2789
۲۲ ماهه بله خوبه ولی هنگ کرده

ااااخی الهی ،خدا کمکشون کنه خیلی سخته،اخه چطور گرفت؟ 

هُوَ رَبُّ المُستَحيل و أنت تبكى عَلَى المُمكن                        ‌       او خداوند ناممكن هاست در حالى كه تو بر ممكن گريه ميكنى؟! 

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

از همسرش گرفت 

ای وای،چه دنیای بیخودیه،الان شوهره زندست و اون بنده خدا ،،،،،خدا صبرتون بده،عزیزم اگه خیلی بش فکر کنی خودتو داغون میکنیا،ناراحتی اعصاب میگیری

هُوَ رَبُّ المُستَحيل و أنت تبكى عَلَى المُمكن                        ‌       او خداوند ناممكن هاست در حالى كه تو بر ممكن گريه ميكنى؟! 

بعضیا تو این نی نی سایت دنبال تفریحن خجالتم خوب چیزیه،طرف عزاداره اونوقت میپرسه اهل کجایی

ای وای،چه دنیای بیخودیه،الان شوهره زندست و اون بنده خدا ،،،،،خدا صبرتون بده،عزیزم اگه خیلی بش فکر کن ...

خیلی زیاد بهش فکر میکنم الان ۴ ماهه که فوت شده ولی لحظه ای از ذهنم نرفته بیرون واقعا دنیای بی رحمیه مننون از شما بابت وقتی که برام گذاشتین😍😍😍

عاشق ۲ تا دخترام هستم
خیلی زیاد بهش فکر میکنم الان ۴ ماهه که فوت شده ولی لحظه ای از ذهنم نرفته بیرون واقعا دنیای بی رحمیه ...

خواهش میکنم،عزیزم براش طلب امرزش کن خیلی جوون بوده،زیادم خودتو درگیر نکن بعدا به حرفم میرسی،خودتو داغون میکنیا

خواهش میکنم،عزیزم براش طلب امرزش کن خیلی جوون بوده،زیادم خودتو درگیر نکن بعدا به حرفم میرسی،خودتو دا ...

سعی میکنم به حرفتون گوش کنم 😍😍😍😍😍

عاشق ۲ تا دخترام هستم