2777
2789
عنوان

«شعر4»

| مشاهده متن کامل بحث + 53324 بازدید | 8664 پست
ای زندگی تن و توانم همه تو جانی و دلی ای دل و جانم همه تو تو هستی من شدی از آنی همه من من نیست ...

پیامبر اکرم (ص) فرمودند:

اللّهُمَّ اغفِر لِلمُعَلِّمینَ و أطِل أعمارَهُم و بارِک لَهُم فی کسبِهِم

خدایا ! آموزگاران را بیامرز ؛ عمرشان را دراز و کسبشان را با برکت کن

(تاریخ بغداد، ج 3، ص 64)

💚شنیدم امام رضا مریضارو شفا میده💚شنیدم پنجره فولاد رضا برات کربلا میده💚 شنیدم که ضامن آهو شدی امام رضا💚میشه ضامن منم بشی پیش خدا💚 شنیدم هرکی بره زیارت امام رضا💚برادیدنش میاد سه جا غریب الغربا💚برا بار اولی سر پل صراط میاد💚دومی وقتیه که نامه ی تو برات میاد💚بار سوم که میخاد آقا به دادت برسه💚وقتی که ملک میاد تا به حسابت برسه💚من قیزیمادونیایام😍قیزیم منه دونیا دی😍الله بیزی آییرما😍بو قیز منه سودا دی😍من تورک قیزام آسانا😍منیم آنام زهرا دی😍عشقی منه اورگددی😍قلبیم اونا شیدا دی😍♥ آبجی سادات خودمی💚khoday_mer3p 💚با یه صلوات آمین بگو خواهرگلم.خدایا هرکی چشمش به این امضا افتاد همون لحظه دلشو شاد کن.اگه دختره یه بخت خوب نصیبش کن.اگه منتظره دامنشو سبز کن.اگه غصه داره خدایا به بزرگیت قسمت میدم ارامشی از جنس خودت نصیبش کن.اگه مستاجره صاحب خونش کن.اگه با شوهرش مشکل داره دلشونو به هم رضا کن.خدایا خیلی از دوستام ناراحتی هایی دارن که نمیتونن بیان کنن اونا فقط تورو دارن جوری به خودت نزدیکشون کن که ناراحتیشونو فراموش کنن.اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم.brave 

https://www.ninisite.com/discussion/topic/4745199/دوستم-ناراحتی-قبلی-دارهحالش-خوب-نیس?postId=147210485

💚شنیدم امام رضا مریضارو شفا میده💚شنیدم پنجره فولاد رضا برات کربلا میده💚 شنیدم که ضامن آهو شدی امام رضا💚میشه ضامن منم بشی پیش خدا💚 شنیدم هرکی بره زیارت امام رضا💚برادیدنش میاد سه جا غریب الغربا💚برا بار اولی سر پل صراط میاد💚دومی وقتیه که نامه ی تو برات میاد💚بار سوم که میخاد آقا به دادت برسه💚وقتی که ملک میاد تا به حسابت برسه💚من قیزیمادونیایام😍قیزیم منه دونیا دی😍الله بیزی آییرما😍بو قیز منه سودا دی😍من تورک قیزام آسانا😍منیم آنام زهرا دی😍عشقی منه اورگددی😍قلبیم اونا شیدا دی😍♥ آبجی سادات خودمی💚khoday_mer3p 💚با یه صلوات آمین بگو خواهرگلم.خدایا هرکی چشمش به این امضا افتاد همون لحظه دلشو شاد کن.اگه دختره یه بخت خوب نصیبش کن.اگه منتظره دامنشو سبز کن.اگه غصه داره خدایا به بزرگیت قسمت میدم ارامشی از جنس خودت نصیبش کن.اگه مستاجره صاحب خونش کن.اگه با شوهرش مشکل داره دلشونو به هم رضا کن.خدایا خیلی از دوستام ناراحتی هایی دارن که نمیتونن بیان کنن اونا فقط تورو دارن جوری به خودت نزدیکشون کن که ناراحتیشونو فراموش کنن.اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم.brave 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هر روز که می‌گذرد،
ضربتی تازه‌تر بر پیکر آدمی
از وهنی تازه اثری می‌گذارد.
هر ضربه،
شایسته‌ی فریادی‌ست
و در روزگار ما،
بی‌گمان شعر جز فریادی نیست!

۲ مرداد، درگذشت احمد شاملو 🌻

دوستت دارم ای خیال لطیف ....دوستت دارم ای امید محال... 🍂🖤
هر روز که می‌گذرد، ضربتی تازه‌تر بر پیکر آدمی از وهنی تازه اثری می‌گذارد. هر ضربه، شایسته‌ی فریادی‌س ...

سپاس از پست به جا و شایسته ی شما 

ریشه را در خاک محکم کن که گاهی زندگی / پیشِ پایت آب، گاهی هم تَبَر می آورد 

❥💠●━┅═❂═┅─┄┄
میان آفتاب‌های همیشه
زیبائی تو لنگری‌ست
نگاهت شکست ستمگری ست
و چشمانت با من گفتند
که فردا روز دیگری‌ست...

🍀 شاملو

آنان به آفتاب، شیفته بودند..

زیرا که آفتاب

تنهاترین حقیقتِشان بود،

احساسِ واقعیتِشان بود..

با نور و گرمی ‌اش

مفهوم ِ بی ‌ریایِ رفاقت بود...

با تابناکی ‌اش

مفهوم ِ بی ‌فریب ِ

صداقت بود...

احمدشاملو♥

مرا تو بی سببی نیستی..
به راستی، صلتِ کدام قصیده ای،
ای غزل؟
ستاره بارانِ جوابِ کدام سلامی
به آفتاب
از دریچه ی تاریک؟
کلام از نگاهِ تو شکل می بندد..
خوشا نظر بازیا
که تو آغاز میکنی...

احمد شاملو♥

تنهاهنگامی که خاطره ات را می بوسم

درمی یابم دیری است که مرده ام

چرا که لبان خود را از پیشانی خاطره ی تو سردتر می یابم

از پیشانی خاطره ی تو

ای یار

ای شاخه ی جدامانده ی من...

احمد شاملو♥

https://www.ninisite.com/discussion/topic/4744139/میگن-با-زبانی-که-گناه-نکردی-دعا-کنی-دعا-براورده-میشه?postId=147216089