مرسی گلم . کنار نمادش قرمز بود 😕 زدم خریدو فقط اینکه قیمت سقف رو همیشه میزنید شما؟
قیمت وسهم رو بالاترینشوبزن..کلا سیصدوخورده ای میشه بعدتایید روبزن.بعدمیزنه باموفیت انجام شد...بعدش توسبد سفارشتات نمیشینه زود.چندساعت یامثلافردامیتونی بری ببینی تاییدشدع وچقدرسهمه واینا
خدایاشکرت که منوبه همه ارزوهام رسوندی...خدااجونم مرسی که تاتاریخ99/9/9نی نی دارم کردی..بابت همه چیز ممنونم ازت خدای مهربونم...خدایامن به معجزه تووعدد9ایمان دارم
خداروشکر که کسی چیزی نمیگه جون ۹۹٪ به گفته دیگران ضرر میشه برید اموزش ببینید و پرسود باشید چون تح ...
آخه تا من آموزش ببینم و بفهمم اصلا چی به چیه که همه پولام هیچ میشه😔 الان عید شوهرم دفارا برام ۱۲ تومن خریده تا الان هیچی به هیچی یه ماه پیش ۲ تومن سود داد ولی خب نمیدونستم باید چیکار کنم هیچ کاری نکردم سد ۱۸۰۰ ضرر الان شده ۵۰۰ ضرر تازه اگه بره تو سودم مثلا نمیدونم باید چیکار کنم . یه مقدارم پول دستمه نمیدونم چه سهمی بخرم که خوب باشه حداقل پولم روز به روز بی ارزش تر نشه به خدا همه امیدم به این دو قرون پوله هیچی ندارم احتمالا از شوهرمم جدا بشم نمیدونم چه خاکی تو سرم کنم 😔
❤السلام علیک یا اباعبدالله علیه السلام❤ 🍁دخترآبانم🍁