2777
2789
عنوان

«شعر4»

| مشاهده متن کامل بحث + 53323 بازدید | 8664 پست

زندگی را زیبا کن گاه با ندیدن، نشنیدن، نگفتن

گاهی باید فقط بخندی و رد شوی

شاد باش و بگذار فکر کنند نفهمیدی

@ماه_تنها  

@ماه_تنها  

@ماه_تنها  

@ماه_تنها  

هیچی خواستم بگم ک عصبی نشو تموم شد دیگ تگ نمیکنم😁👋

در پی یافتن مرهم عشقم...ورنه منه دیوانه عاشق چه به داروسازی ♥️M♥️
زندگی را زیبا کن گاه با ندیدن، نشنیدن، نگفتن گاهی باید فقط بخندی و رد شوی شاد باش و بگذار فکر کنند ...

گوزلیم نازلی یار.. آی گوزلیم دادلی یار

قوربان اولوم من سنون..او یاردان آلله ها یار

سن بوردان کچنده .. دونوب منه بی گولنده

گولوشونن آچار.. هر نه چیچک وار یار

(هر نه چیچک وار یار)

یاریار نه گوزل سن یار

سنه حیران سنه قوربان اولاریم من یار

یاریار نه اوزل سن یار

🌹🌹🌹🌹

💚شنیدم امام رضا مریضارو شفا میده💚شنیدم پنجره فولاد رضا برات کربلا میده💚 شنیدم که ضامن آهو شدی امام رضا💚میشه ضامن منم بشی پیش خدا💚 شنیدم هرکی بره زیارت امام رضا💚برادیدنش میاد سه جا غریب الغربا💚برا بار اولی سر پل صراط میاد💚دومی وقتیه که نامه ی تو برات میاد💚بار سوم که میخاد آقا به دادت برسه💚وقتی که ملک میاد تا به حسابت برسه💚من قیزیمادونیایام😍قیزیم منه دونیا دی😍الله بیزی آییرما😍بو قیز منه سودا دی😍من تورک قیزام آسانا😍منیم آنام زهرا دی😍عشقی منه اورگددی😍قلبیم اونا شیدا دی😍♥ آبجی سادات خودمی💚khoday_mer3p 💚با یه صلوات آمین بگو خواهرگلم.خدایا هرکی چشمش به این امضا افتاد همون لحظه دلشو شاد کن.اگه دختره یه بخت خوب نصیبش کن.اگه منتظره دامنشو سبز کن.اگه غصه داره خدایا به بزرگیت قسمت میدم ارامشی از جنس خودت نصیبش کن.اگه مستاجره صاحب خونش کن.اگه با شوهرش مشکل داره دلشونو به هم رضا کن.خدایا خیلی از دوستام ناراحتی هایی دارن که نمیتونن بیان کنن اونا فقط تورو دارن جوری به خودت نزدیکشون کن که ناراحتیشونو فراموش کنن.اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم.brave 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

لبخند مسری است همانند آنفلوآنزا امروز کسی به من لبخند زد و من شروع به لبخند زدن کردم و یک نفر دی ...

😅😅😅

دختره ی چشم سفید میدونی چقدر اعلان اومده برام

متعهد💍.... گلستون ميشه اين خونه                                               همينجورى نميمونه....🥀🌲
گوزلیم نازلی یار.. آی گوزلیم دادلی یار قوربان اولوم من سنون..او یاردان آلله ها یار سن بوردان کچنده ...

من ذووووووووووووق😍😍😍😍😍😍

مرررررررسی فدات❤️🧡💛💚💙💜

در پی یافتن مرهم عشقم...ورنه منه دیوانه عاشق چه به داروسازی ♥️M♥️
شش قدم تا یک زندگی شاد: قلبت را مملوء از مهربانی کن ... ذهنت را از نگرانی رها کن ... ساده زندگی ک ...

😅😅😅

ن خدایی خودمم باورم نمیشه 

@ماه_تنها     ای دورم بگیردی نازلی ک تگ میشم

متعهد💍.... گلستون ميشه اين خونه                                               همينجورى نميمونه....🥀🌲
به قول رامبد جوان: اگه مشغولی تو به کار نمیدونی بکنی چیکار اینا همه هست خنده دار بخند جلو خودتو ...

😅😅😅😅

عالیهههههه

زندگی دیکته ای نیست که آن را به ما خواهند گفت! زندگی انشایی است که تنها باید خودمان بنگاریم؛ زند ...

اره خودم امتحان کردم 

@ماه_تنها  

@ماه_تنها  

@ماه_تنها  

🤩😍🤩😍🤩😍🤩😍🤩😍🤩😍🤩😍🤩😍🤩😍🤩😍🤩😍

حالا انقدر تگت میکنم هربار اسم منو ببینی فحش بدی😛👋

باورکن اینقدر تگ نشدم الان چنان ذوق دارم بیا و ببین

فک میکردم فقط من ذوق دارم😂😂 @ماه_تنها    بیا تازه یچیزو دقت کردی؟

😅😅😅

چی رو دقت کردم ؟؟