2777
2789
عنوان

«شعر4»

| مشاهده متن کامل بحث + 53324 بازدید | 8664 پست
کاش اینجا بودی! همین کنار خودم. و من یادم می رفت؛ که خسته ام خرابم ویرانم… سید علی صالحی ...

A friend is like a star that twinkles and glows

Or maybe like the ocean that gently flows

دوست مانند ستاره ای است که چشمک می زند و می درخشد

یا شبیه اقیانوسی که به آرامی جریان دارد

سلام خواهر جان خوش آمدی 🦋💚🌹

💚شنیدم امام رضا مریضارو شفا میده💚شنیدم پنجره فولاد رضا برات کربلا میده💚 شنیدم که ضامن آهو شدی امام رضا💚میشه ضامن منم بشی پیش خدا💚 شنیدم هرکی بره زیارت امام رضا💚برادیدنش میاد سه جا غریب الغربا💚برا بار اولی سر پل صراط میاد💚دومی وقتیه که نامه ی تو برات میاد💚بار سوم که میخاد آقا به دادت برسه💚وقتی که ملک میاد تا به حسابت برسه💚من قیزیمادونیایام😍قیزیم منه دونیا دی😍الله بیزی آییرما😍بو قیز منه سودا دی😍من تورک قیزام آسانا😍منیم آنام زهرا دی😍عشقی منه اورگددی😍قلبیم اونا شیدا دی😍♥ آبجی سادات خودمی💚khoday_mer3p 💚با یه صلوات آمین بگو خواهرگلم.خدایا هرکی چشمش به این امضا افتاد همون لحظه دلشو شاد کن.اگه دختره یه بخت خوب نصیبش کن.اگه منتظره دامنشو سبز کن.اگه غصه داره خدایا به بزرگیت قسمت میدم ارامشی از جنس خودت نصیبش کن.اگه مستاجره صاحب خونش کن.اگه با شوهرش مشکل داره دلشونو به هم رضا کن.خدایا خیلی از دوستام ناراحتی هایی دارن که نمیتونن بیان کنن اونا فقط تورو دارن جوری به خودت نزدیکشون کن که ناراحتیشونو فراموش کنن.اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم.brave 
آقا چت آزاد شده؟ اعتصام رضایت دادی؟    

نه 😥

💚شنیدم امام رضا مریضارو شفا میده💚شنیدم پنجره فولاد رضا برات کربلا میده💚 شنیدم که ضامن آهو شدی امام رضا💚میشه ضامن منم بشی پیش خدا💚 شنیدم هرکی بره زیارت امام رضا💚برادیدنش میاد سه جا غریب الغربا💚برا بار اولی سر پل صراط میاد💚دومی وقتیه که نامه ی تو برات میاد💚بار سوم که میخاد آقا به دادت برسه💚وقتی که ملک میاد تا به حسابت برسه💚من قیزیمادونیایام😍قیزیم منه دونیا دی😍الله بیزی آییرما😍بو قیز منه سودا دی😍من تورک قیزام آسانا😍منیم آنام زهرا دی😍عشقی منه اورگددی😍قلبیم اونا شیدا دی😍♥ آبجی سادات خودمی💚khoday_mer3p 💚با یه صلوات آمین بگو خواهرگلم.خدایا هرکی چشمش به این امضا افتاد همون لحظه دلشو شاد کن.اگه دختره یه بخت خوب نصیبش کن.اگه منتظره دامنشو سبز کن.اگه غصه داره خدایا به بزرگیت قسمت میدم ارامشی از جنس خودت نصیبش کن.اگه مستاجره صاحب خونش کن.اگه با شوهرش مشکل داره دلشونو به هم رضا کن.خدایا خیلی از دوستام ناراحتی هایی دارن که نمیتونن بیان کنن اونا فقط تورو دارن جوری به خودت نزدیکشون کن که ناراحتیشونو فراموش کنن.اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم.brave 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

A friend is like a star that twinkles and glows Or maybe like the ocean that gently flows دوست ...

گاهی چنان بدم كه مبادا ببینیم

حتی اگر به دیده رویا ببینیم

من صورتم كه به شعرم شبیه نیست

بر این گمان مباش كه زیبا ببینم

شاعر شنیدنی ست ولی میل، میل توست

آماده ای كه بشنوی ام یا ببینیم

این واژه ها صراحت تنهایی من اند

با این همه مخواه كه تنها ببینیم

مبهوت می شوی اگر از روزن ات شبی

بی خویش در سماع غزل ها ببینیم

یك قطره ام و گاه چنان موج می زنم

در خود، كه ناگزیری دریا ببینیم

شب های شعر خوانی من بی فروغ نیست

اما تو با چراغ بیا تا ببینیم

محمدعلی بهمنی

ترجمه‌ی متون فنی به نفع خیریه       ***به دلایلی نمیتونم درخواست دوستی قبول کنم. ببخشید دوستای عزیزم***

پنـج شنبه ها

دلم جوري میشود

نه پاي پنجره می‌نشیند

ڪه تو را تماشا ڪند

نه روي طاقچه

ڪه حافظ را ...

عجیب

هوای  دلم جمعه اي شده

بابک جلالی🍀

عصرگرم مردادماه برشماعزيزان دلچسب❤🍉

دوستت دارم ای خیال لطیف ....دوستت دارم ای امید محال... 🍂🖤

باتو هستم ای غریبه،آشنایم میشوی؟

آشنای گریه های بی ریایم میشوی؟

من تمام درد باران را خودم فهمیده ام ...

مثل باران آشنای بی صدایم میشوی؟

روزگار، این روزگار بی خدا تا زنده است

ای غریب آشنا، آشنایی با خدایم میشوی؟

من که شاعر نیستم شکل غزل را میکشم

رنگ سبز دلنشین صفحه هایم میشوی؟

ای غریبه با شکوه و دلخوشی

همسرای خنده های باصفایم میشوی؟

بوی غربت میدهد این لحظه های بی کسی

با تو هستم ای غریبه آشنایم میشوی؟؟؟؟

باتو هستم ای غریبه،آشنایم میشوی؟ آشنای گریه های بی ریایم میشوی؟   من تمام درد باران را خودم ...

جسارتا ذکر نام شاعر فراموش نشود  

ترجمه‌ی متون فنی به نفع خیریه       ***به دلایلی نمیتونم درخواست دوستی قبول کنم. ببخشید دوستای عزیزم***

تو را خبر ز دل بی‌قرار باید و نیست

غم تو هست ولی غمگسار باید و نیست

اسیر گریهٔ بی‌اختیار خویشتنم

فغان که در کف من اختیار باید و نیست

چو شام غم دلم اندوهگین نباید و هست

چو صبحدم نفسم بی‌غبار باید و نیست

مرا ز بادهٔ نوشین نمی‌گشاید دل

که می به گرمی آغوش یار باید و نیست

درون آتش از آنم که آتشین گل من

مرا چو پارهٔ دل در کنار باید و نیست

به سردمهری باد خزان نباید و هست

به فیض‌بخشی ابر بهار باید و نیست

چگونه لاف محبت زنی که از غم عشق

تو را چو لاله دلی داغدار باید و نیست

کجا به صحبت پاکان رسی که دیدهٔ تو

به سان شبنم گل اشکبار باید و نیست

رهی به شام جدایی چه طاقتیست مرا

که روز وصل دلم را قرار باید و نیست

رهی معیری

نردبان این جهان ما و منی‌ست

عاقبت این نردبان افتادنی‌ست

لاجرم هر کس که بالاتر نشست

استخوانش سخت‌تر خواهد شکست

مولانای جان❤

اگر بتوانم دلی را از شکستن باز دارم،

بیهوده نزیسته ام.

اگر بتوانم رنجی را بکاهم،

یا دردی را مرهم نهم

یا مرغکی رنجور را

به آشیانه باز آورم،

حاشا حاشا، که بیهوده نزیسته ام.

امیلی دیکنسون🍀

ای فصل باباران ما    برریز بر یاران ما

چون اشک غمخواران ما    در هجر دلداران ما

ای چشم ابر این اشک‌ها      می‌ریز همچون مشک‌ها

زیرا که داری رشک‌ها    بر ماه رخساران ما

این ابر را گریان نگر    وان باغ را خندان نگر

کز لابه و گریه پدر    رستند بیماران ما

ابر گران چون داد حق    از بهر لب خشکان ما

رطل گران هم حق دهد    بهر سبکساران ما

بر خاک و دشت بی‌نوا    گوهرفشان کرد آسمان

زین بی‌نوایی می‌کشند    از عشق طراران ما

این ابر چون یعقوب من    وان گل چو یوسف در چمن

بشکفته روی یوسفان    از اشک افشاران ما

یک قطره‌اش گوهر شود    یک قطره‌اش عبهر شود

وز مال و نعمت پر شود    کف‌های کف خاران ما

باغ و گلستان ملی    اشکوفه می‌کردند دی

زیرا که بر ریق از پگه    خوردند خماران ما

بربند لب همچون صدف    مستی میا در پیش صف

تا باز آیند این طرف    از غیب هشیاران ما

مولانا

به صید خاطرم هر لحظه صیادی کمین گیرد

کمان ابرو ترا صیدم که در صیادی استادی

چه شورانگیز پیکرها نگارد کلک مشکینت

الا ای خسرو شیرین که خود بی تیشه فرهادی

شهریار❤

از دوست به هر چیز چرا بایدت آزَرد

کین عیش چنین باشد: گه شادی و گه درد

گر خوار کند مهتر، خواری نکند عیب

چون باز نوازد، شود آن داغ جفا سرد

صد نیک به یک بد نتوان کرد فراموش

گر خار بر اندیشی، خرما نتوان خَورد

او خشم همی گیرد، تو عذر همی خواه

هر روز به نو یار دگر می‌نتوان نکرد

ابوسعید ابی الخیر

به صید خاطرم هر لحظه صیادی کمین گیرد کمان ابرو ترا صیدم که در صیادی استادی چه شورانگیز پیکره ...

وقتی که تو خشوت مشه***همه مدونن خشوم مشه اگه یه وخ اخم بکنی****میدونی که ناخشوم مشه اخم نکنی که ...

😅😅😅

متعهد💍.... گلستون ميشه اين خونه                                               همينجورى نميمونه....🥀🌲

عشق او باز اندر آوردم به بند
کوشش بسیار نامد سودمند

عشق دریایی کرانه ناپدید
کی توان کردن شنا ای هوشمند

عشق را خواهی که تا پایان بَری؟
بس که بپسندید باید ناپسند!

زشت باید دید و انگارید خوب
زهر باید خورد و انگارید قند

توسنی کردم ندانستم همی
کز کشیدن تنگتر گردد کمند

رابعه کعب قزداری

توضیح اینکه رابعه بنت کعب (شاعره قرن چهارم) عاشق غلام برادرش بکتاش شد و به این دلیل به دست برادرش کشته شد.