2777
2789
عنوان

«شعر4»

| مشاهده متن کامل بحث + 53641 بازدید | 8664 پست
دارم میرم خط بخرم میام شب فعلا نلرزه تا بیام

باشه بهش میگم🤪

حافظ کل قرآن 😍من یڪ دختر چآدریم😊شاد و پر نشاط☺️سر زنده و پرڪآر😉قرآن ونهج البلاغه اگر میخوانم ... رمآن هم می خوانم😍پآی سجاده اگر گریه میکنم😭خنده‌هام بین دوستام تماشایی است😅من اگر چادر سرم میکنم☝️نقاشم هستم✏️خطم هم خوبه ✍🏻حرف های دخترونم هم سر جاشه🤪شوخۍ هاۍ دوستانه هم میکنم😆تئاتر و سینماهم‌میرم البته‌نه هرفیلمی🙃کوه هم میرم با حفظ حجابم🏔من‌قشنگ تر ازدنیای‌خودم سراغ ندارم😍 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

تقدیمی از من برای شاه پسر😍😍😍 چرا کیکشو به خودم سفارش ندادی قهرم 😢☹☹☹😂

نفس شعر بالایی رو بخون...

ایشالا کیک عروسیش 💖💖

تعطیل🚫                                                                                 
شعر هم گفتم واسه عطا...می زارم بخون پسرم تاج سرم نور دو چشمان منی حس نابی به دلم شادی دوران منی ...

جووونم از این مامان یدونه لطفا برای منم 😃😃😍😍😍😍

تولدت تولدت تولدش مبارک ....ان شالله دومادی عطا جون ..ان شالله انقد کنار هم خوش باشید که خودتونم باورتون نشه 💓💓💓😍😍😍🌹🌹

...

کل دنیا وموی دلبر❤ با خنده کاشتی به دل خلق٬ «کاش ها» با عشوه ریختی نمکی بر خراش ها هرجا که چشم ...

موی دلبری کہ بہ چشم نیاد و دلبری نکنہ چی ؟!🙂

برای کوچہ ھای پیچ در پیچ گیسوانت 

باید شاملو را خبر کنم 

خیام دو خط شعر بگوید 

و بنان تصنیف کند !

قصہ ی گیسوانت سر دراز دارد !!!🍃🍁❣

نفسم شعر و تنم شعر و روانم شعر است                                من اگر شعر نباشد بخدا میمیرم💖❣🍁🍃
جووونم از این مامان یدونه لطفا برای منم 😃😃😍😍😍😍 تولدت تولدت تولدش مبارک ....ان شالله دومادی ...

خدا تپش جان را برات نگه داره

پسرم خیلی درسخونه...بخدا

امسال سال آخر تجربی میره

معدل امسال ۱۹/۵شده. از حالا واسه پزشکی میخونه

😍😍😍 

تعطیل🚫                                                                                 

حَـرفایـی

کـه میـخَنـدی بِـهِـشون

تَـکـ تَکِشـونـ

از تَـهہ دِلَـمـه

حافظ کل قرآن 😍من یڪ دختر چآدریم😊شاد و پر نشاط☺️سر زنده و پرڪآر😉قرآن ونهج البلاغه اگر میخوانم ... رمآن هم می خوانم😍پآی سجاده اگر گریه میکنم😭خنده‌هام بین دوستام تماشایی است😅من اگر چادر سرم میکنم☝️نقاشم هستم✏️خطم هم خوبه ✍🏻حرف های دخترونم هم سر جاشه🤪شوخۍ هاۍ دوستانه هم میکنم😆تئاتر و سینماهم‌میرم البته‌نه هرفیلمی🙃کوه هم میرم با حفظ حجابم🏔من‌قشنگ تر ازدنیای‌خودم سراغ ندارم😍 

اگه دیدی کسی از تنهایش لذت میبره

بدون راز قشنگی توی دلش داره

و اگه تونستی حریم این تنهایی رو بشکنی

بدون تو از رازش قشنگ تری

///موهیتا راست میگف اهواز شهر عاشقیه شهر دیوونگیه ❤ خدایا شکرت بابت همه چی♥💫///

خدا تپش جان را برات نگه داره پسرم خیلی درسخونه...بخدا امسال سال آخر تجربی میره معدل امسال ۱۹/۵شده ...

ان شاءالله که همیشه موفق باشه

و موفقیت هاشو هرسال جشن بگیرین💓

خدا تپش جان را برات نگه داره پسرم خیلی درسخونه...بخدا امسال سال آخر تجربی میره معدل امسال ۱۹/۵شده ...

به به پزشک ایندست پس  

انشالله

///موهیتا راست میگف اهواز شهر عاشقیه شهر دیوونگیه ❤ خدایا شکرت بابت همه چی♥💫///

ان شاءالله که همیشه موفق باشه و موفقیت هاشو هرسال جشن بگیرین💓

ممنون دختر نازم..ایشالا خودت هم  موفق میشی💗

تعطیل🚫                                                                                 

هر صبح

کسی از خواب بیدار میشود

که عاشق #تُ ست ...