2777
2789
عنوان

ی مامان تنها

215 بازدید | 23 پست

سلام من تو ی ساختمون با جاریم و مادرشوهرم زندگی میکنم بخاطر کرونا ۳هفتس نتونستم برم خونه مامانم اینا میتونم بگم کاملا دست تنهام دخترم تازه رفته تو ۵ ماه فوقالعاده اذیتم میکنه اصلا خواب نداره زمین نمیمونه یهو میبینی ۵ساعت رو پام نگهمیدارم تا بخوابه شوهرم ک اصلا بچه نگهنمیداره درسته میره سرکار خسته میشه ولی من از اونم خسته تر میشم چرا کسی زنارو درک نمیکنه بهش میگم ۱۰دقیقه نگهدار من کارامو کنم غر میزنه بیا و ببین مادرشوهرم اینا هم اصلا کمک نمیکنن خانوادمم بخاطر مریضی نمیان گاهی حس میکنم چقدر بیکسم چقدر تنهام کسی نیست حتی باهاش درد دل کنم 

ببخشید طولانی شد

من بچه م هرچیم اذیتم کنه یک ثانیه دست مادرشوهرم نمیدم.

راستی خدادلم هوای دیروز را کردههوای روزهای کودکی رادلم میخواهد مثل دیروز قاصدکی بردارمآرزوهایم را به دستش بسپارم تا برای تو بیاورددلم میخواهد دفتر مشقم را باز کنم و دوباره تمرین کنمالفبای زندگی رامیخواهم خط خطی کنم تمام آن روزهایی که دل شکستم و دلم را شکستنددلم میخواهد این بار اگر معلم گفت در دفتر نقاشی تانهر چه میخواهید بکشیداین بار تنها و تنها نردبانی بکشم به سوی تودلم میخواهد این بار اگر گلی را دیدمآن را نچینمدلم میخواهد …می شود باز هم کودک شد؟؟راستی خدا!دلم فردا هوای امروز را می کند؟؟؟

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

ازیزم شاید دلش درد میکنه شاید گرسنه میمونه

بخدا منم دخترم همین بود همسرم غرمیزد که بچه نمیخوابه

تنهای تنها فقط گریه میکردم

خب عزیزم کاراتو‌نکن‌ به همسرتم بگو نمیتونم اصلا کارخونه الان برات مهم نباشه خب کسی هم نمیاد دیگه

براش ننو ببند شاید راحت بخوابه

تیکر روز کنکوره..... کنکوری که قرارهست منو به آرزوهام برسونه😊
ازیزم شاید دلش درد میکنه شاید گرسنه میمونه بخدا منم دخترم همین بود همسرم غرمیزد که بچه نمیخوابه تن ...

هرکاری بگی کردم گهواره خریدم هر روشی امتحان کردم

اتفاقا خیلی هم بی درک چرا خونه جارو نکردی چرا شام این چرا چرا چرا همیشه خونم باید تمیز باشه

درکت میکنم خیلی سخته. اما ب این فک کن تو تنها مادربچه داری نیستی ک بچش بدخوابه و دست تنهاست

وقتی بزرگ میشه حرف میزنه شیرین کاری میکنه همه کیف میکنن دیگ نمیگن تا اینجا برسه ی مادر پیر شده

هرکاری بگی کردم گهواره خریدم هر روشی امتحان کردم اتفاقا خیلی هم بی درک چرا خونه جارو نکردی چرا شام ...

نه بابا خودتو اذیت نکن اونام خسته میشن یه چی میگن

خودتو بزن به بیخیالی

شبا نمیخوابه یا روزا؟

تیکر روز کنکوره..... کنکوری که قرارهست منو به آرزوهام برسونه😊

مامان مهربون غصه نخور

این حالات باتوجه به اینکه ۵ ماهه زایمان کردین و خب افتاده توی این شرایط کرونایی طبیعیه....

مطمئن باش یکم که کوچولوتون بزرگتر بشه اوضاع خیلی بهتر میشه

منم یکی از این فسقلیای بداخلاقِ بدخوابِ کولیکی داشتم! 

مادر دست تنها باشه خیلی سخته...

سعی کن یه مشغولیتی مطابق شرایطت برای خودت جور کنی

مثلا من کتاب اینترنتی دانلود میکردم و همین طور که بچم ساااااعتها بغلم بود یا روی پاهام بود تا بخوابونمش کتاب میخوندم و گذر زمان خیییلی برام بهتر و راحتتر شده بود.

الان بچم دوسالشه ... 

خیلی زود زمان میگذره و شرایط عوض میشه

به این فکر کن که این اوضاع پایدار نیست و لذت ببر از کوچولوی بداخلاقِ نق نقوی بد خواب!😊

زندگی ام خوب است.... چقدر بی انصافم !! این زندگی عالی ست.... کنار همسری پر از مهر ... عاشقش هستم ... عاشقم هست ... خدا را شکر ! خدا را شکر
نه بابا خودتو اذیت نکن اونام خسته میشن یه چی میگن خودتو بزن به بیخیالی شبا نمیخوابه یا روزا؟

روزا از ۲ساعت و نیم ۳ساعت میخوابونم کلا کلا فوقش ۲۰ دقیقه بخوابه شبم ۲میخوابه تا ۴ونیم بعد ۵تا ۶ونیم از ۶ونیم یکسره میدارم رو پام تا ۱۰ ۱۱ بذاری زمین بیدار میشه