2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

رژیم سیرت فودز رو مطالعه کنید. خواننده معروف ادل با این رژیم وزن کم کرده. sirtfoods. لطفا جزییاتش رو تو اینترنت مطالعه کنید. البته عوارضش ر اطلاع دقیق ندارم

عضو چالش بامدادخمار. گروه نارنجی.وزن شروع 79.5   هدف اول: 75   هدف دوم 70  هدف سوم 65  پیش به سوی هدف.

فقط صبحونه بخور فول بعدشم برو بیرون تاشب شبم اومدی فقط نوشیدنی گرم مثل چایی واینا تویک ماه وزن کم میکنی 😐😑من خواهرم برای کاراش صبح زود میرفت شب میومد از خستگی میخوابید ودوباره صبح تایک ماه وزنش کم شد ۶۳بود شده بود ۵۸

تیکرم برای لاغرشدنم تا مهرماه من میتواااانممممممممم به وزن ۶۰ کیلویم برسم میتووووووونم😍😎😘

غذاها رو کم روغن درست کنید

مصرف برنج، ماکارونی، سیب زمینی و نون رو محدود کنید(نه حذف) 

پروتئین و فیبر بیشتری استفاده کنید

فست فود و هله هوله های بیرون رو (حتی خوردن قهوه و بستنی و غذای رستوران و کافه) خیلی محدود کنید مثلا 2 بار در ماه

آب زیاد مصرف کنید و ورزش روزی 30 دقیقه یا بیشتر

دنبال رژیم و روش های سریع نباشین چون حتی اگه 30 کیلو کم کنید بازم بر می گرده

مقدار مجاز کم کردن وزن در ماه چیزی بین 4 تا 5 کیلوئه یعنی 1 تا 1 و نیم کیلو در یه هفته

و سعی نکنین به این روش خوردن به عنوان رژیم نگاه کنید بلکه کم کم اونو به روش زندگیتون تبدیل کنید

تو بخواهی می شود🌱.. اگه سوالی در مورد زبان انگلیسی داشته باشید میتونم کمکتون کنم