2777
2789
عنوان

«شعر4»

| مشاهده متن کامل بحث + 53324 بازدید | 8664 پست

ما را شكست خورده...

ما را با اشک‌هایمان...

رها كردند و رفتند...

و از آن روز بود ...

كه ما بخشيدن را از ياد برديم...

حافظ کل قرآن 😍من یڪ دختر چآدریم😊شاد و پر نشاط☺️سر زنده و پرڪآر😉قرآن ونهج البلاغه اگر میخوانم ... رمآن هم می خوانم😍پآی سجاده اگر گریه میکنم😭خنده‌هام بین دوستام تماشایی است😅من اگر چادر سرم میکنم☝️نقاشم هستم✏️خطم هم خوبه ✍🏻حرف های دخترونم هم سر جاشه🤪شوخۍ هاۍ دوستانه هم میکنم😆تئاتر و سینماهم‌میرم البته‌نه هرفیلمی🙃کوه هم میرم با حفظ حجابم🏔من‌قشنگ تر ازدنیای‌خودم سراغ ندارم😍 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ارمین خان انگشتت ترک بر نداره یهو 🙄

والا ما راضی نیستیم یه مریض و انقدر به زحمت بندازیم

😡😠

در من کسی جان میدهد هر شب با خاطراتی سرد و تکراری ...دیوانه جان کی میشود اصلا ، از حال و روزم دست برداری ...؟دلبستگی طعم گسی دارد ، با بغض های قصه درگیری ...دستت که از دستش جدا باشد .‌..دست خودت را هم نمیگیری ...ویرانه ها را خوب میفهمم ...استادِ ماندن زیر اوارم .. لبخند بر لب میزنم اما .... درد وخیمی در سرم دارم ...درد وخیمِ در سرم هستی احساسِ پوچی بینِ اشعارم .‌..پلکی بزن پیش از عبورت یک ...مُردن به چشمانت بدهکارم ...ما را به جرمِ عاشقی کُشتند...با چوبه ای از جنس ویرانی ...حتما تصور میکنی خوبم ....!!!افسوس اصلش را نمیدانی ...!             
ارمین خان انگشتت ترک بر نداره یهو 🙄 والا ما راضی نیستیم یه مریض و انقدر به زحمت بندازیم 😡😠

😂

حافظ کل قرآن 😍من یڪ دختر چآدریم😊شاد و پر نشاط☺️سر زنده و پرڪآر😉قرآن ونهج البلاغه اگر میخوانم ... رمآن هم می خوانم😍پآی سجاده اگر گریه میکنم😭خنده‌هام بین دوستام تماشایی است😅من اگر چادر سرم میکنم☝️نقاشم هستم✏️خطم هم خوبه ✍🏻حرف های دخترونم هم سر جاشه🤪شوخۍ هاۍ دوستانه هم میکنم😆تئاتر و سینماهم‌میرم البته‌نه هرفیلمی🙃کوه هم میرم با حفظ حجابم🏔من‌قشنگ تر ازدنیای‌خودم سراغ ندارم😍 

‌تو زمزمه کن

دلبرانگی اُدعونی هایت را

تا من بیافروزم

شمع عطرافشان

دلدادگی ام را

بگذار

با رویشِ ساقه های شمعدانی

اَمَن یُجیبی که لابلایِ

خطوط تقدیر کف دستم

ریشه دوانده است

تغزل مناجات هایم را

با تو مشاعره کنم

خدا❤

دوستت دارم ای خیال لطیف ....دوستت دارم ای امید محال... 🍂🖤

💞🕊

تو را دوست دارم ...

مثل خوردنِ نانِ آغشته به نمك ،

مثل اينكه بيدار شوی با سوز و تب در نيمه شب و بچسبانی لب خود را به شير آب خوردن !

مثل باز كردن يك بسته‌ی بزرگ كه ندانی چيست ، با اضطراب ،

با شادی با شبهه ...

تو را دوست دارم ،

مثل گذر از روی دريا با هواپيما برای اولين بار ، مثل اينكه دلم را چيزی مور مور كند ...

تو را دوست دارم ...

مثل گفتنِ جمله‌ی " زنده‌ايم شكر ! "

#ناظم_حكمت

🌿🕊 

annak...annakarenina.....درخواست دوستی آقایون 👉لغو کاربری
اره ...خسته شدم  دیگه داره اون روم رو بالا میاره😑😑😑😑😑😑

ب نی نی یار شب پیام بده بگو یا اینو کامل تعلیق کنین یا باز کنین کاربریشو نفس بکشه بد بخت فلک زده😑😑

در پی یافتن مرهم عشقم...ورنه منه دیوانه عاشق چه به داروسازی ♥️M♥️

خبر مرگم

عاشقت شده‌ام

وسط این همہ

گرفتارے...

شب از

هجوم خیالت

نمی برد خوابم...