2777
2789
عنوان

«شعر4»

| مشاهده متن کامل بحث + 53362 بازدید | 8664 پست

کسی خواهد آمد.

به این بیندیش!

هیچ پیامی آخرین پیام نیست

و هیچ عابری آخرین عابر.

کسی مانده ‌است که خواهد آمد. باور کن!

کسی که امکان آمدن را زنده نگه می‌دارد.

بنشین به انتظار...

نادر ابراهیمی❤

دوستت دارم ای خیال لطیف ....دوستت دارم ای امید محال... 🍂🖤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

در پیش رخ تو ماه را تاب کُجاسـت

عشاق تو را به دیده در خواب کجاست

خورشید ز غیرتت چنین می‌گـوید

کز آتش تو بسوختم آب کجاسـت؟

خاقانی♥

دوستت دارم ای خیال لطیف ....دوستت دارم ای امید محال... 🍂🖤

اینجا کسی پاییز را قدم نمی زند

کوه را نمی نگرد

در این دیار

باران کسی را خیس نمی کند

اینجا هنوز زیبایی کشف نشده است

عشق مجهول است

هنوز نفهمیده اند که باران همیشه نیست

باید دمی به احترامش سکوت کرد

باران وسیع ترین سمفونی آفرینش است

باید به قطره قطره باران نگاه کرد

باران همیشه نیست

باران همیشه نیست

یارای گریه نیست، به آهی بسنده کن

آری، به آه گاه به گاهی بسنده کن

درد دل تو را چه کسی گوش می‌کند ؟

ای در جهان غریب ! به چاهی بسنده کن

دستت به گیسوان رهایش نمی‌رسد

از دوردست‌ها به نگاهی بسنده کن

سرمستی صواب اگر کارساز نیست

گاهی به آه بعد گناهی بسنده کن

اهل نظر نگاه به دنیا نمی‌کنند

تنها به یاد چشم سیاهی بسنده کن

سجاد سامانی

دم کن برایم چای با گلبرگ خورشید

با حبه‌ای آواز گنجشکان عاشق

لبخند تو چیزی شبیه عطر نان است

قدری بخند ای خنده‌هایت جان عاشق❤🌷🌻🌹🌻🌷❤ پگاهتون شاد دوستان🌹🌻🌹

از سخن چینان شنیدم آشنایت نیستم 🖤❤ خاطراتت را بیاور تا بگویم کیستم ❤🖤

صبح زیباتون بخیر خونه هاتون پر برکت.شادی توی دلهاتون.آرامش توی قلبهاتون.دلتون پر امید وجودتون سلامت.رابطه هاتون پر از عشق روز خوبی داشته باشید

صبح یکشنبه همگی بخیر و شادی…

مثل حافظ باشید

کھ در وصف

نچرال بودن دلبر میگھ:

_دلفریبان نباتۍ

همھ زیور بستند؛

دلبر ماست کھ با حسن خداداد آمده...(:♥️🌱

حافظ کل قرآن 😍من یڪ دختر چآدریم😊شاد و پر نشاط☺️سر زنده و پرڪآر😉قرآن ونهج البلاغه اگر میخوانم ... رمآن هم می خوانم😍پآی سجاده اگر گریه میکنم😭خنده‌هام بین دوستام تماشایی است😅من اگر چادر سرم میکنم☝️نقاشم هستم✏️خطم هم خوبه ✍🏻حرف های دخترونم هم سر جاشه🤪شوخۍ هاۍ دوستانه هم میکنم😆تئاتر و سینماهم‌میرم البته‌نه هرفیلمی🙃کوه هم میرم با حفظ حجابم🏔من‌قشنگ تر ازدنیای‌خودم سراغ ندارم😍 

- غصه را کم کن؛ هرچه‌ بادا باد!
- خنده بر غم کن؛ هرچه بادا باد!🌱

حافظ کل قرآن 😍من یڪ دختر چآدریم😊شاد و پر نشاط☺️سر زنده و پرڪآر😉قرآن ونهج البلاغه اگر میخوانم ... رمآن هم می خوانم😍پآی سجاده اگر گریه میکنم😭خنده‌هام بین دوستام تماشایی است😅من اگر چادر سرم میکنم☝️نقاشم هستم✏️خطم هم خوبه ✍🏻حرف های دخترونم هم سر جاشه🤪شوخۍ هاۍ دوستانه هم میکنم😆تئاتر و سینماهم‌میرم البته‌نه هرفیلمی🙃کوه هم میرم با حفظ حجابم🏔من‌قشنگ تر ازدنیای‌خودم سراغ ندارم😍 
مثل حافظ باشید کھ در وصف نچرال بودن دلبر میگھ: _دلفریبان نباتۍ همھ زیور بستند؛ دلبر ماست کھ با ...

به زیورها بیارایند وقتی خوبرویان را؛
تو سیمین تن چنان خوبی که زیورها بیارایی...

سعدی#  

حضرتِ درمان بیا...!💛                                                اَللهُمَّ عَجِّل لِوَلیکَ الفَرَج؛ آمین.

حال الان من👇👇👇

تو زندگیم همیشه در حدی استرس دارم که انگار تو فینال جام جهانی دقیقه ی ٩٤ در حالی که یک هیچ عقبیم، تیممون صاحب ضربه پنالتی شده و من پشت توپم!

در پی یافتن مرهم عشقم...ورنه منه دیوانه عاشق چه به داروسازی ♥️M♥️
حال الان من👇👇👇 تو زندگیم همیشه در حدی استرس دارم که انگار تو فینال جام جهانی دقیقه ی ٩٤ در حالی ...

ای بابا😂😂

💝حافظ کل قران💝اگه سوالی دارین بپرسین در حد توانم کمکتون میکنم 🌹برادر عزیزم(دوست شهید)رضاحاجی زاده +میشه برای شادی روح ایشون صلوات بفرستین😇 آقا جان تمام این سالها که درســـ📖ــــ خواندیم:"دبیر ریاضی" به ما نگفت که حد غربت تو وقتی شیعیانت به گناه⛔️ نزدیک می شوند بی نهایت است"دبیر شیمی" نگفت که اگر عشق و ایمان و معرفت با هم ترکیب شوند ،شرایطــ😍ظهور تو مهیا میشود ✿💠❀💖❀💠✿"دبیر زیست" نگفت که این صدای تپش قلب نیست صدای بی قراری دل برای مهدیست💔..!"دبیر فیزیک" نگفت که جاذبه زمین اشک🥺 های غریبانه توست..نگفت که جاذبه ی زمین🌎 به همان سمتیست که تو هستی"دبیر ادبیات" از عشق مجنون به لیلی ، از غیرت فرهاد گفتـــ😐ــــ ، اما از عشق شیعه به مهدی، از غیرتش به زهرا(س)نگفت...┅┅✿💠❀💖❀💠✿┅┅دبیر تاریخ" نگفت که اماممان امسال سال چندم غربتش است و اینکه نگفتــ😕 غربت اهل بیت علی(ع) از کی شروع شد و تا کی ادامه دارد"دبیر دینی" فقط گفت که انتظار فرجــ از بهترین اعمال👌 است اما نگفت که انتظار فرج یعنی گناه❌ نکنیم و یعنی گناه نکردن از بهترین اعمال اس┅✿💠❀💖❀💠✿┄"دبیر عربی" به ما یاد داد که مهدی اسم خاصی است که تنوین پذیر است!اما نگفت که مهدی خاص ترینـــ🌺اسم خاص است┅✿💠❀💖❀💠✿فدای غربتت آقای‌من🥺😔💔🌱کاش روزی بنویسند✍🏻 به دیواربقیع : کارگران مشغولند به کار احداث ضریح...کاش روزی بنویسند✍🏻 به دیوار بقیع : چند روزی مانده به اتمام ضریح۰۰۰۰۰کاش روزی بنویسند ✍🏻به دیواربقیع : مهدی فاطمه آید، به تماشای ضریح...کاش روزی بنویسند✍🏻 به دیواربقیع : عید امسال، نماز ، صحن بقیع...کاش روزی بنویسند✍🏻 به دیواربقیع : فلش راهنما ⬅️ ، مرقد زهرای شفیع😍😭😔┅✿💠❀💖❀💠✿┅

+مُختصر الڪلام النفس تميل لمن يُدللها"

خلاصہ ڪلام👌

جان آدمے به ڪسے ڪہ نازش را بڪشد، ڪشش دارد😌😁😉😍🌈