2777
2789
عنوان

«شعر4»

| مشاهده متن کامل بحث + 53362 بازدید | 8664 پست

.

دل رفت و آرزوی تو از دل نمی‌شود

دل پاره گشت و درد تو زائل نمی‌شود

مه می‌شود مقابل روی تو هر شبی

یک روز با رخ تو مقابل نمی‌شود

رویم زر است و بر در تو خاک میکنم

وصل تو کیمیاست که حاصل نمی‌شود

@دختربارونی66

حافظ کل قرآن 😍من یڪ دختر چآدریم😊شاد و پر نشاط☺️سر زنده و پرڪآر😉قرآن ونهج البلاغه اگر میخوانم ... رمآن هم می خوانم😍پآی سجاده اگر گریه میکنم😭خنده‌هام بین دوستام تماشایی است😅من اگر چادر سرم میکنم☝️نقاشم هستم✏️خطم هم خوبه ✍🏻حرف های دخترونم هم سر جاشه🤪شوخۍ هاۍ دوستانه هم میکنم😆تئاتر و سینماهم‌میرم البته‌نه هرفیلمی🙃کوه هم میرم با حفظ حجابم🏔من‌قشنگ تر ازدنیای‌خودم سراغ ندارم😍 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام خواهر جان، به خوبیت نازنینم، خوش آمدی 🦋🌹💚

دام واستون تنگ شده...خیلی

دکتر گفته فعلا باگوشی زیاد کار نکنم ضرر داره

ولی طاقت نیاوردم...اومدم ببینم چکار میکنین

تعطیل🚫                                                                                 
😅😅

🙄🙄

توی زنجیر هم نمی خواهم
پیش ِ آدم فروش گریه کنیم
بغلم کن «شقایق» غمگین
تا که با «داریوش» گریه کنیم
 گریه کن مثل انتخاب جنون
گریه هایی که از سر ِ شادی ست
آخرین پیک را زیاد بریز
لذت ِ محض، رمز آزادی ست...

I would love to be kind to me, i saw with all kindness

و عشق

تنها عشق

تو را به گرمی یک سیب مانوس می‌کند...

و عشق

تنها عشق

مرا به وسعت اندوه زندگی‌ها برد ...

@armitaجذاب‍ ❤

حافظ کل قرآن 😍من یڪ دختر چآدریم😊شاد و پر نشاط☺️سر زنده و پرڪآر😉قرآن ونهج البلاغه اگر میخوانم ... رمآن هم می خوانم😍پآی سجاده اگر گریه میکنم😭خنده‌هام بین دوستام تماشایی است😅من اگر چادر سرم میکنم☝️نقاشم هستم✏️خطم هم خوبه ✍🏻حرف های دخترونم هم سر جاشه🤪شوخۍ هاۍ دوستانه هم میکنم😆تئاتر و سینماهم‌میرم البته‌نه هرفیلمی🙃کوه هم میرم با حفظ حجابم🏔من‌قشنگ تر ازدنیای‌خودم سراغ ندارم😍 
ممنون خوبم بهترم..فردا ترخیص میشم

الهی شکر❤❤💕💕

🙄🙄 توی زنجیر هم نمی خواهم پیش ِ آدم فروش گریه کنیم بغلم کن «شقایق» غمگین تا که با «داریوش» گریه ک ...

گر من ازباغ تو یک میوه بچینم چه شود؟
پیش پایی به چـراغ تو ببینم چه شود؟

صرف شد عمر گرانمایه به معشوقه و می
تا از آنم چه به پیش آیـد از اینم چه شود؟

خواجه دانست که من عاشقم وهیچ نگفت
حافظ ار نیز بدانـد که چنینم چه شود؟

بله من منطقی تصمیم میگیرم و با احساساتم برای تصمیمی که گرفتم عزاداری میکنم 🙂😕 کتاب، شعر، موزیک و فیلم حالمو خوب میکنن 🌿

وقتی

کلمات ناتوانند

بگذار تو را با سکوت بگویم...

ممنون بهترم خدا رو شکر

سلام بانو ..حالتون چطوره ؟ بلا دور باشه❤🌷

بله من منطقی تصمیم میگیرم و با احساساتم برای تصمیمی که گرفتم عزاداری میکنم 🙂😕 کتاب، شعر، موزیک و فیلم حالمو خوب میکنن 🌿
و عشق تنها عشق تو را به گرمی یک سیب مانوس می‌کند... و عشق تنها عشق مرا به وسعت اندوه زندگی‌ه ...

از پشت تریبون دلم عشق چنین گفت
محبوب تو زیباست، قشنگ است، ملیح است
اعضای وجودم همه فریاد کشیدند
احسنت صحیح است، صحیح است، صحیح است