2777
2789
عنوان

حس ششمی

| مشاهده متن کامل بحث + 1303 بازدید | 255 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اون با کسی دیگه هست؟باهاش ازدواج داره؟

حس میکنن با کس دیگه هم ارتباط داشته  و یا شاید داره

خلاصه بهت میگم بیشتر تمرکزت رو خودت باشه و خودتو سرگرم کن برای خودت هدف بزار کلاسی ثبت نام کن یا کارای ک دوس داری بکن بخودت برس ماسک بزار و.....

تمرکزتو از رو اون وردار مطمئن باش خودش دنبالت میوفته با این کارا اما تو دراینده یه موقعیت خیلی بهتر و شخصیت خیلی خوبتر قرار داشته باشی 

درکل تصمیم عاقلانه بگیر و چشاتو باز کن خودتو گول نزن 

میشه برام یه صلوات بفرستید ک عاقبت بخیر بشم؟!😊⁦❤️⁩خواستید بگید منم برای خوشبختی شما صلوات بفرستم😘🙏⁦❤️⁩
حس میکنن با کس دیگه هم ارتباط داشته  و یا شاید داره خلاصه بهت میگم بیشتر تمرکزت رو خودت باشه و ...

خیلییی ازت ممنونم الماس جان

برات ۱۰۰ تا صلوات میفرستم که بهترینا برات پیش بیاد😘😘

پس تو میگی که من و دوست داره؟

و توی دلش بین من و اون من و دوست داره

وزن اولیه۵۵.......وزن هدف۵۲
خیلییی ازت ممنونم الماس جان برات ۱۰۰ تا صلوات میفرستم که بهترینا برات پیش بیاد😘😘 پس تو میگی که م ...

قربونت برم عزیزم

نه میگم ک لیاقت تو بیشتر از این فردی هست ک الان تو زندگیته در اینده قرار یه موقعیت خیلی بهتر هم از نظر شخصیتی هم اجتماعی داشته باشی

نمیگم تموم کن رابطتو ولی بهتره ک تمرکزت اولویتت خودت باشی

وقتی ایشون با کسی دیگه هم بوده یا نمیدونم هست ینی قدرتو نمیدونه و فرد مناسبی نیس برات

و فک میکنم جدا شین

ولی تو در اینده خیلی موفق خواهی بود و خوشحال میشی ک باهاش تموم کردی

میشه برام یه صلوات بفرستید ک عاقبت بخیر بشم؟!😊⁦❤️⁩خواستید بگید منم برای خوشبختی شما صلوات بفرستم😘🙏⁦❤️⁩
قربونت برم عزیزم نه میگم ک لیاقت تو بیشتر از این فردی هست ک الان تو زندگیته در اینده قرار یه موقعیت ...

خدا نکنه عزیزم

باشه عزیزم خیلیییی ممنونم ازت

وزن اولیه۵۵.......وزن هدف۵۲
خدا نکنه عزیزم باشه عزیزم خیلیییی ممنونم ازت

راستی گلم بهم درخواست دوستی بده یه تاپیک بفرستم ک از روانشناس بیشتر بدردت بخوره😘

خدا نکنه . عزیزم نگران نباش. میری میشنوی صدای قلبشو و کلی ذوق زده برمیگردی . من مطمعنم هم سالمه و هم ...

😍😍😍ان شاالله از کجا مطمعنی پسره عزیزم؟

من خیلی دلم واسه پسر پر میکشه

❤❤❤❤❤❤ترک قیزلارین سالیقینا❤❤❤❤❤❤❤❤