2821
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

رژیم سیرت فودز رو مطالعه کنید. خواننده معروف ادل با این رژیم وزن کم کرده. sirtfoods. لطفا جزییاتش رو تو اینترنت مطالعه کنید. البته عوارضش ر اطلاع دقیق ندارم

عضو چالش بامدادخمار. گروه نارنجی.وزن شروع 79.5   هدف اول: 75   هدف دوم 70  هدف سوم 65  پیش به سوی هدف.

فقط صبحونه بخور فول بعدشم برو بیرون تاشب شبم اومدی فقط نوشیدنی گرم مثل چایی واینا تویک ماه وزن کم میکنی 😐😑من خواهرم برای کاراش صبح زود میرفت شب میومد از خستگی میخوابید ودوباره صبح تایک ماه وزنش کم شد ۶۳بود شده بود ۵۸

تیکرم برای لاغرشدنم تا مهرماه من میتواااانممممممممم به وزن ۶۰ کیلویم برسم میتووووووونم😍😎😘

غذاها رو کم روغن درست کنید

مصرف برنج، ماکارونی، سیب زمینی و نون رو محدود کنید(نه حذف) 

پروتئین و فیبر بیشتری استفاده کنید

فست فود و هله هوله های بیرون رو (حتی خوردن قهوه و بستنی و غذای رستوران و کافه) خیلی محدود کنید مثلا 2 بار در ماه

آب زیاد مصرف کنید و ورزش روزی 30 دقیقه یا بیشتر

دنبال رژیم و روش های سریع نباشین چون حتی اگه 30 کیلو کم کنید بازم بر می گرده

مقدار مجاز کم کردن وزن در ماه چیزی بین 4 تا 5 کیلوئه یعنی 1 تا 1 و نیم کیلو در یه هفته

و سعی نکنین به این روش خوردن به عنوان رژیم نگاه کنید بلکه کم کم اونو به روش زندگیتون تبدیل کنید

تو بخواهی می شود🌱.. اگه سوالی در مورد زبان انگلیسی داشته باشید میتونم کمکتون کنم

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز