2777
2789
عنوان

«شعر4»

| مشاهده متن کامل بحث + 53331 بازدید | 8664 پست

‏خنده داره وقتی میبینی امروزت با فردات هیچ فرقی نمیکنه ولی وقتی به عقب نگاه میکنی میبینی همه چی فرق کرده...!

حافظ کل قرآن 😍من یڪ دختر چآدریم😊شاد و پر نشاط☺️سر زنده و پرڪآر😉قرآن ونهج البلاغه اگر میخوانم ... رمآن هم می خوانم😍پآی سجاده اگر گریه میکنم😭خنده‌هام بین دوستام تماشایی است😅من اگر چادر سرم میکنم☝️نقاشم هستم✏️خطم هم خوبه ✍🏻حرف های دخترونم هم سر جاشه🤪شوخۍ هاۍ دوستانه هم میکنم😆تئاتر و سینماهم‌میرم البته‌نه هرفیلمی🙃کوه هم میرم با حفظ حجابم🏔من‌قشنگ تر ازدنیای‌خودم سراغ ندارم😍 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چه خوب است

عزيز دل كسي باشي؛

بي آن كه بخواهي و برايش تلاش كني... من اين ساده ترين حالت خوشبختي را براي تو آرزو مي كنم...

حافظ کل قرآن 😍من یڪ دختر چآدریم😊شاد و پر نشاط☺️سر زنده و پرڪآر😉قرآن ونهج البلاغه اگر میخوانم ... رمآن هم می خوانم😍پآی سجاده اگر گریه میکنم😭خنده‌هام بین دوستام تماشایی است😅من اگر چادر سرم میکنم☝️نقاشم هستم✏️خطم هم خوبه ✍🏻حرف های دخترونم هم سر جاشه🤪شوخۍ هاۍ دوستانه هم میکنم😆تئاتر و سینماهم‌میرم البته‌نه هرفیلمی🙃کوه هم میرم با حفظ حجابم🏔من‌قشنگ تر ازدنیای‌خودم سراغ ندارم😍 

⃤✨ فقط خـــــودت بگـــیر

دستـــای سردمـــو💥💫

خوشا روزی کہ میگفتی،کہ بی عشق تو میمیرم 

گذشت عمری و فھمیدم ،کسی بی من نمیمیرد 

🍁❣🍃

نفسم شعر و تنم شعر و روانم شعر است                                من اگر شعر نباشد بخدا میمیرم💖❣🍁🍃

درد دل با کس نگفتم ؛ درد من گفتن نداشت 

خندہ بر لب میزدم ؛ ھر چند خندیدن نداشت

🍁❣🍃

نفسم شعر و تنم شعر و روانم شعر است                                من اگر شعر نباشد بخدا میمیرم💖❣🍁🍃

كاش آدم ناراحت شه،دلش بگيره،گريه كنه، زجه بزنه!

ولى نرسه روزى كه

مثل يه تيكه سنگ بی‌تفاوت شه ...

این روزها به طرز عجیبی با خـودم می جنگم ...

که دیـده ها را نادیده بگیــرم ... 

و شنیــده ها را نشنیــده ...♣️

از سخن چینان شنیدم آشنایت نیستم 🖤❤ خاطراتت را بیاور تا بگویم کیستم ❤🖤

خواستم خودمو گول بزنم

همه خاطراتمو انداختم یه گوشه گفتم فراموش

یه چیزی ته دلم خندید گفت : یادمه❤

دوست داشتن، عشق و اردات و ایمان دو روح آشنای خویشاوند است.
دو انسانی که جز آن خمیره‌ی صمیمی و ناب و منزهی که منِ انسانی خالص هر کسی را می‌سازد،
هیچ مصلحتی و ضرورتی آنان را به یکدیگر نمی‌پیوندد.

پیوندی که نه طبیعت، نه خلقت، بلکه تنهایی میان دو تنهای خویشاوند، بسته است.

دوست داشتن از عشق برتر است.
عشق یک جوشش کور است و پیوندی از سر نابینایی؛
اما دوست داشتن پیوندی خودآگاه و از روی بصیرت، روشن و زلال.

با همه‌ی بی سر و سامانی‌ام
باز به دنبال پریشانی‌ام 

طاقت فرسودگی‌ام هیچ نیست
در پی ویران شدنی آنی‌ام 

آمده‌ام بلکه نگاهم کنی
عاشق آن لحظه‌ی طوفانی‌ام 

ماهی برگشته ز دریا شدم
تا تو بگیری و بمیرانی‌ام 

خوب‌ترین حادثه می‌دانمت
خوب‌ترین حادثه می‌دانی‌ام؟ 

حرف بزن ابر مرا باز کن