2777
2789
عنوان

«شعر4»

| مشاهده متن کامل بحث + 53365 بازدید | 8664 پست
من دربدرِ کوچه ی تنهاییِ خویشم میسوزمُ  انگار که عقرب زده نیشم از دستِ که نالم که مقصر دل من ...

سلام خواهر عصربخیر آفرین 👌👌👌👌

💚شنیدم امام رضا مریضارو شفا میده💚شنیدم پنجره فولاد رضا برات کربلا میده💚 شنیدم که ضامن آهو شدی امام رضا💚میشه ضامن منم بشی پیش خدا💚 شنیدم هرکی بره زیارت امام رضا💚برادیدنش میاد سه جا غریب الغربا💚برا بار اولی سر پل صراط میاد💚دومی وقتیه که نامه ی تو برات میاد💚بار سوم که میخاد آقا به دادت برسه💚وقتی که ملک میاد تا به حسابت برسه💚من قیزیمادونیایام😍قیزیم منه دونیا دی😍الله بیزی آییرما😍بو قیز منه سودا دی😍من تورک قیزام آسانا😍منیم آنام زهرا دی😍عشقی منه اورگددی😍قلبیم اونا شیدا دی😍♥ آبجی سادات خودمی💚khoday_mer3p 💚با یه صلوات آمین بگو خواهرگلم.خدایا هرکی چشمش به این امضا افتاد همون لحظه دلشو شاد کن.اگه دختره یه بخت خوب نصیبش کن.اگه منتظره دامنشو سبز کن.اگه غصه داره خدایا به بزرگیت قسمت میدم ارامشی از جنس خودت نصیبش کن.اگه مستاجره صاحب خونش کن.اگه با شوهرش مشکل داره دلشونو به هم رضا کن.خدایا خیلی از دوستام ناراحتی هایی دارن که نمیتونن بیان کنن اونا فقط تورو دارن جوری به خودت نزدیکشون کن که ناراحتیشونو فراموش کنن.اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم.brave 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من دربدرِ کوچه ی تنهاییِ خویشم میسوزمُ  انگار که عقرب زده نیشم از دستِ که نالم که مقصر دل من ...

افرین مهری جان احساست رو خیلی خوب بیان کردی افرین 👏👏👏👏👏👏❤❤❤❤❤

از سخن چینان شنیدم آشنایت نیستم 🖤❤ خاطراتت را بیاور تا بگویم کیستم ❤🖤
سلام خانم خانمااا  سلام عزیز دل  دلت میاد منو دعوا کنی آخہ☹️😂 بہ امید روزی کہ ھمہ چ ...

گه گاهی میاد ومیره کاربریش هست جانانم‌❤❤

چالش امروز تصحیح شده است ی حرف جا افتاده بود😉 من در به در کوچه تنهایی خویشم  بر سر زنم و آه ...

شعر جالبیه کلی خندیدم نکات ظریفی توش بود افرین دوست عزیز 👏👏👏👏❤❤

اگه بتونم حتما

ممنون گلم، ❤️

💚شنیدم امام رضا مریضارو شفا میده💚شنیدم پنجره فولاد رضا برات کربلا میده💚 شنیدم که ضامن آهو شدی امام رضا💚میشه ضامن منم بشی پیش خدا💚 شنیدم هرکی بره زیارت امام رضا💚برادیدنش میاد سه جا غریب الغربا💚برا بار اولی سر پل صراط میاد💚دومی وقتیه که نامه ی تو برات میاد💚بار سوم که میخاد آقا به دادت برسه💚وقتی که ملک میاد تا به حسابت برسه💚من قیزیمادونیایام😍قیزیم منه دونیا دی😍الله بیزی آییرما😍بو قیز منه سودا دی😍من تورک قیزام آسانا😍منیم آنام زهرا دی😍عشقی منه اورگددی😍قلبیم اونا شیدا دی😍♥ آبجی سادات خودمی💚khoday_mer3p 💚با یه صلوات آمین بگو خواهرگلم.خدایا هرکی چشمش به این امضا افتاد همون لحظه دلشو شاد کن.اگه دختره یه بخت خوب نصیبش کن.اگه منتظره دامنشو سبز کن.اگه غصه داره خدایا به بزرگیت قسمت میدم ارامشی از جنس خودت نصیبش کن.اگه مستاجره صاحب خونش کن.اگه با شوهرش مشکل داره دلشونو به هم رضا کن.خدایا خیلی از دوستام ناراحتی هایی دارن که نمیتونن بیان کنن اونا فقط تورو دارن جوری به خودت نزدیکشون کن که ناراحتیشونو فراموش کنن.اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم.brave 
سلام عزیز خواهر ممنونم🥀

آنانکــه خوبن‍ـد همیشـه سبــز اند

آنانکــه 

بزرگــی و محبتــ در قلبشــان جاریستـــ

همیشـــه به یــاد میماننــد...

سبزینگـــی و بزرگیتــان

همیشـه برقـــرار....

خواهش میکنم نازنینم یاشا گوزلیم 🌿🌼🌿🌼🌿

بیتاب توام خانه ات آباد کجایی؟

عشقم، نکند رفته ام از یاد کجایی؟

روزی نشد اینجا نَبَرم نام تو را من

محتاج شدم من به تو ای داد کجایی؟

استاد ستم منتظرم، ظلم نمایی

برگرد، کمی ظلم کن استاد کجایی؟

روزی نشد اما نکنی وصفِ دو چشمم

چشمانِ من از چشمِ تو افتاد کجایی؟

‍مرداد مه ای یار تو رفتی زکنارم

یک سالِ دگر شد مَهِ مرداد‍‍، کجایی؟🌷🌷🌹

@annak   @سایه77     @nazbanoo8300     @ترنم_ترنم     ...

چالش:

من دربدرِ کوچه ی تنهاییِ خویشم
میسازمو میسوزمو پروانه خویشم
آماده رفتن به سر کوچه ی تو دوست
حاشا نشود در اثر عشقِ تو آواره خویشم
میدانی اگر تو نشوی عاشق من وااای
عمریست که در سایه ی تو بیچاره خویشم

ترنم_ترنم#  

🌺برای سلامتی وظهور آقا امام زمان عج صلوات🌺خدایا از اون شادیا که ناخودآگاه آدمو به سجده میندازه به همه‌مون بده. 😊💚  صد سال دیگه من،تو،او.... هیچ کدوم نیستیم،باورت میشه؟....کاش مهربون باشیم💔❤‏چقدر قشنگه این دعا که میگه:وَلا تُعَنِّنی بِطَلَبِ ما لَم تُقَدَّرلی فیهِ رِزقاً[خدای خوبم در جستجویی انچه برایم مقدر نکرده ای، خسته ام نکن]🙌💙🙏استادی می‌گفت:اگر تو کسی را ملاقات کنی و قلبت بکوبد، دستانت بلرزد و زانویت سست شود، این عشق نیست! وقتی تو محبوبت را می‌بینی آرام می‌شوی. نه دلهره‌ای، نه تلاطمی...💗💓💚😊

دلم کمی هوای لطیف میخواهد

فقط کمی ...

کمی عطر زعفران ،

کمی رزق حضرتی ،

چند رج تسبیح شاه مقصود ،

و چند دانه فیروزه شیخ شوشتری ...

دلم ... حرم میخواهد 

فقط کمی ...

یک کُنج میخواهد از نوع ایوان مقصوره برای 

گفتگوهای خصوصی ...

راستش ، دلم عشق میخواهد ... 

اصلاً دلم یک امام میخواهد ... 

همه را انکار میکنم ، دلم تو را میخواهد ...

امام من ...

دستان ِ تهی ام را دخیل پنجره فولادتان میبندم

نمی گویم راه نشانم دهید ...

دستانم گرفته و در راهم آورید ....