2777
2789
عنوان

«شعر4»

| مشاهده متن کامل بحث + 53322 بازدید | 8664 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

لطیفا! چراغ دل مریدانی و انس جان غریبانی. ای مهربان بردبار، ای لطیف نیک یار، آمدم به درگاهت، خواهی به ناز دار و خواهی خوار دار.

الهی! به لطف ما را دست گیر و پای دار که دل در قرب کرم است و جان در انتظار و در پیش حجاب بسیار. الهی! حجاب ها را از راه بردار و ما را به ما مگذار.

الهی! تو ما را ضعیف خواندی، از ضعیف چه آید، جز خطا؛ و ما را جاهل خواندی و از جاهل چه آید، جز جفا؛ و تو خداوندی کریم و لطیف، چه سزد جز از کرم و وفا، بخشیدن و عطا.

ای خداوندی که فلک و ملک را نگاهدارنده تویی، ای بزرگی که از ماه تا ماهی دارنده تویی، ای کریمی که دعا را نیوشنده تویی و جفا را پوشنده تویی، ای لطیفی که عطا را دهنده تویی و خطا را برازنده تویی، ای یکتایی که در صفت جلال و جمال پاینده تویی، عاصیان را شوینده تویی و طالبان را جوینده تویی..

ای یادگار جانها و یاد داشته دلها و یاد کرده زبانها..

به فضل خود ما را یاد کن..

به یاد لطفی ما را شادکن...

✿ بهترین و کوتاه ترین دعا ✿

« اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج»

💚شنیدم امام رضا مریضارو شفا میده💚شنیدم پنجره فولاد رضا برات کربلا میده💚 شنیدم که ضامن آهو شدی امام رضا💚میشه ضامن منم بشی پیش خدا💚 شنیدم هرکی بره زیارت امام رضا💚برادیدنش میاد سه جا غریب الغربا💚برا بار اولی سر پل صراط میاد💚دومی وقتیه که نامه ی تو برات میاد💚بار سوم که میخاد آقا به دادت برسه💚وقتی که ملک میاد تا به حسابت برسه💚من قیزیمادونیایام😍قیزیم منه دونیا دی😍الله بیزی آییرما😍بو قیز منه سودا دی😍من تورک قیزام آسانا😍منیم آنام زهرا دی😍عشقی منه اورگددی😍قلبیم اونا شیدا دی😍♥ آبجی سادات خودمی💚khoday_mer3p 💚با یه صلوات آمین بگو خواهرگلم.خدایا هرکی چشمش به این امضا افتاد همون لحظه دلشو شاد کن.اگه دختره یه بخت خوب نصیبش کن.اگه منتظره دامنشو سبز کن.اگه غصه داره خدایا به بزرگیت قسمت میدم ارامشی از جنس خودت نصیبش کن.اگه مستاجره صاحب خونش کن.اگه با شوهرش مشکل داره دلشونو به هم رضا کن.خدایا خیلی از دوستام ناراحتی هایی دارن که نمیتونن بیان کنن اونا فقط تورو دارن جوری به خودت نزدیکشون کن که ناراحتیشونو فراموش کنن.اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم.brave 
دوستان گلم🌹🌹🌹 نازبانوجان بستری شدن. باید عمل بشن

سلام باهاش صحبت کردم شکر خدا عملش سخت نیست گفت لیزری هست خداروشکر مشکل حادی نبوده دعاها اثر کرد به امید خدا به زودی سلامت برمیگرده دوست جان 🙏🙏🙏🙏🙏🙏🌹🌹🌹🌹

از سخن چینان شنیدم آشنایت نیستم 🖤❤ خاطراتت را بیاور تا بگویم کیستم ❤🖤
باهاش حرف زدم نگران نباش 🙏

آره الان خودشم بهم پیام داد...چقدر همه براش-دعا کردن ...خدا کنه حالش خوب بشه من با خیال راحت سایت بیام

annak...annakarenina.....درخواست دوستی آقایون 👉لغو کاربری
شُکر . ان شاالله نوه نتیجه هاشو روی پاهاش بشونه براشون شعرای کودک من و بخونه😊

انشالا به امید خدا زودخوب میشه وبرمیگرده شعرای شماهم که سراسر شور و شیطنت عالی به نظرم خیلی کاربردیه برا کوچولوها 

سلام باهاش صحبت کردم شکر خدا عملش سخت نیست گفت لیزری هست خداروشکر مشکل حادی نبوده دعاها اثر کرد به ا ...

ممنون از اطلاع رسانی تون 

به امید اومدن روزهای خوب 

ریشه را در خاک محکم کن که گاهی زندگی / پیشِ پایت آب، گاهی هم تَبَر می آورد 
سلام باهاش صحبت کردم شکر خدا عملش سخت نیست گفت لیزری هست خداروشکر مشکل حادی نبوده دعاها اثر کرد به ا ...

سلام خواهر، خدا روشکر 😍😍😍

💚شنیدم امام رضا مریضارو شفا میده💚شنیدم پنجره فولاد رضا برات کربلا میده💚 شنیدم که ضامن آهو شدی امام رضا💚میشه ضامن منم بشی پیش خدا💚 شنیدم هرکی بره زیارت امام رضا💚برادیدنش میاد سه جا غریب الغربا💚برا بار اولی سر پل صراط میاد💚دومی وقتیه که نامه ی تو برات میاد💚بار سوم که میخاد آقا به دادت برسه💚وقتی که ملک میاد تا به حسابت برسه💚من قیزیمادونیایام😍قیزیم منه دونیا دی😍الله بیزی آییرما😍بو قیز منه سودا دی😍من تورک قیزام آسانا😍منیم آنام زهرا دی😍عشقی منه اورگددی😍قلبیم اونا شیدا دی😍♥ آبجی سادات خودمی💚khoday_mer3p 💚با یه صلوات آمین بگو خواهرگلم.خدایا هرکی چشمش به این امضا افتاد همون لحظه دلشو شاد کن.اگه دختره یه بخت خوب نصیبش کن.اگه منتظره دامنشو سبز کن.اگه غصه داره خدایا به بزرگیت قسمت میدم ارامشی از جنس خودت نصیبش کن.اگه مستاجره صاحب خونش کن.اگه با شوهرش مشکل داره دلشونو به هم رضا کن.خدایا خیلی از دوستام ناراحتی هایی دارن که نمیتونن بیان کنن اونا فقط تورو دارن جوری به خودت نزدیکشون کن که ناراحتیشونو فراموش کنن.اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم.brave 
آره الان خودشم بهم پیام داد...چقدر همه براش-دعا کردن ...خدا کنه حالش خوب بشه من با خیال راحت سایت بی ...

خوب میشه من مطمئنم به خودشم دیشب گفتم  ازبین اینهمه که براش دعاکردن  دل یه نفرم که صاف بوده باشه کافیه که دعا بگیره🙏🙏