2777
2789
عنوان

«شعر4»

| مشاهده متن کامل بحث + 53326 بازدید | 8664 پست
توباخدای خوداندازکارودل خوش دار که رحم اگر نکند مدعی خدابکند

دانی که چرا سر نهان با تونگویم؟             طوطی صفتی طاقت اسرار نداری

///موهیتا راست میگف اهواز شهر عاشقیه شهر دیوونگیه ❤ خدایا شکرت بابت همه چی♥💫///

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بیا ک حال برا ناله زیاده

اره منم پتانسیل اینو تا دارم تا صبح روضه بخونم بقیه عرررر ببخشید گریه کنن

متعهد💍.... گلستون ميشه اين خونه                                               همينجورى نميمونه....🥀🌲
وای مرضیه قلبم درد گرفته 😭

دیگه درد قلب برای منه برید درد دیگه ای پیدا کنید 

جاتون خالی نباشه دوبل دارم قرصا رو میخورم چش و دل همه روشن ♀‍🤦♀‍🤦♀‍🤦😶

میگن وقتی سجده میکنی فکر کن سرت رو روی پای خدا گذاشتی از وقتی شنیدم دلم نمیخاد سرمو از سجده بردارم .......

من تاحالا توی این تاپیک نبودم دقیقا باید باکی مشاعره کنم؟؟

هر کی رو پروفایلش کراش زدی ریپ بزن بره ♀‍🤦😶😂

میگن وقتی سجده میکنی فکر کن سرت رو روی پای خدا گذاشتی از وقتی شنیدم دلم نمیخاد سرمو از سجده بردارم .......

یا وفا یاخبروصل تو یا مرگ رقیب   بودآیا که فلک زین دوسه کاری بکند

دیدی که مرا هیچ کسی یاد نکرد

جز غم که هزار آفرین بر غم باد

منم هستم

بتی فرخ رخی فرخنده رائی

به شهرستان خوبی پادشاهی

میان نازنینان نازنینی

ز شیرینیش شیرین خوشه چینی

سلام آبجی خوش آمدی عزیزم 🦋🌹

💚شنیدم امام رضا مریضارو شفا میده💚شنیدم پنجره فولاد رضا برات کربلا میده💚 شنیدم که ضامن آهو شدی امام رضا💚میشه ضامن منم بشی پیش خدا💚 شنیدم هرکی بره زیارت امام رضا💚برادیدنش میاد سه جا غریب الغربا💚برا بار اولی سر پل صراط میاد💚دومی وقتیه که نامه ی تو برات میاد💚بار سوم که میخاد آقا به دادت برسه💚وقتی که ملک میاد تا به حسابت برسه💚من قیزیمادونیایام😍قیزیم منه دونیا دی😍الله بیزی آییرما😍بو قیز منه سودا دی😍من تورک قیزام آسانا😍منیم آنام زهرا دی😍عشقی منه اورگددی😍قلبیم اونا شیدا دی😍♥ آبجی سادات خودمی💚khoday_mer3p 💚با یه صلوات آمین بگو خواهرگلم.خدایا هرکی چشمش به این امضا افتاد همون لحظه دلشو شاد کن.اگه دختره یه بخت خوب نصیبش کن.اگه منتظره دامنشو سبز کن.اگه غصه داره خدایا به بزرگیت قسمت میدم ارامشی از جنس خودت نصیبش کن.اگه مستاجره صاحب خونش کن.اگه با شوهرش مشکل داره دلشونو به هم رضا کن.خدایا خیلی از دوستام ناراحتی هایی دارن که نمیتونن بیان کنن اونا فقط تورو دارن جوری به خودت نزدیکشون کن که ناراحتیشونو فراموش کنن.اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم.brave 
سلام عالی😍

بفکرت بودم عزیز

تگت خرابه ب نینی یار بگو درستش کنه

برا این که گمت نکنیم بهت درخواست میدم

بسم الله بیا

اره منم پتانسیل اینو تا دارم تا صبح روضه بخونم بقیه عرررر ببخشید گریه کنن

روضه نیاز نیست صورتم خیسه خیسه 

چهار روزه یه بند گریه میکنم 

بازم بگم برات😔😔😔