2777
2789
عنوان

«شعر4»

| مشاهده متن کامل بحث + 53331 بازدید | 8664 پست
برداشتمو گفتم و حسی که گرفتم از نوشته تون  درسته .نویسنده میتونه بصورت تخیلی م چیزایی بنویسه&n ...

بله کل مهارت نوشتن بستگی به قوه تخیل داره 👌

در من کسی جان میدهد هر شب با خاطراتی سرد و تکراری ...دیوانه جان کی میشود اصلا ، از حال و روزم دست برداری ...؟دلبستگی طعم گسی دارد ، با بغض های قصه درگیری ...دستت که از دستش جدا باشد .‌..دست خودت را هم نمیگیری ...ویرانه ها را خوب میفهمم ...استادِ ماندن زیر اوارم .. لبخند بر لب میزنم اما .... درد وخیمی در سرم دارم ...درد وخیمِ در سرم هستی احساسِ پوچی بینِ اشعارم .‌..پلکی بزن پیش از عبورت یک ...مُردن به چشمانت بدهکارم ...ما را به جرمِ عاشقی کُشتند...با چوبه ای از جنس ویرانی ...حتما تصور میکنی خوبم ....!!!افسوس اصلش را نمیدانی ...!             

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به عشقت خو چنان کردم که

خواهم از خدا هردم

که سرکش‌تر شود این شعله و

در جانم آویزد ...!

سیمین_بهبهانی

حافظ کل قرآن 😍من یڪ دختر چآدریم😊شاد و پر نشاط☺️سر زنده و پرڪآر😉قرآن ونهج البلاغه اگر میخوانم ... رمآن هم می خوانم😍پآی سجاده اگر گریه میکنم😭خنده‌هام بین دوستام تماشایی است😅من اگر چادر سرم میکنم☝️نقاشم هستم✏️خطم هم خوبه ✍🏻حرف های دخترونم هم سر جاشه🤪شوخۍ هاۍ دوستانه هم میکنم😆تئاتر و سینماهم‌میرم البته‌نه هرفیلمی🙃کوه هم میرم با حفظ حجابم🏔من‌قشنگ تر ازدنیای‌خودم سراغ ندارم😍 

عشق آموخت مرا

جور دیگر خندیدن 🍃

حافظ کل قرآن 😍من یڪ دختر چآدریم😊شاد و پر نشاط☺️سر زنده و پرڪآر😉قرآن ونهج البلاغه اگر میخوانم ... رمآن هم می خوانم😍پآی سجاده اگر گریه میکنم😭خنده‌هام بین دوستام تماشایی است😅من اگر چادر سرم میکنم☝️نقاشم هستم✏️خطم هم خوبه ✍🏻حرف های دخترونم هم سر جاشه🤪شوخۍ هاۍ دوستانه هم میکنم😆تئاتر و سینماهم‌میرم البته‌نه هرفیلمی🙃کوه هم میرم با حفظ حجابم🏔من‌قشنگ تر ازدنیای‌خودم سراغ ندارم😍 

⬅️مطمئن باش مردے ڪه تو را دوست داشته باشد نسبت به تو غیرت دارد!! شک نڪن!✋

مردی ڪه دوستت ندارد,براےش فرق نمیڪند... چه بپوشی...ڪجا بروی...کی برگردی...با ڪے باشی...توی پیج چه عڪسے بگذارے یا پروفایلت چه عڪسے باشد...❌

💝مردی ڪه عاشق توست میخواهد همه چیزت....زیباےی ات...عاطفه و عشقت...زنانگی ات... پاڪے و عفتت... همه صرفا و منحصرا براے خودش باشد و بس نه هیچ ڪس دیگر!!☝️💞

.🔴دوست ندارد با پخش عڪسهایت تو را عمومے ڪند....دوست ندارد اندام و چهره ات توجه مردان دیگر را جلب ڪند...نمیخواهد چشم هرزه اے شڪارت ڪند...نمیخواهد وسیله ارضاء دیگران شوی...نمیخواهد بیت المال باشی...🍃👏😍

.📢☝️مردی ڪه دائم میگوید هر جور راحتے بچرخ.... هر جا دوست دارے برو... هر عڪسے از خودت دوست دارے پخش ڪن...

هر مانتویے خواستے بپوش...آراےش ڪن... شیک برو بیرون.....😒

روشن فڪر و مدرن نیست,😏 بے غیرت است....😕مرد نیست...نر است...😯عاشقت نیست...فقط ڪنارت زندگے میڪند...⚠️😥

.⭕️اےن را من نمیگویم پیامبر خدا فرمود:

💠"مردی ڪه از بے حجابے زنش راضے است بے غیرت است و اگر دیگران بے غیرت خطابش ڪنند گناه نڪرده اند!!!"💠

✨مرد بے غیرت,ناموسش را حراج چشم هاے دیگران میڪند...👀

میبیند ناموسش جلوے چشم این و آن است و هر ڪس نگاهے به او میڪند👀...اما سڪوت میڪند😶...بی تفاوت است...😒

✔️و هیچ چیز در مردان به اندازه مرد بے غیرت و سیب زمینے صفت نفرت انگیز نیست....❌😖

✔️همان طور ڪه هیچ چیز در زنان نفرت انگیزتر از  زن بے حیا و بے عفت نیست...❌😱

🌺دختر و بانوے پاڪ....‼️

وقتی پدرت،برادرت و همسرت روے بیرون رفتنت و نوع پوشش تو حساس است...روی روابط تو در فضاے واقعے یا مجازے حساس است...ناراحت نشو...فکر نڪن در سختے هستے و به تو ظلم شده...☝️✅خوشحال و مغرور باش....☺️

چرا ڪه مردے قلبش برایت میتپد.... 😍

آن هم از جنس ...پدرانه و برادرانه💓 ......عاشقانه😍💞

وچه سعادت و آرامش و امنیتے بالاتر از این براے یک دختر و زن؟💝💝💝

💝حافظ کل قران💝اگه سوالی دارین بپرسین در حد توانم کمکتون میکنم 🌹برادر عزیزم(دوست شهید)رضاحاجی زاده +میشه برای شادی روح ایشون صلوات بفرستین😇 آقا جان تمام این سالها که درســـ📖ــــ خواندیم:"دبیر ریاضی" به ما نگفت که حد غربت تو وقتی شیعیانت به گناه⛔️ نزدیک می شوند بی نهایت است"دبیر شیمی" نگفت که اگر عشق و ایمان و معرفت با هم ترکیب شوند ،شرایطــ😍ظهور تو مهیا میشود ✿💠❀💖❀💠✿"دبیر زیست" نگفت که این صدای تپش قلب نیست صدای بی قراری دل برای مهدیست💔..!"دبیر فیزیک" نگفت که جاذبه زمین اشک🥺 های غریبانه توست..نگفت که جاذبه ی زمین🌎 به همان سمتیست که تو هستی"دبیر ادبیات" از عشق مجنون به لیلی ، از غیرت فرهاد گفتـــ😐ــــ ، اما از عشق شیعه به مهدی، از غیرتش به زهرا(س)نگفت...┅┅✿💠❀💖❀💠✿┅┅دبیر تاریخ" نگفت که اماممان امسال سال چندم غربتش است و اینکه نگفتــ😕 غربت اهل بیت علی(ع) از کی شروع شد و تا کی ادامه دارد"دبیر دینی" فقط گفت که انتظار فرجــ از بهترین اعمال👌 است اما نگفت که انتظار فرج یعنی گناه❌ نکنیم و یعنی گناه نکردن از بهترین اعمال اس┅✿💠❀💖❀💠✿┄"دبیر عربی" به ما یاد داد که مهدی اسم خاصی است که تنوین پذیر است!اما نگفت که مهدی خاص ترینـــ🌺اسم خاص است┅✿💠❀💖❀💠✿فدای غربتت آقای‌من🥺😔💔🌱کاش روزی بنویسند✍🏻 به دیواربقیع : کارگران مشغولند به کار احداث ضریح...کاش روزی بنویسند✍🏻 به دیوار بقیع : چند روزی مانده به اتمام ضریح۰۰۰۰۰کاش روزی بنویسند ✍🏻به دیواربقیع : مهدی فاطمه آید، به تماشای ضریح...کاش روزی بنویسند✍🏻 به دیواربقیع : عید امسال، نماز ، صحن بقیع...کاش روزی بنویسند✍🏻 به دیواربقیع : فلش راهنما ⬅️ ، مرقد زهرای شفیع😍😭😔┅✿💠❀💖❀💠✿┅
دوستان اون پیام بالا هست بازم نمیشه علامتش هم نمیره...چیه؟؟

یہ دوستی براتون پیغام گذاشتہ شما قبل خوندن یا اون لغو دوستی زدہ یا شما 

یا ممکن اون شجص لغو کاربری شدہ باشہ 

نفسم شعر و تنم شعر و روانم شعر است                                من اگر شعر نباشد بخدا میمیرم💖❣🍁🍃
نگاه تو گیرا و دلنشین تر است عزیزم❤

خب خب من اومدم سلاااااام عشق جان چطوری بانوجانم؟؟

خیلی خوشحالم که باسلامتی برگشتی ایشالا موفقیت پسراتو ببینی اصلا مادر شوهر بشی ایشالا😁😁❤❤❤❤❤❤

از سخن چینان شنیدم آشنایت نیستم 🖤❤ خاطراتت را بیاور تا بگویم کیستم ❤🖤
همون که درمورد روز عروسیتون بود؟🤕

میشه پستم  رو بخونین ؟؟

نطرتون رو بگین این متنه👇

💝حافظ کل قران💝اگه سوالی دارین بپرسین در حد توانم کمکتون میکنم 🌹برادر عزیزم(دوست شهید)رضاحاجی زاده +میشه برای شادی روح ایشون صلوات بفرستین😇 آقا جان تمام این سالها که درســـ📖ــــ خواندیم:"دبیر ریاضی" به ما نگفت که حد غربت تو وقتی شیعیانت به گناه⛔️ نزدیک می شوند بی نهایت است"دبیر شیمی" نگفت که اگر عشق و ایمان و معرفت با هم ترکیب شوند ،شرایطــ😍ظهور تو مهیا میشود ✿💠❀💖❀💠✿"دبیر زیست" نگفت که این صدای تپش قلب نیست صدای بی قراری دل برای مهدیست💔..!"دبیر فیزیک" نگفت که جاذبه زمین اشک🥺 های غریبانه توست..نگفت که جاذبه ی زمین🌎 به همان سمتیست که تو هستی"دبیر ادبیات" از عشق مجنون به لیلی ، از غیرت فرهاد گفتـــ😐ــــ ، اما از عشق شیعه به مهدی، از غیرتش به زهرا(س)نگفت...┅┅✿💠❀💖❀💠✿┅┅دبیر تاریخ" نگفت که اماممان امسال سال چندم غربتش است و اینکه نگفتــ😕 غربت اهل بیت علی(ع) از کی شروع شد و تا کی ادامه دارد"دبیر دینی" فقط گفت که انتظار فرجــ از بهترین اعمال👌 است اما نگفت که انتظار فرج یعنی گناه❌ نکنیم و یعنی گناه نکردن از بهترین اعمال اس┅✿💠❀💖❀💠✿┄"دبیر عربی" به ما یاد داد که مهدی اسم خاصی است که تنوین پذیر است!اما نگفت که مهدی خاص ترینـــ🌺اسم خاص است┅✿💠❀💖❀💠✿فدای غربتت آقای‌من🥺😔💔🌱کاش روزی بنویسند✍🏻 به دیواربقیع : کارگران مشغولند به کار احداث ضریح...کاش روزی بنویسند✍🏻 به دیوار بقیع : چند روزی مانده به اتمام ضریح۰۰۰۰۰کاش روزی بنویسند ✍🏻به دیواربقیع : مهدی فاطمه آید، به تماشای ضریح...کاش روزی بنویسند✍🏻 به دیواربقیع : عید امسال، نماز ، صحن بقیع...کاش روزی بنویسند✍🏻 به دیواربقیع : فلش راهنما ⬅️ ، مرقد زهرای شفیع😍😭😔┅✿💠❀💖❀💠✿┅
دوستان اون پیام بالا هست بازم نمیشه علامتش هم نمیره...چیه؟؟

یه نفر تعلیق شده پیام داده بهتون ندیدین

آره  می تونید از ذهنتون کمک بگیرید زندگی واقعی هم بود اشکال نداره

راستش و بگم همین الان یه ایده امد تو ذهنم فقط یکم مرگ و میری میشه اخرش😁😑🤦‍♂️😂

در من کسی جان میدهد هر شب با خاطراتی سرد و تکراری ...دیوانه جان کی میشود اصلا ، از حال و روزم دست برداری ...؟دلبستگی طعم گسی دارد ، با بغض های قصه درگیری ...دستت که از دستش جدا باشد .‌..دست خودت را هم نمیگیری ...ویرانه ها را خوب میفهمم ...استادِ ماندن زیر اوارم .. لبخند بر لب میزنم اما .... درد وخیمی در سرم دارم ...درد وخیمِ در سرم هستی احساسِ پوچی بینِ اشعارم .‌..پلکی بزن پیش از عبورت یک ...مُردن به چشمانت بدهکارم ...ما را به جرمِ عاشقی کُشتند...با چوبه ای از جنس ویرانی ...حتما تصور میکنی خوبم ....!!!افسوس اصلش را نمیدانی ...!             
⬅️مطمئن باش مردے ڪه تو را دوست داشته باشد نسبت به تو غیرت دارد!! شک نڪن!✋ مردی ڪه دوستت ندارد,براےش ...

بچه ها این خیلی تنده ؟؟؟؟؟