2777
2789
عنوان

«شعر4»

| مشاهده متن کامل بحث + 53327 بازدید | 8664 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نبینم غمتو😢😢😢رفیق

گل شمعدونیم گل داد با بغضم این چند روزه 😢😢😢😢

میگن وقتی سجده میکنی فکر کن سرت رو روی پای خدا گذاشتی از وقتی شنیدم دلم نمیخاد سرمو از سجده بردارم .......

گل سرخم چرا پژمرده حالی؟؟؟  بیا قسمت کنیم دردی که داری  که تو کوچک دلی طاقت نداری

آره بخدا طاقت ندارم

میگن وقتی سجده میکنی فکر کن سرت رو روی پای خدا گذاشتی از وقتی شنیدم دلم نمیخاد سرمو از سجده بردارم .......

قربون خودتو گل شمعدونیتو و تپشی جووون بشم من  

///موهیتا راست میگف اهواز شهر عاشقیه شهر دیوونگیه ❤ خدایا شکرت بابت همه چی♥💫///

گفته بودی که چرا محو تماشای منی
آن چنان مات که حتی مژه بر هم نزنی

مژه بر هم نزنم تا که ز دستم نرود
ناز چشم تو به قدر مژه بر هم زدنی

///موهیتا راست میگف اهواز شهر عاشقیه شهر دیوونگیه ❤ خدایا شکرت بابت همه چی♥💫///

گئجه منیم گونوز سنین

آجی منیم شیرین سنین

گوللر سنین تیکان منیم

آباد سنین ویران منیم

شادلیق سنین نیسگیل منیم

گوزل سنین چیرکین منیم

هرشئی سنین هئچ لر منیم

دونیا سنین سنده منیم

تعطیل🚫                                                                                 
سلام صبحتون بخیر و به امید و شادی باشه انشالله🙏🙏🥀 مصرع امروز  "" چاره ی معشوق ، اگر عاشق ا ...

چالش🍀

چاره ی معشوق اگر عاشق از او دل کَند چیست؟
معنی بیستون بودن بی صدای تیشه چیست؟

چگونه می شود دل داده بود و ،دل به دلدار دگر بست؟!
......می شود پرنده بود و بال بست ؟!

آیا می توان؟
می توان دریا به یغما بُرد؟!
می توان ناگه، اندوه را به باد ها سپرد ؟!
آیا می توان ریشه های درختِ صد ساله را از بُن زُدود؟!

محبوبِ من !
چگونه می توان ، معشوق را از یاد بُرد.....؟!

هانا🍀

دوستت دارم ای خیال لطیف ....دوستت دارم ای امید محال... 🍂🖤
چالش🍀 چاره ی معشوق اگر عاشق از او دل کَند چیست؟ معنی بیستون بودن بی صدای تیشه چیست؟ چگونه می ش ...

زیباست🥀🥀

تعطیل🚫                                                                                 
گئجه منیم گونوز سنین آجی منیم شیرین سنین گوللر سنین تیکان منیم آباد سنین ویران منیم شادلیق سنین ...