2777
2789
عنوان

توروخدا كمك

125 بازدید | 25 پست

سلام پسرم ١١ ماهشه اصلاً خودش بازي نميكنه همش نق نق ميكنه از صبحي كه بيدار ميشه تا بخواد بخوابه همش ميگه بغلم كن بازي هاي هيجاني دوست داره مثلاً بغلش كنم بدوءم تو خونه راهكاري دارين؟ اسباب بازي كلاً واسه ٥ دقيقه اس فقط 

خواهرزاده من ۷سالشه اینجوره روانیمون کرده

در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش   یه مردادیه جذاب   

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بچه شما که سنی نداره ولی سعی کنید بچه ها را لوس بار نیارید

ببخشید و چشم بپوشید آیا دوست ندارید خدا شمارا ببخشد؟و خداوند بسیار آمرزنده و مهربان است (سوره نور آیه 22)

دوستان ، یه سری پیج ها تو اینستا هستن بهمون کمک میکنن بازی هایی با بچه ها یاد بگیریم که خلاقیتو تقویت میکنه ، سر خودمونم گرم میشه، تا چهارسالگی رشد بچه فقط با بازی همراهه ، زبان ارتباطش با دیگران از طریق بازی هست ، و کلی چیزها از بازی یاد میگیره ، بچه های برونگرا تر بیشتر تعامل دونفره رو دوست دارن تا تک نفره با اسباب بازی بازی کردنو 

چه عاشقانه ای تر از خلوت دو نفره مان؟ چه باشکوه تر از اذانت که مرا به نماز میخوانی؟ *** برای شهدای گمنام یه صلوات میفرستین؟ ****
دوستان ، یه سری پیج ها تو اینستا هستن بهمون کمک میکنن بازی هایی با بچه ها یاد بگیریم که خلاقیتو تقوی ...

خوب من با اسباب بازي باهاش بازي ميكنم ولي دوست نداره ميگه راه بريم بدييم

والا من همشم دعواش ميكنم انقدر كه كلافه ام ميكنه ولي احساس ميكنم همبازي ميخواد 

نه بچه 11 ماهه را زیاد دعوا نکنید ولی خیلی هم به حرفش نکنید که بد عادت نشه

ببخشید و چشم بپوشید آیا دوست ندارید خدا شمارا ببخشد؟و خداوند بسیار آمرزنده و مهربان است (سوره نور آیه 22)
خوب من با اسباب بازي باهاش بازي ميكنم ولي دوست نداره ميگه راه بريم بدييم

کمک ندارین؟د

خب با پدرس بازی های حرکتی  و دویدنی نمیکنه؟

چه عاشقانه ای تر از خلوت دو نفره مان؟ چه باشکوه تر از اذانت که مرا به نماز میخوانی؟ *** برای شهدای گمنام یه صلوات میفرستین؟ ****
خيلي اذيت ميكنه🥺🥺🥺

اون دعوا خیلی رو ناهشیار بچه اثر میذاره کودکی خیلی مهمه برای شکل گیری شخصیتش