2777
2789
عنوان

«شعر4»

| مشاهده متن کامل بحث + 53329 بازدید | 8664 پست
دارم كبابى در جگر با صد نمكدان در بغل‏ صد سبحه‏ ام ظاهر به كف،صد شيشه پنهان در بغل غافل کشمیری

دلی از خلق عالم بی‌غمی کو؟

میگن وقتی سجده میکنی فکر کن سرت رو روی پای خدا گذاشتی از وقتی شنیدم دلم نمیخاد سرمو از سجده بردارم .......

موفق باشید 🌷🌷 واقعا خوبه 👌👏👏👏

همچنین شما سپاس🥀⚘🥀🙏🙏

در من کسی جان میدهد هر شب با خاطراتی سرد و تکراری ...دیوانه جان کی میشود اصلا ، از حال و روزم دست برداری ...؟دلبستگی طعم گسی دارد ، با بغض های قصه درگیری ...دستت که از دستش جدا باشد .‌..دست خودت را هم نمیگیری ...ویرانه ها را خوب میفهمم ...استادِ ماندن زیر اوارم .. لبخند بر لب میزنم اما .... درد وخیمی در سرم دارم ...درد وخیمِ در سرم هستی احساسِ پوچی بینِ اشعارم .‌..پلکی بزن پیش از عبورت یک ...مُردن به چشمانت بدهکارم ...ما را به جرمِ عاشقی کُشتند...با چوبه ای از جنس ویرانی ...حتما تصور میکنی خوبم ....!!!افسوس اصلش را نمیدانی ...!             

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیلی عالیه ولی قلمتون 🌷 سبک نوشتاریتون هم قشنگه 👌 من نمیدونم چرا دوست ندارم کسی بداهه هام و بخون ...

طبیعی هست منم اینطوریم 

دوستت دارم ای خیال لطیف ....دوستت دارم ای امید محال... 🍂🖤

زغم جان در تنم در گیر و داره

سرم در رهن تیغ آبداره

ندارم اختیاری از چه جوشش

دل مو تاب این سودا نداره

حافظ کل قرآن 😍من یڪ دختر چآدریم😊شاد و پر نشاط☺️سر زنده و پرڪآر😉قرآن ونهج البلاغه اگر میخوانم ... رمآن هم می خوانم😍پآی سجاده اگر گریه میکنم😭خنده‌هام بین دوستام تماشایی است😅من اگر چادر سرم میکنم☝️نقاشم هستم✏️خطم هم خوبه ✍🏻حرف های دخترونم هم سر جاشه🤪شوخۍ هاۍ دوستانه هم میکنم😆تئاتر و سینماهم‌میرم البته‌نه هرفیلمی🙃کوه هم میرم با حفظ حجابم🏔من‌قشنگ تر ازدنیای‌خودم سراغ ندارم😍 
طبیعی هست منم اینطوریم 

خوب میشیم یعنی 😂😂♀‍🤦

مهرت به خلق
بیشتر از جور بر من است...💔

فاضل_نظرى

میگن وقتی سجده میکنی فکر کن سرت رو روی پای خدا گذاشتی از وقتی شنیدم دلم نمیخاد سرمو از سجده بردارم .......

ما کار و دکان و پیشه سوخته ایم شعر و غزل دو بیتی آموخته ایم  در عشق او جان و دل و دیده ماست&n ...

وجودی دارم از مِهرت؛ گدازان!
وجودم رفت و مِهرت همچنان هست...

سعدی#  

حضرتِ درمان بیا...!💛                                                اَللهُمَّ عَجِّل لِوَلیکَ الفَرَج؛ آمین.
به خدا کز غمِ عشقت نگریزم نگریزم وگر از من طلبی جان؛ نستیزم نستیزم... مولانا#  

پیش از آنی که بخواهی از کنارت می‌روم
تا بدانی عُذر ما را خواستن، کارِ تو نیست!

کاظم بهمنی

تبت پایین می‌آید سرفه‌هایت خوب خواهد شد
دوباره شهر من حال و هوایت خوب خواهد شد

صدایم می‌زنی در کوچه‌ها با لهجه‌ی آذر
زمستانی که داری در صدایت خوب خواهد شد

غمی که با وجود خنده‌ی پهن نمک‌زارت
سرایت کرده در جغرافیایت خوب خواهد شد

شکایت کم کن ای نیزارهایت طعمه‌ی آتش
صبوری کن که پایان حکایت خوب خواهد شد

قرار یارها در کافه‌هایت شعر خواهد خواند
و حال من که بی‌تابم برایت، خوب خواهد شد

به دست او که درمان می‌کند درد طبیبان را
به لطف عشق،درد بی دوایت خوب خواهد شد

دوباره می‌رسد از هر طرف مهمان ناخوانده
شب دلتنگی زائرسرایت خوب خواهد شد

اعظم سعادتمند

ترجمه‌ی متون فنی به نفع خیریه       ***به دلایلی نمیتونم درخواست دوستی قبول کنم. ببخشید دوستای عزیزم***

بعضی احساس ها ...

کلمه نمی خواهد ...

صدا می خواهد ...

لحن می خواهد ...

مثل "دوست داشتن"…

بعضی حرف ها را

نباید نوشت

نباید تایپ کرد

مثل "دوستت دارم "…

دوست داشتن را ...

باید کنار گوشش زمزمه کرد ...

و دوستت دارم را ...

با بوسه نشانش داد ...

چرا نسلی شدیم ...

که لب هایمان را از یاد برده ایم ...

و فقط به دست ها تکیه کرده ایم...

حافظ کل قرآن 😍من یڪ دختر چآدریم😊شاد و پر نشاط☺️سر زنده و پرڪآر😉قرآن ونهج البلاغه اگر میخوانم ... رمآن هم می خوانم😍پآی سجاده اگر گریه میکنم😭خنده‌هام بین دوستام تماشایی است😅من اگر چادر سرم میکنم☝️نقاشم هستم✏️خطم هم خوبه ✍🏻حرف های دخترونم هم سر جاشه🤪شوخۍ هاۍ دوستانه هم میکنم😆تئاتر و سینماهم‌میرم البته‌نه هرفیلمی🙃کوه هم میرم با حفظ حجابم🏔من‌قشنگ تر ازدنیای‌خودم سراغ ندارم😍 
وای عالی بود🥺

ممنونم خیلی لطف دارید شما🥀⚘🥀🙏😅

در من کسی جان میدهد هر شب با خاطراتی سرد و تکراری ...دیوانه جان کی میشود اصلا ، از حال و روزم دست برداری ...؟دلبستگی طعم گسی دارد ، با بغض های قصه درگیری ...دستت که از دستش جدا باشد .‌..دست خودت را هم نمیگیری ...ویرانه ها را خوب میفهمم ...استادِ ماندن زیر اوارم .. لبخند بر لب میزنم اما .... درد وخیمی در سرم دارم ...درد وخیمِ در سرم هستی احساسِ پوچی بینِ اشعارم .‌..پلکی بزن پیش از عبورت یک ...مُردن به چشمانت بدهکارم ...ما را به جرمِ عاشقی کُشتند...با چوبه ای از جنس ویرانی ...حتما تصور میکنی خوبم ....!!!افسوس اصلش را نمیدانی ...!             
خوب میشیم یعنی 😂😂♀‍🤦 مهرت به خلق بیشتر از جور بر من است...💔 فاضل_نظرى

نمیدونم والا تازه من یسری هاشو آتیش زدم 😒😃

دوستت دارم ای خیال لطیف ....دوستت دارم ای امید محال... 🍂🖤
پیش از آنی که بخواهی از کنارت می‌روم تا بدانی عُذر ما را خواستن، کارِ تو نیست! کاظم بهمنی

اگر پیشم نشینی؛ دل نشانی!
و گر غایب شوی؛ در دل نشان هست...

سعدی#  

حضرتِ درمان بیا...!💛                                                اَللهُمَّ عَجِّل لِوَلیکَ الفَرَج؛ آمین.