2777
2789
عنوان

«شعر4»

| مشاهده متن کامل بحث + 53323 بازدید | 8664 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مردمان شهر من
در حصار بسته ی یک حوض
در عمق تنهایی یک ماهی
در کویر پوشیده از
جای پای یک عقرب پیر
نغمه خوان شعرهای عاشقی اند.

🌷🌷🌷 

از سخن چینان شنیدم آشنایت نیستم 🖤❤ خاطراتت را بیاور تا بگویم کیستم ❤🖤

شدم زندانی دنیا دلم پرواز می خواهد کمی تنهایی و فریاد، دلم آواز می خواهد زند ساز مخالف باز، این دنیای دیوانه برای پاسخش اینبار، دلم یک ساز می خواهد❤

شیطان گفت: یا رسول‌الله! هفت خصلت نیکو در امت تو وجود دارد که من هر چه تلاش می‌کنم، این خصلت‌ها را از ایشان بگیرم، نمی‌توانم!

پیامبر(ص) فرمود: آن خصلت‌‌های نیکویی که در امت من است، کدام است که تو را ناراحت کرده و گداخته‌اند؟!

شیطان گفت: آن خصلت‌ها عبارت‌اند از:

1- هر گاه به هم می‌رسند، سلام می‌کنند.

2-وقتی همدیگر را ملاقات می‌کنند با یکدیگر دست می‌دهند.

3-وقت غذا خوردن و شروع کارها «بسم‌ الله الرحمن الرحیم» می‌گویند.

4-هر وقت سخن می‌گویند إن‌شاءالله می‌گویند.

5- از گناه استغفار می‌کنند.

6-وقتی نام تو را می‌شوند، بلند صلوات می‌فرستند.

7- به اهل بیت تو مهر می‌ورزند.

💚شنیدم امام رضا مریضارو شفا میده💚شنیدم پنجره فولاد رضا برات کربلا میده💚 شنیدم که ضامن آهو شدی امام رضا💚میشه ضامن منم بشی پیش خدا💚 شنیدم هرکی بره زیارت امام رضا💚برادیدنش میاد سه جا غریب الغربا💚برا بار اولی سر پل صراط میاد💚دومی وقتیه که نامه ی تو برات میاد💚بار سوم که میخاد آقا به دادت برسه💚وقتی که ملک میاد تا به حسابت برسه💚من قیزیمادونیایام😍قیزیم منه دونیا دی😍الله بیزی آییرما😍بو قیز منه سودا دی😍من تورک قیزام آسانا😍منیم آنام زهرا دی😍عشقی منه اورگددی😍قلبیم اونا شیدا دی😍♥ آبجی سادات خودمی💚khoday_mer3p 💚با یه صلوات آمین بگو خواهرگلم.خدایا هرکی چشمش به این امضا افتاد همون لحظه دلشو شاد کن.اگه دختره یه بخت خوب نصیبش کن.اگه منتظره دامنشو سبز کن.اگه غصه داره خدایا به بزرگیت قسمت میدم ارامشی از جنس خودت نصیبش کن.اگه مستاجره صاحب خونش کن.اگه با شوهرش مشکل داره دلشونو به هم رضا کن.خدایا خیلی از دوستام ناراحتی هایی دارن که نمیتونن بیان کنن اونا فقط تورو دارن جوری به خودت نزدیکشون کن که ناراحتیشونو فراموش کنن.اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم.brave 

-هر آدمی یه روزی یه جایی مجبور میشه خودشو جا بذاره و بره، توی یه کافه یه خیابون، یه شهر، تو دل یه آدم🌷🌷

من خسته‌ام، تو خسته‌ای آیا شبیه من؟

یک شاعر شکسته‌ی تنها شبیه من

امروز دل نبند به مردم که می‌شود

این‌گونه روزگار تو ـ فردا ـ شبیه من

ای هم‌قفس بخوان که زِ سوز تو روشن است

خواهی گذشت روزی از این‌جا شبیه من

از لحن شعرهای تو معلوم می‌شود

مانند مردم است دلت یا شبیه من

من زنده‌ام به شایعه‌ها اعتنا نکن

در شهر کشته‌اند کسی را شبیه من❤

من خسته‌ام، تو خسته‌ای آیا شبیه من؟ یک شاعر شکسته‌ی تنها شبیه من امروز دل نبند به مردم که می‌شو ...

من همان کهنه ردیفم به خدا در غزلت

در خم قافیه هایی که نه انگار منم

بس کن از گردش این ثانیه ها هیچ نگو

نقطه ثابت این گردش پرگار منم

تو برو پابکش از شعر من و این غزلم

از خودم از تو و این فاصله بیزار منم

خسته از شعر من و این همه اصرار تویی

دلخور از حسرت یک ریزه ی دیدار منم

علی نیاکوئی لنگرودی

💚شنیدم امام رضا مریضارو شفا میده💚شنیدم پنجره فولاد رضا برات کربلا میده💚 شنیدم که ضامن آهو شدی امام رضا💚میشه ضامن منم بشی پیش خدا💚 شنیدم هرکی بره زیارت امام رضا💚برادیدنش میاد سه جا غریب الغربا💚برا بار اولی سر پل صراط میاد💚دومی وقتیه که نامه ی تو برات میاد💚بار سوم که میخاد آقا به دادت برسه💚وقتی که ملک میاد تا به حسابت برسه💚من قیزیمادونیایام😍قیزیم منه دونیا دی😍الله بیزی آییرما😍بو قیز منه سودا دی😍من تورک قیزام آسانا😍منیم آنام زهرا دی😍عشقی منه اورگددی😍قلبیم اونا شیدا دی😍♥ آبجی سادات خودمی💚khoday_mer3p 💚با یه صلوات آمین بگو خواهرگلم.خدایا هرکی چشمش به این امضا افتاد همون لحظه دلشو شاد کن.اگه دختره یه بخت خوب نصیبش کن.اگه منتظره دامنشو سبز کن.اگه غصه داره خدایا به بزرگیت قسمت میدم ارامشی از جنس خودت نصیبش کن.اگه مستاجره صاحب خونش کن.اگه با شوهرش مشکل داره دلشونو به هم رضا کن.خدایا خیلی از دوستام ناراحتی هایی دارن که نمیتونن بیان کنن اونا فقط تورو دارن جوری به خودت نزدیکشون کن که ناراحتیشونو فراموش کنن.اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم.brave 
من همان کهنه ردیفم به خدا در غزلت در خم قافیه هایی که نه انگار منم بس کن از گردش این ثانیه ها ه ...

وقتی دلم به سمت تو مایل نمی‌شود

باید بگویم اسم دلم ، دل نمی‌شود

دیوانه‌ام بخوان که به عقلم نیاورند

دیوانه‌ی تو است که عاقل نمی‌شود

تکلیف پای عابران چیست؟ آیه‌ای

از آسمان فاصله نازل نمی‌شود

خط می‌زنم غبار هوا را که بنگرم

آیا کسی زِ پنجره داخل نمی‌شود؟

می‌خواستم رها شوم از عاشقانه‌ها

دیدم که در نگاه تو حاصل نمی‌شود

تا نیستی تمام غزل‌ها معلّق اند

این شعر مدتی‌ست که کامل نمی‌شود🌷🌷

مصرع امروز"دیدن روی تو در خویش ز من خواب گرفت" 🙏🙏🙏🙏

چالش:

دیدن روی تو در خویش ز من خواب گرفت
پرو بالم درعشق دیدار تو ز شوق تاب گرفت
آمدم سر قرار و مکان و همان زمان بی نهایتمان
نبودی و دلم از دوریت هوای باده ی ناب گرفت
کاش بودی و می دیدی که سر میز باده ی ناب
زندگی من سراسر همه بوی گند مرداب گرفت
کوچه به کوچه به دور خانه ات  شبانگاه میزدم دوری
دستم گرفت سنگی و سرم هوای پرتاب گرفت
تو آمدی پشت پنجره دیدی حال نزار مرا که چون
مردی خموده که با دیدن تو رویش رنگ سیماب گرفت
باز آتشی به جانم افتاد و دیگر نمیدانم چرا باز
دلم برای دیدار دوباره ی تو حالت بی تاب گرفت

ترنم_ترنم# 

🌺برای سلامتی وظهور آقا امام زمان عج صلوات🌺خدایا از اون شادیا که ناخودآگاه آدمو به سجده میندازه به همه‌مون بده. 😊💚  صد سال دیگه من،تو،او.... هیچ کدوم نیستیم،باورت میشه؟....کاش مهربون باشیم💔❤‏چقدر قشنگه این دعا که میگه:وَلا تُعَنِّنی بِطَلَبِ ما لَم تُقَدَّرلی فیهِ رِزقاً[خدای خوبم در جستجویی انچه برایم مقدر نکرده ای، خسته ام نکن]🙌💙🙏استادی می‌گفت:اگر تو کسی را ملاقات کنی و قلبت بکوبد، دستانت بلرزد و زانویت سست شود، این عشق نیست! وقتی تو محبوبت را می‌بینی آرام می‌شوی. نه دلهره‌ای، نه تلاطمی...💗💓💚😊
چالش: دیدن روی تو در خویش ز من خواب گرفت پرو بالم درعشق دیدار تو ز شوق تاب گرفت آمدم سر قرار و مکان ...

ترنم جان سروده ات زیباست هنوز جای کار داره ولی احساس و شورشعرتو میشه حس کرد حس دلتنگی احسنت دوست جانم ❤❤👏👏👏

مدرسه که میرفتیم هربار که دفتر مشقمون رو جا میذاشتیم معلممون میگفت "مواظب باش خودتو جا نذاری"

اونموقه بود ک ما میخندیدیم و فکر میکردیم

نمیشه خودمونو جا بذاریم

بزرگ که شدیم بارها و بارها یه قسمت از خودمون رو جا گذاشتیم،

توی یه کافه‍‍…

توی یه خیابون…

توی یه خاطره...

توی یه آغـوش 🌹🌹🌹