2777
2789
عنوان

عروسی و کرونا

199 بازدید | 17 پست

سلام 

ما قرار بود این تابستون عروسی کنیم ولی بنا به خاطر کرونا نشد نامزدم میگه بریم اتلیه عکسامونو بگیریم بریم خونه خودمون و بعد از کرونا هم فامیلای نزدیکو دعوت کنیم یه جشن کوچیک بگیریم 

من خیلی دو دلم برا این کار به نظرتون بعدا حسرت عروسی به دلم نمیمونه؟از طرفیم واقعا داریم اذیت میشیم تو این وضعی که هستیم

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

حسرت عروسی ب دلت بمونه خیلی قابل تحملتر از اینه ک ی عمر حسرت دیدن چهره عزی تو داشته باشی ک باعث شدی از دست بره خاله من خودش پرستاره ولی رو همین رو در واسیا رفت عروسی پسر خواهرشوهرش الان هفت روزه بستریه فشارشم خیلی بالاست دکتر گفته دارو هم نمیتونه بگیره شوهرشم دیروز فوت کرد هنوز خبر نداره بوه های خالم بدبختا سرکردونن نمیدونن چ خاکی ب سرشون بریزن بیچاره شدیم ب خاطر ی عروسی

عزیزم منم دقیقا شرایطم عین تو بود در حدی ک دیدم نامزدی مون فقط میشه دعوا سر چیزای الکی ک کجا بمونیم و فلان ‌‌‌‌۱۴ تیر من رفتم آرایشگاه و اونم همینطور رفتیم آتلیه اومدیم خونه مامان باباهامون با فامیل نزدیک نزدیک ک خیلی شونم نبومدن رفتیم خونمون اون موقع هم وضعیت کرونا تو شهرمون خوب بود.خداروشکر الان سر زندگیمونیم گوش شیطون کر اصلا مشکلی نداریم و خیلی راضیم عزیزم مهم عکسه ک یادگاری میمونه برید سر خونه زندگیتون این کرونا معلوم نیست تا کی هست.در ضمن الان خوشت میاد یکی بیاد تو مراسم تو کرونا بگیره؟! معلومه ن .پس داری عاقلانه ترین کار و می‌کنی مام قرارع بعد کرونا هر وقت شد یه جشن بگیریم خوش بگذرونیم .

عزیزم منم دقیقا شرایطم عین تو بود در حدی ک دیدم نامزدی مون فقط میشه دعوا سر چیزای الکی ک کجا بمونیم ...

واقعا ما هم وقتی مادرشوهرم اینا نیستن اصصصصلاااا دعوا نداریم تا اینا وارد خونه میشن دعواهای ما شروع میشه دیگه خسته شدم از این وضع

منم قراره لباس بپوشم برم آتلیه وعکس واز خانواده امون خدافظی کنیم وتمام

اگه بخوام بعدکرونا جشن بگیرم معلوم نیست چی بشه اصلا کرونا تاکی ادامه داشته باشه 

خدا نکرده گوش شیطون کر شاید کسی مرد هزارتا اتفاق میتونه بیفته

یکم سخت هست 0ون سبک متفاوتی در ازدواجه ولی من خوشحالم😁😁😁

منم بعد کرونا حتما مسافرت میرم شایدم ی جشن گرفتم البته اگه گرونی بذاره😁

تازه من الان سر خونه زندگیمم کسیم نمیدونه😁😁

واقعا راس میگی؟ 

اره بخداااا امروز بدبخت سوهر خالمو دفن کردن اینقد غریبانه منم بچه کوچیک دارم نرفتم بابامم فشارخون بالا داره نرفت فقط بچه های خودش بودن برادرش و ی خواهرش مامان من و  شوهرم. داماد خالم والسلام خالم هنوز خبر نداره بدبخت شده