانا ، سرم از فکر تو خالی ست، دلم را چه کنم؟ انرژی ندارم بخدا ..الانم ...

دشمنات سکته کنن

یه لیوان نوشیدنی خنکی چیزی بخور

جون من تو فکر نرو انقدر

///موهیتا راست میگف اهواز شهر عاشقیه شهر دیوونگیه ❤ خدایا شکرت بابت همه چی♥💫///

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هم در به دری دارد و هم خانه خرابی

عشق است و مزينّ به هنرهای زيادی...

در من کسی جان میدهد هر شب با خاطراتی سرد و تکراری ...دیوانه جان کی میشود اصلا ، از حال و روزم دست برداری ...؟دلبستگی طعم گسی دارد ، با بغض های قصه درگیری ...دستت که از دستش جدا باشد .‌..دست خودت را هم نمیگیری ...ویرانه ها را خوب میفهمم ...استادِ ماندن زیر اوارم .. لبخند بر لب میزنم اما .... درد وخیمی در سرم دارم ...درد وخیمِ در سرم هستی احساسِ پوچی بینِ اشعارم .‌..پلکی بزن پیش از عبورت یک ...مُردن به چشمانت بدهکارم ...ما را به جرمِ عاشقی کُشتند...با چوبه ای از جنس ویرانی ...حتما تصور میکنی خوبم ....!!!افسوس اصلش را نمیدانی ...!             
نمیترکونه ؟ کاش اینو تعلیق نکنه اه 

سوگند نمی ترکونم دیگه امشب یادم بنداز باهات ی حرفی دارم 

قشنگ ده پله بالایی...از هر قشری و انسانی...عجب خوشمزس اون لبهات...عجب عشقی به من دادی...اصلا وضعیه این اوضاع .... عجب مستی شدم با تو ...ازت بدجوری ممنونم .... پره هستی شدم باتوو... همسرم   
من مست وتو دیوانه مارا که برد خانه  صدبار توراگفتم کم خور دوسه پیمانه

بسیار زیباستتت

هر که منظور خود از غير خدا مي طلبد     چو گدايي است که حاجت ز گدا مي طلبد

اشك گرم و آه سرد و روي زرد و سوز دل    حاصل عشقند و من اين نكته مي دانم چو شمع

عاشقی را چه نیازیست به توضیح ودلیل

که تو ای عشق همان پرسش بی زیرایی

همه چی رو نبايد فهميد ندونستن آرامش داره .....💎

در من کسی جان میدهد هر شب با خاطراتی سرد و تکراری ...دیوانه جان کی میشود اصلا ، از حال و روزم دست برداری ...؟دلبستگی طعم گسی دارد ، با بغض های قصه درگیری ...دستت که از دستش جدا باشد .‌..دست خودت را هم نمیگیری ...ویرانه ها را خوب میفهمم ...استادِ ماندن زیر اوارم .. لبخند بر لب میزنم اما .... درد وخیمی در سرم دارم ...درد وخیمِ در سرم هستی احساسِ پوچی بینِ اشعارم .‌..پلکی بزن پیش از عبورت یک ...مُردن به چشمانت بدهکارم ...ما را به جرمِ عاشقی کُشتند...با چوبه ای از جنس ویرانی ...حتما تصور میکنی خوبم ....!!!افسوس اصلش را نمیدانی ...!             
عاشقی را چه نیازیست به توضیح ودلیل که تو ای عشق همان پرسش بی زیرایی

یارم تویی در عالم، یار دگر ندارم           تا در تنم بود جان، دل از تو بر ندارم

بسیار زیباستتت هر که منظور خود از غير خدا مي طلبد     چو گدايي است که حاجت ...

خیلی قشنگه👌

دست از طلب ندارم تا کام من براید 

یاتن رسد به جانان یا جان زتن دراید

دار قالی این جهان را

که خدا برپا کرده

ما آدمها می بافیم

هر کسی آمد 

گره ای تازه زد 

و رنگی و طرحی نو

گره ها و طرح 

و نقشت بر 

این قالی خواهد ماند

کاش گوشه ای 

که سهم ماست زیباتر ببافیم🌸🍃

خیلی قشنگه👌 دست از طلب ندارم تا کام من براید  یاتن رسد به جانان یا جان زتن دراید

درد بي عشقي ز جانم برده طاقت ور نه من      داشتم آرام تا آرام جاني داشتم