2777
2789
عنوان

«شعر4»

| مشاهده متن کامل بحث + 53364 بازدید | 8664 پست

دلتنگ شده ام

نمیدانم ! شاید برای تو

یا شاید برای دیروزهایی که باتو گذشت

از ایـــــنجا

صدایت میـــــکنم !

تو از آنــــــجا بغلم کن !

دلــــم گرفــــته

///موهیتا راست میگف اهواز شهر عاشقیه شهر دیوونگیه ❤ خدایا شکرت بابت همه چی♥💫///

سلام به روی ماهتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتت

پر از اشڪم

ولے میخندم بہ سختے

بہ قول فروغ ڪہ میگفت:

شهامت میخواهد سرد باشے

و گرم بخندے :)

سلام آبجی جون، خوبی عزیزم 🦋🌹😘

💚شنیدم امام رضا مریضارو شفا میده💚شنیدم پنجره فولاد رضا برات کربلا میده💚 شنیدم که ضامن آهو شدی امام رضا💚میشه ضامن منم بشی پیش خدا💚 شنیدم هرکی بره زیارت امام رضا💚برادیدنش میاد سه جا غریب الغربا💚برا بار اولی سر پل صراط میاد💚دومی وقتیه که نامه ی تو برات میاد💚بار سوم که میخاد آقا به دادت برسه💚وقتی که ملک میاد تا به حسابت برسه💚من قیزیمادونیایام😍قیزیم منه دونیا دی😍الله بیزی آییرما😍بو قیز منه سودا دی😍من تورک قیزام آسانا😍منیم آنام زهرا دی😍عشقی منه اورگددی😍قلبیم اونا شیدا دی😍♥ آبجی سادات خودمی💚khoday_mer3p 💚با یه صلوات آمین بگو خواهرگلم.خدایا هرکی چشمش به این امضا افتاد همون لحظه دلشو شاد کن.اگه دختره یه بخت خوب نصیبش کن.اگه منتظره دامنشو سبز کن.اگه غصه داره خدایا به بزرگیت قسمت میدم ارامشی از جنس خودت نصیبش کن.اگه مستاجره صاحب خونش کن.اگه با شوهرش مشکل داره دلشونو به هم رضا کن.خدایا خیلی از دوستام ناراحتی هایی دارن که نمیتونن بیان کنن اونا فقط تورو دارن جوری به خودت نزدیکشون کن که ناراحتیشونو فراموش کنن.اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم.brave 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

در تلاطم اینروزهای بی کسی

هیچکس نمیپرسد,عاشقانه هایمان چه شد؟!

آغوش تو که نباشد

نوازش های من که نباشد

زمان از حرکت می ایستد

و لحظه ای دیگر

من در کنار ثانیه شماری که معکوس به جلو حرکت میکند

خواهم مرد...!

<<آنیدـپ>>

پر از اشڪم ولے میخندم بہ سختے بہ قول فروغ ڪہ میگفت: شهامت میخواهد سرد باشے و گرم بخندے :) سلام ...

ممنون

اگه از نازبانو خبری بشه خوبم

شاید شرایطش انقد بده که بیخبرو نگران بودن ما بهتره،،واقعا آدم نمیتونه بگه واقعا چرا چون خبر نداریم،ن ...

انشالله

هیس…
حواس تنهایی ام را
با خاطرات
باتو بودن
پرت کرده ام…بگو کسی حرفی نزند…
بگذار
لحظه ای آرام بگیرم…

دلتنگ شده ام نمیدانم ! شاید برای تو یا شاید برای دیروزهایی که باتو گذشت از ایـــــنجا صدایت میــ ...

دلتنگم برای تو 

برای خودم

نمیدانم دلتنگ دیروزم یا بی قرار فردا؟

مجنون و دیوانه ای هستم

گم شده در تقویم

من با  تو متولد شدم

بی تو چطور زنده ام؟

بداهه

چه فرقی می کند بهار باشد یا تابستان.....وقتی چونان برگهای پاییز تمام خاطراتمان را تکاندی و رفتی ....از آن روز زمستانی ترین برف بر من و امیدم می بارد
دلتنگم برای تو  برای خودم نمیدانم دلتنگ دیروزم یا بی قرار فردا؟  مجنون و دیوانه ای هستم ...

من با  تو متولد شدم

بی تو چطور زنده ام؟

زیباست

در تلاطم اینروزهای بی کسی هیچکس نمیپرسد,عاشقانه هایمان چه شد؟! آغوش تو که نباشد نوازش های من که ن ...

بسیار زیبا❤

چه فرقی می کند بهار باشد یا تابستان.....وقتی چونان برگهای پاییز تمام خاطراتمان را تکاندی و رفتی ....از آن روز زمستانی ترین برف بر من و امیدم می بارد

نگران …
منتظر …
تنها …
عصبانی …
بهانه گیر …
این روزها همه ی اینها من هستم …
آرامم کن …
آرامم کن …