2777
2789
عنوان

بورس

| مشاهده متن کامل بحث + 418 بازدید | 68 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میشه کس دیگه بخره برامون

اره    ولی باید رمزتو بهش بدی 

منم ایزی تریدرم باز نمیشه  رمز دادم ب دوستم  اون رفت برا من توافق نامه زد که عرضه اولیه خودکار بهره  بعدصب اول وقت دیدم نخریده  خودم با همراه تریدر خرید زدم 

اره    ولی باید رمزتو بهش بدی  منم ایزی تریدرم باز نمیشه  رمز دادم ب دوستم & ...

مال من مبین سرمایه هس.رمزپویاندارم 

خدایاشکرت😍درپیکرمن دوقلب دارد ضربان هی چرخ بزن درمن ودل رابتکان.خاله هادعاکنید نی نی سالم بیادبغلم
آخه تا من آموزش ببینم و بفهمم اصلا چی به چیه که همه پولام هیچ میشه😔  الان عید شوهرم دفارا برام ...

عزیزم سهمتو بفروش چندتا  سهم خوب بخر همش رو نزار رو یه سهم 

الانم سهمای خوب زیاده  از تو گروهای تلگرامی سیگنال بگیر  همین جا سینا بورس کمک میکنه  

از هر سهم یه کم بگیر 

منم بلد نیستم زیاد  ولی از بقیه کمک میگیرم 

عزیزم عرضه اولیه رو چ موقع خوبه فروخت؟؟بعد برا فروششم باید بالاترین قیمتو زد ؟؟

تا زمانی که سودده نگهدار  بله برا فروش هم سقف قیمت رو بزن

بابام آسمونی شد خیلی دوسش داشتم و دارم و خواهم داشت اگه دوس داشتی براش فاتحه بخون دوست خوبم
مال من مبین سرمایه هس.رمزپویاندارم 

خوب برو رمز پویاتو درست کن  وگرنه پول بریز ب حساب طرف که میخای برات خرید بزنه 

بعدم منطورم رمز کارگداریت بود یا اون رمزی که خودت دادی تا وارد برنامه ایزی تریدر بشی 

عزیزم سهمتو بفروش چندتا  سهم خوب بخر همش رو نزار رو یه سهم  الانم سهمای خوب زیاده &nbs ...

تل گرام و اینا ندارم فقط وات ساپه  نمیدونم چیکار کنم بخدا .  مرسی ازتو دوست قشنگم وقت گذاشتی 💚💚💜💜😗😗😗

❤السلام علیک یا اباعبدالله علیه السلام❤ 🍁دخترآبانم🍁