2777
2789

دوستان دخترم یک و نیم سالشه همش میترسم زبانم لال کرونا نگیره همش افکارم‌شده منفی ناخودآگاه گریه ام‌میگیره چیکار کنم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

همه همینن نگرانن من که بچه هام اصلا خونه نمیشینن چی باید بگم؟ البته ماسک میزن وبیرون چیزی نمیخورن بس که تذکر دادم..انشالاه که خدا نگهدارشون باشه ...

نهنگ یونس را نخورد....کارد اسماعیل را نکشت....آتش ابراهیم را نسوزاند....دریا موسی را غرق نکرد....آری اگر او بخواهد همه چیز ممکن است....ناامیدنباش❤ کار درست رو خدا میکنه که با هیشکی حرف نمیزنه🥀.
بشین خونه ورود و خروج خونه هم کاملا کنترل کن بقیش بسپر به خدا مگه ما چکار میکنیم

شوهرم که از سرکار میاد چی میتونم راهش ندم وگرنه هرجا میرم با ماشین خودمون میرم شیشه ها هم تا مقصد بالاست البته بگم فقط خونه مامانم میرم دیگه هیچ جا

من چی بگم دوتا بچه دارم اصلا بیرون نمیریم حالا مادرشوهر و خواهر شوهرم که یه روز خونه بند نیستن میخان بیان شهرمون اینجام میخاد هی این خونه به اون خونه کنه،،،،اینقد گشت تا ویروس ودادن پدزشوهر بدبختم که توان نداشت ومرد حالا نوبت ماست

خوب رعایت کن و بعد با خیال راحت بشین  و توکل کن 

درست مثل بچه ای که مادرش بهش میگه اتاقتو مرتب کن بهت کیک میدم

اگه اتاقتو مرتب کردی عین اون بچه ایمان داشته باش خدا بهت کیک میده این یعنی توکل

نگرانی یعنی تو به قدرت خدا اعتقاد و ایمان نداری مثل همون بچه ای که باور نداره مادرش راستگو و مهربان خدا خلف وعده نمیکنه

من چی بگم دوتا بچه دارم اصلا بیرون نمیریم حالا مادرشوهر و خواهر شوهرم که یه روز خونه بند نیستن میخان ...

بگین نیان خوب چ پروون 

نهنگ یونس را نخورد....کارد اسماعیل را نکشت....آتش ابراهیم را نسوزاند....دریا موسی را غرق نکرد....آری اگر او بخواهد همه چیز ممکن است....ناامیدنباش❤ کار درست رو خدا میکنه که با هیشکی حرف نمیزنه🥀.
من چی بگم دوتا بچه دارم اصلا بیرون نمیریم حالا مادرشوهر و خواهر شوهرم که یه روز خونه بند نیستن میخان ...

شوهرش تازه فوت شده ميخاد بياد شهرستان😬

عضو گروه رز نارنجي ،وزن شروع ٧٢ وزن هدف ٦٠ 🔥🔥🔥🔥  هر چي كه خدا بخواد... خدا كه بدمو نميخواد...