2777
2789
عنوان

مقصر منم یا پدرشوهرم

520 بازدید | 34 پست

پریشب ازشهرستان اومده بود خونمون بعد دیشب پسرعموش تنها اومد بود دیدنش من بچم گریه میکرد نمیشد بلندشم چای درست کنم واسه همین ب شوهرم گفتم همون هندونه رو تیکه تیکه کن ببرپیششون .بعد که اون رفت اعصابم ازدست پسرم خورد بود همش گریه میکرد باز مهمون دیگم زنگزده بودن ک اونام میخان بیان ساعت۱۱شب 😒😒شوهرم ب شوخی گفت ک چرا گریه میکنی .منم گفتم گدیه نمیکنم اخه این موقع شب چه وقت امدنه بچه رو بدخواب میکنن بزار صبح حداقل. بعد پدرشوهرم شروع کرد ب غر زدن ک تو براش چای نیاوردی که فلان کردی که منو نمیخاین من جا ندارم میخاست دیگه منو زیرکتک شوهرم بده 😒😒😒هرچی دق و دلی داشت سرمن خالی کرد شامم نخورد 😒بهم میگه تو شربت بده بچت بخابه سروصدا نکنه 😒پسرم ۶ ماهشه بااون حتی لجه خدالعنتش کنه😒من تاحالا بهش هیچ بی احترامی نکردم بعدانگار ازدیشب بامن قهره صبحم پاشد صبحانه نخورد رفت بیرون گفتم بیا صبحانه بخور یاکجامیری جواب درستی نداد .الان بنظرتون‌ کار من اشتباه بود یااون .

اون

اسممو به خاطر بسپارین خوشم میاد مثلا برم یه تاپیک بشناسنم😂اقا اعلاناتو چک میکنی میبینی همش لایک😑اقا خب یه چیزی بگین سرگرم شیم فقط لایک نکنین😑تاپیک عکس بود تگم کنیننننن😑😂تاپیکامم جواب بدین افسرده نشم.خیلی دوست دارم اسممو عوض کنم بذارم پیشولی ولی نمیشه(تو یک کیلومتریم گربه ببینم چراغم فعال میشه جیغ میزنمااا ولی همه چیم گربس😂)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اون مهم ترین چیزت باید بچت باش چون کوچولوعه معلومه لج میکنه حالا میتونستی ب شوهرت بگی چایی ببرع خیلی پرروعه ک رک میگ😒

فرقمون اینع که:                                                                    شما بلاک بازی میکنین؛ ما پلاک بازی         آرع فرقمون زیادع...🤘🏿👑

اون باید درک کنه تو این کرونا من اگه پدرشوهرم از شهرستان میومد خودشو راه نمیدادم چه برسه به مهموناشو 

97.7.7 بهترین اتفاق زندگیم افتاد🥰                                                  بعد از کلی انتظار مادرشدم🥰

ب ی ورت بدون صبحونه بره ب فکر خودت و بچت باش

._. استادمون‌میگفت‌:ماشینو‌که‌طراحی‌میکنن یه‌آینه‌کوچیک‌میزا‌رن‌واسه‌‌نگاه‌کردن‌به‌عقب یه‌شیشه‌بزرگ‌میزارن‌واسه‌دیدن‌جلو همونقد‌ر محدود‌به‌گذشته‌نگاه‌کنید نگاهتون‌به‌جلو‌باشه!"میفهمین‌کِه‌چی‌میگم.. #زندگی‌ذره‌کاهیست که‌کوهش‌کردیم... مامان یه پسر کوچولو هستم^^
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز