2777
2789
عنوان

«شعر4»

| مشاهده متن کامل بحث + 53336 بازدید | 8664 پست

در زلف چون کمندش ای دل مپیچ کانجا 

سرها بریده بینی بی جرم و بی جنایت....

حافظ

بله من منطقی تصمیم میگیرم و با احساساتم برای تصمیمی که گرفتم عزاداری میکنم 🙂😕 کتاب، شعر، موزیک و فیلم حالمو خوب میکنن 🌿

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ازم پرسید: تا حالا عاشق شدی؟

گفتم آره

گفت چند بار؟

گفتم یک بار

گفت پس میدونی عشق اول هیچوقت از یاد نمیره؟

گفتم آره مطمئنم

گفت چه جوری باهاش آشنا شدی؟

گفتم از بچگی باهاش بزرگ شدم؛ تا چشم باز کردم تا الان اونو دیدم

گفت باهاش در ارتباطی؟

گفتم آره همیشه باهمیم

بغض کردم که گفت بهش میرسی؟

اشکم سرازیر شد گفتم آره

گفت منم عاشقم خیلی میخوامش زیباست ولی بهش نرسیدم

گفت خوش بحال عشقت چقد خوشبخته که تو رو داره و اینقدر عاشقشی

گفتم من خوشبخت-ترم که اون عاشقمه!

گفت حالا کی هست اسمش چیه؟ خوشگله؟

گفتم مطمئنم از عشق تو خوشگل-تره..اسمش رحمان رحیم حمیدو...اسماش زیادن ولی من صداش میزنم خداا..

سُبحانَ الله یا فارِجَ الهَمّ وَ یا کاشِفَ الغَمّ فَرِّج هَـمّی وَ یَسّر اَمری وَ ارحِم ضَعفی وَ قِلَـّةَ حیلَتی وَ ارزُقنی حَیثَ لا اَحتَسِب یا رَبَّ العالَمین

حضرت محمد(ص) فرمودند: هرکسی مردم را از این دعا باخبر کند درگرفتاریش گشایش پیدامیکند🌹

در من کسی جان میدهد هر شب با خاطراتی سرد و تکراری ...دیوانه جان کی میشود اصلا ، از حال و روزم دست برداری ...؟دلبستگی طعم گسی دارد ، با بغض های قصه درگیری ...دستت که از دستش جدا باشد .‌..دست خودت را هم نمیگیری ...ویرانه ها را خوب میفهمم ...استادِ ماندن زیر اوارم .. لبخند بر لب میزنم اما .... درد وخیمی در سرم دارم ...درد وخیمِ در سرم هستی احساسِ پوچی بینِ اشعارم .‌..پلکی بزن پیش از عبورت یک ...مُردن به چشمانت بدهکارم ...ما را به جرمِ عاشقی کُشتند...با چوبه ای از جنس ویرانی ...حتما تصور میکنی خوبم ....!!!افسوس اصلش را نمیدانی ...!             

گرچه میدانم نمی آیی ولی هر دم ز شوقت

سمت در می آیم و هر سو نگاهی میکنم!

در من کسی جان میدهد هر شب با خاطراتی سرد و تکراری ...دیوانه جان کی میشود اصلا ، از حال و روزم دست برداری ...؟دلبستگی طعم گسی دارد ، با بغض های قصه درگیری ...دستت که از دستش جدا باشد .‌..دست خودت را هم نمیگیری ...ویرانه ها را خوب میفهمم ...استادِ ماندن زیر اوارم .. لبخند بر لب میزنم اما .... درد وخیمی در سرم دارم ...درد وخیمِ در سرم هستی احساسِ پوچی بینِ اشعارم .‌..پلکی بزن پیش از عبورت یک ...مُردن به چشمانت بدهکارم ...ما را به جرمِ عاشقی کُشتند...با چوبه ای از جنس ویرانی ...حتما تصور میکنی خوبم ....!!!افسوس اصلش را نمیدانی ...!             

‌‌‌‌‌‌‌‌﷽

گل من اخم نکن

اخم تو پایان من است

غم توخاتمه ے

چشمه ے باران من است

اوج دلتنگـے من

لحظه ے بے هم نفسیست

چشمه ے 

عشق تو چون

شمـع فروزان مــن است💎

دارم هوای جوانه در این خزان فصل پیری

در فصل چشمان سبزت این مأمن گرمسیری

ما هردوان خسته تنها در جاده ای بی نهایت

زیباست این حیرت اور بامن تو در یک مسیری

💎

در زلف چون کمندش ای دل مپیچ کانجا  سرها بریده بینی بی جرم و بی جنایت.... حافظ

چشمت به غمزه ما را خون خورد و می پسندی
جانا روا نباشد خون ريز را حمايت..

I would love to be kind to me, i saw with all kindness

تو گفتی عاشقی اما عشق کجا بود؟؟؟ 

دلم را بردی به هر سو و نوایی.. 

ببین اقتدارت تا کجا بود

آن روز که دلم هوایی میشد 

بگو حواست به کجا بود؟؟؟

آن روز که بردی ز دلم هوش و حواس را 

آن دل عاشق کشت دلم را تا ناکجا برد 

. ببین حال و هوامو چه جوری نفس میکشم

تو زندونمو واسه هر پرنده قفس میکشم🕊️

ببین چه کردی با روزگارم که حتی طاقت دوری ندارم

ببین حالو هوامو دیگه تو نقاشیام کبوتر آزاد نیست          واسه دل مرده ی من دیگه آزادی بهار نیست!

فصل خزونه 

انگار که زمستونه حال دلی که این جور داغونه💎💎💎

چشمت به غمزه ما را خون خورد و می پسندی جانا روا نباشد خون ريز را حمايت..

درین شب سباهم گم گشت راه مقصود 

از گوشه ای برون آی ای کوکب هدایت

بله من منطقی تصمیم میگیرم و با احساساتم برای تصمیمی که گرفتم عزاداری میکنم 🙂😕 کتاب، شعر، موزیک و فیلم حالمو خوب میکنن 🌿
می خواهم اقلا یک نفر باشم  که من با او از همه چیز همانطور حرف بزنم که با خود حرف بزنم  ...

رمان ابله  رو خوندین؟ خیلی قشنگه 

ما به ناسازى ابناى زمان ساخته ايم

وسعت حوصله را مهر دهان ساخته ايم

وقت ما را نکند موج حوادث ناصاف

ما به اين سلسله چون آب روان ساخته ايم

نه سر گفتن و نه ذوق شنيدن داريم

با لب خامش و با گوش گران ساخته ايم

نقش اميد جهان روى به ما آورده است

تا چون آيينه به چشم نگران ساخته ايم

💚شنیدم امام رضا مریضارو شفا میده💚شنیدم پنجره فولاد رضا برات کربلا میده💚 شنیدم که ضامن آهو شدی امام رضا💚میشه ضامن منم بشی پیش خدا💚 شنیدم هرکی بره زیارت امام رضا💚برادیدنش میاد سه جا غریب الغربا💚برا بار اولی سر پل صراط میاد💚دومی وقتیه که نامه ی تو برات میاد💚بار سوم که میخاد آقا به دادت برسه💚وقتی که ملک میاد تا به حسابت برسه💚من قیزیمادونیایام😍قیزیم منه دونیا دی😍الله بیزی آییرما😍بو قیز منه سودا دی😍من تورک قیزام آسانا😍منیم آنام زهرا دی😍عشقی منه اورگددی😍قلبیم اونا شیدا دی😍♥ آبجی سادات خودمی💚khoday_mer3p 💚با یه صلوات آمین بگو خواهرگلم.خدایا هرکی چشمش به این امضا افتاد همون لحظه دلشو شاد کن.اگه دختره یه بخت خوب نصیبش کن.اگه منتظره دامنشو سبز کن.اگه غصه داره خدایا به بزرگیت قسمت میدم ارامشی از جنس خودت نصیبش کن.اگه مستاجره صاحب خونش کن.اگه با شوهرش مشکل داره دلشونو به هم رضا کن.خدایا خیلی از دوستام ناراحتی هایی دارن که نمیتونن بیان کنن اونا فقط تورو دارن جوری به خودت نزدیکشون کن که ناراحتیشونو فراموش کنن.اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم.brave 
از هر طرف که رفتم جز وحشتم نيفزود زنهار ازين بيابان وين راه بينهايت...

این راه را نهایت صورت کجا توان رفت

کش صدهزار منزل بیش است در بدایت