2777
2789
عنوان

بورس چگونه موجب کاهش تورم میشود

| مشاهده متن کامل بحث + 662 بازدید | 96 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

متاسفم واقعا به خاطر این طرز فکر که برای عهده حجره بیشتر

راست میگه دیگه.اونی که داره میره بورس سود میکنه یکیم که نداره روز به روز فقیرتر میشه پس هی نگو عهد حجر بورس تورمو بالا برده.حالا چون تو بورسی دلیل نمیشه بگی همه اشتباه میکنن

ببین کلا همه داریم ضرر میکنیم حالا یکی ده میلیون گذاشته بورس نهایت میشه ۵۰ میلیون فک نکن حالا بورس ...

دقیقا بورسیا فقط سعی دارن ارزش پولشون حفظ بشه 

همین

ملت فکر میکنن چه سودایی توی بورس خوابیده😅خنده داره واقعا😂

خب درسته ولي يه سوال چرا با پايين اومدن دلار بورس هم داره منفي ميشه؟نميخواي بگي كه بي تاثيره

کاملا بی تاثیره عزیز

بورس ابدا وابستگی به ارز خارجی نداره

هفته دیگه هم مثبت مشه نگران نباشین

پروردگارا نگذار دعا کنم که مرا از دشواری ها و خطر های زندگی مصون داری بلکه دعا میکنم در رویارویی با آن ها بی باک و شجاع باشم , نگذار از تو بخواهم درد مرا تسکین دهی بلکه توان چیرگی بر آن را به من ببخش ...پروردگارا تنها تو هستی که میتوانی تلنگری بزنی بر این دل درمانده تا شاید بفهمد از دست دادن تو سخت ترین از دست دادن هاست پروردگارا به من آرامشی ده تا بپذیرم هر آن چه را نمیتوانم تغییر دهم  و شجاعتی ده تا تغییر دهم هر آنچه را میتوانم تغییر دهم و بصیرتی ده تا تفاوت این دو را درک کنم پروردگارا اگر روزی فراموش کردم خدای بزرگی دارم فراموش نکن بنده ی کوچکی داری پروردگارا به جز خودت به کسی واگذارم نکن تویی پروردگار من پس قرار ده بی نیازی را در نفسم , یقین را در دلم , روشنی را  در دیده ام و بصیرت در قلبم پروردگار من بهترینم چقدر در زمین تنهایی و عجب صبری داری که با این همه گناه هنوز هم بنده ات را ناامید نمیکنی پروردگارا خودت میدانی که من به جز تو کسی را ندارم  دستم را رها نکن پروردگارا کمکم کن تا شیعه شایسته علی بن ابی طالب(ع) باشم امیر بی ادعایی که میگریست و در  مسجد کوفه عاشقانه صدایت میرد که : مَوْلاىَ يا مَوْلاىَ اَنْتَ الْغَنِىُّ وَ اَنَا الْفَقيرُ وَ هَلْ يَرْحَمُ الْفَقيرَ اِلا الْغَنِىُّ / مَوْلاىَ يا مَوْلاىَ اَنْتَ الْكَبيرُ وَ اَنَا الصَّغيرُ وَ هَلْ يَرْحَمُ الصَّغيرَ اِلا الْكَبيرُ.
جواب بده  شما پیشنهادت برای نقدینگی که در جامعه هست چیه؟ الان شما 500 میلیون پول داری بهتره چ ...

خانوم من اصن با نقدينگي شما كاري ندارم 

به اصل بازي دولت دارم اشاره ميكنم شما درست ميگي هركي داره خودشو ازين تورم نجات ميده ولي يه سوال بود درباره رابطه دلار و بورس 

راست میگه دیگه.اونی که داره میره بورس سود میکنه یکیم که نداره روز به روز فقیرتر میشه پس هی نگو عهد ح ...

بورس مثل خرید دلار نیست که فقط بخری.

برای بورس باید کلی مطالعه کنی تحلیل کنی کلی استرس بکشی

راست میگه دیگه.اونی که داره میره بورس سود میکنه یکیم که نداره روز به روز فقیرتر میشه پس هی نگو عهد ح ...

چقدر سود داره مگه؟ چقدر پول داریم مگه؟

بعدم شما هم یاد بگیرید برید

نقدینگی دست مردم زیاده 

ای پروردگارِ من، از آنچه بر سرم آمده، دلتنگ و بی‌طاقتم، و جانم از آن اندوه که نصیب من گردیده، آکنده است؛ و این در حالی است که تنها تو می‌توانی آن اندوه را از میان برداری و آنچه را بدان گرفتار آمده‌ام دور کنی. پس با من چنین کن، اگر چه شایسته‌ی آن نباشم، ای صاحب عرش بزرگ.
والا ما اطراف هرچی دیدیم سودها رو تبدیل کردن اگه قرار باشه سودها رو نگه دارن پس فایدش چیه بورس منبع ...

فکر کردی میلیاردی سود میده؟ 😁خنده داره

طرف توی این چند ماه سودش از تورم عقب تره

پس نمیتونه بره باهاش ملک بخره!

فقط سعی داره ارزش پولش صفر نشه همین بخاطر همین میره بورس

از تو پول اولیه سود اش رو جمع میکنه میخره پول چند تا خونه درمیاره

همین دیگه نمیدونی چقدر سود داره بعد فک میکنی خونه از توش در میاد

خانم قبل از این داستانا سالی ۵۰ درصد سود میگرفتیم میگفتیم عالیه

الانم نهایت پولها دو سه برابر شده 

نترس باهاش نمیشه خونه خرید. با این گرونی و تورم اونیکه داشته، همیشه پول داشته و میره خونه میخره اونی هم مث ما نداشته، صد برابرم بشه پولش، باز قیمت خونه هم صد برابر شده و نمیشه خونه خرید

ای پروردگارِ من، از آنچه بر سرم آمده، دلتنگ و بی‌طاقتم، و جانم از آن اندوه که نصیب من گردیده، آکنده است؛ و این در حالی است که تنها تو می‌توانی آن اندوه را از میان برداری و آنچه را بدان گرفتار آمده‌ام دور کنی. پس با من چنین کن، اگر چه شایسته‌ی آن نباشم، ای صاحب عرش بزرگ.
بخاطر اینکه ارزش مایملک اون کارخونه با دلار تغییر می کنه شامل دستگاهها ، زمین و .... 

دقیقا . من دفتر چاپ و تکثیر دارم . مثلا کاغذ رو من دارم ب نرخ روز میخرم . اصلا ثبات قیمت نداره. هر روز ی قیمتی هست . بخاطر بالا و پایین شدن دلار . همه چیو ول کردن چسبیدن ب بورس.

کاربر قدیمی هستم.   

حتی با 500 تومن هم می شه وارد بورس شد.

با کمی مطالعه و وقت صرف کردن به راحتی همه می تونن استفاده کنن. 

مگه بورس انحصاری هست . همه می تونن استفاده کنن.اینکه یه نفر هیچ تلاشی نکنه و انتظار داشته باشه بقیه هم تلاشی نکنن کاملا اشتباهه

پولایی که وارد بورس میشه کمک میکنه چرخ اقتصاد کشور بگرده.نقدینگی کشورو افزایش میده

ولی  خونه ماشین و دلار باعث راکت موندن پول میشه

اگر که به برنامه زندگی پس از زندگی علاقه دارین بهتون پیشنهاد میکنم که این مستند صوتی رو هم گوش کنین. https://aminikhaah.ir/%d9%85%d8%b3%d8%aa%d9%86%d8%af-%d8%b5%d9%88%d8%aa%db%8c-%d8%b4%d9%86%d9%88%d8%af  هرکاری کردم آبی نشد. دستتونو روش نگه دارین، بعد که آبی شد بزنین روی باز کردن