2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کلا شبا بیدارم صب ساعت ۶ سر ساختمونم ساعتمون به خاطر کرونا تغییر دادیم تا سه بعد میرم خونه یه کم پروژه هامو پیش میبرم و میخوابم شام میخورم فقط باز روزی از تو

مهندس ساختمان و معماری♡آرایشگر♡مربی بدنسازی

همش خونه ام

مهمونی نمیرم 

کلن جایی نمیرم

ینی خدا ب چ مناسبت۹۹/۹/۹میخاد ارزوی همتونو براورده کنه؟؟؟😂ولی خدایی چ روزی بشه اون روز حاال همع ملت عالیییی😂😍         هواپیما از اسمون گل میریزه رو سراتون😍🌼واااای چ شوووود😂😂😂😂😂😂😍           

خواب نماز خونه غذامیپزم تمیزمیکنم کیک میپزم گاهی وقتا میرم پارکینگ قدم میزنم ولی بیرون نمیرم.

یک خانومم که حجته مسلمانی ام امام حسین علیه السلامه این جمله را توی فیلمِ روز واقعه ازیک نصرانی که شاهد واقعه ی کربلا بود شنیدم

از وقتی یادمه از زمون مجردی تا حالا .

زیاد اهل رفت و امد نبود خانوادم .

سالی یه بار فوقش میرفتیم خونه فامیلا .

هیچ سیزده به درها هم جایی نمیرفتیم .

بعدش من متاهل شدم . فوقش برم خونه ی مادرشوهرم .

مادربزرگم و خالم . اونم خیلی کم . 

نه کسی میاد نه کسی میره . 

نمیخواد دیگه دعا کنید :(  حاجت روا نشدم :(

۱۰پامیشم صبحونه میخورم باهمسرم بعد بفکرناهار میشم و به پسرم شیر میدم برای اونم غذا میپزم خونه تمیزبکنم عصری شاید با پسرم ۱ساعت بخوابم و بعدش با همسرم با ماشین بریم یه دورت چیزی بخریم تو خونه با همسر وپسرم بازی میکنیم همه تایم عصر تا سرمون برای پسرمه

خدایا مراقب ویهان وماکانم و همسر عزیزم باش  قربون دوتا پسر تپلم برم من..اگه جواب بی ادبیتو نمیدم یعنی در حد من نیستی پس انقدر خودتو خاروخفیف نکن و زور نزن 
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز