2777
2789
عنوان

«شعر4»

| مشاهده متن کامل بحث + 53330 بازدید | 8664 پست
دارم میرم خط بخرم میام شب فعلا نلرزه تا بیام

باشه بهش میگم🤪

حافظ کل قرآن 😍من یڪ دختر چآدریم😊شاد و پر نشاط☺️سر زنده و پرڪآر😉قرآن ونهج البلاغه اگر میخوانم ... رمآن هم می خوانم😍پآی سجاده اگر گریه میکنم😭خنده‌هام بین دوستام تماشایی است😅من اگر چادر سرم میکنم☝️نقاشم هستم✏️خطم هم خوبه ✍🏻حرف های دخترونم هم سر جاشه🤪شوخۍ هاۍ دوستانه هم میکنم😆تئاتر و سینماهم‌میرم البته‌نه هرفیلمی🙃کوه هم میرم با حفظ حجابم🏔من‌قشنگ تر ازدنیای‌خودم سراغ ندارم😍 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تقدیمی از من برای شاه پسر😍😍😍 چرا کیکشو به خودم سفارش ندادی قهرم 😢☹☹☹😂

نفس شعر بالایی رو بخون...

ایشالا کیک عروسیش 💖💖

تعطیل🚫                                                                                 
شعر هم گفتم واسه عطا...می زارم بخون پسرم تاج سرم نور دو چشمان منی حس نابی به دلم شادی دوران منی ...

جووونم از این مامان یدونه لطفا برای منم 😃😃😍😍😍😍

تولدت تولدت تولدش مبارک ....ان شالله دومادی عطا جون ..ان شالله انقد کنار هم خوش باشید که خودتونم باورتون نشه 💓💓💓😍😍😍🌹🌹

میگن وقتی سجده میکنی فکر کن سرت رو روی پای خدا گذاشتی از وقتی شنیدم دلم نمیخاد سرمو از سجده بردارم .......

خواهری متوسل شدم به شهدای غواص، انشاالله به زودی خبرهای خوب بهت برسه❤️❤️🦋  خواهر جان اشکال ند ...

تو خصوصی بهم یاد میدی 

کی هستن و اسمشون چیه 😢😢😢

میگن وقتی سجده میکنی فکر کن سرت رو روی پای خدا گذاشتی از وقتی شنیدم دلم نمیخاد سرمو از سجده بردارم .......

کل دنیا وموی دلبر❤ با خنده کاشتی به دل خلق٬ «کاش ها» با عشوه ریختی نمکی بر خراش ها هرجا که چشم ...

موی دلبری کہ بہ چشم نیاد و دلبری نکنہ چی ؟!🙂

برای کوچہ ھای پیچ در پیچ گیسوانت 

باید شاملو را خبر کنم 

خیام دو خط شعر بگوید 

و بنان تصنیف کند !

قصہ ی گیسوانت سر دراز دارد !!!🍃🍁❣

نفسم شعر و تنم شعر و روانم شعر است                                من اگر شعر نباشد بخدا میمیرم💖❣🍁🍃
جووونم از این مامان یدونه لطفا برای منم 😃😃😍😍😍😍 تولدت تولدت تولدش مبارک ....ان شالله دومادی ...

خدا تپش جان را برات نگه داره

پسرم خیلی درسخونه...بخدا

امسال سال آخر تجربی میره

معدل امسال ۱۹/۵شده. از حالا واسه پزشکی میخونه

😍😍😍 

تعطیل🚫                                                                                 

حَـرفایـی

کـه میـخَنـدی بِـهِـشون

تَـکـ تَکِشـونـ

از تَـهہ دِلَـمـه

حافظ کل قرآن 😍من یڪ دختر چآدریم😊شاد و پر نشاط☺️سر زنده و پرڪآر😉قرآن ونهج البلاغه اگر میخوانم ... رمآن هم می خوانم😍پآی سجاده اگر گریه میکنم😭خنده‌هام بین دوستام تماشایی است😅من اگر چادر سرم میکنم☝️نقاشم هستم✏️خطم هم خوبه ✍🏻حرف های دخترونم هم سر جاشه🤪شوخۍ هاۍ دوستانه هم میکنم😆تئاتر و سینماهم‌میرم البته‌نه هرفیلمی🙃کوه هم میرم با حفظ حجابم🏔من‌قشنگ تر ازدنیای‌خودم سراغ ندارم😍 

اگه دیدی کسی از تنهایش لذت میبره

بدون راز قشنگی توی دلش داره

و اگه تونستی حریم این تنهایی رو بشکنی

بدون تو از رازش قشنگ تری

///موهیتا راست میگف اهواز شهر عاشقیه شهر دیوونگیه ❤ خدایا شکرت بابت همه چی♥💫///

خدا تپش جان را برات نگه داره پسرم خیلی درسخونه...بخدا امسال سال آخر تجربی میره معدل امسال ۱۹/۵شده ...

ان شاءالله که همیشه موفق باشه

و موفقیت هاشو هرسال جشن بگیرین💓

خدا تپش جان را برات نگه داره پسرم خیلی درسخونه...بخدا امسال سال آخر تجربی میره معدل امسال ۱۹/۵شده ...

به به پزشک ایندست پس  

انشالله

///موهیتا راست میگف اهواز شهر عاشقیه شهر دیوونگیه ❤ خدایا شکرت بابت همه چی♥💫///

ان شاءالله که همیشه موفق باشه و موفقیت هاشو هرسال جشن بگیرین💓

ممنون دختر نازم..ایشالا خودت هم  موفق میشی💗

تعطیل🚫                                                                                 

هر صبح

کسی از خواب بیدار میشود

که عاشق #تُ ست ...