شما نفر اخری ک جواب میدم..تو دی ماه بار دارمیشی از الان برو دکتر سراغ کارای چکاب اما بهت دارو میدن ک ...
امروزم دکتر بودم یعنی چندماهه که زیرنظردکترم مشکلی نداشتم واسه این گفتم
مامان سه قلو دوست داشتنی🥰خدا سه تا فرشته بهم داد ❤️خداجون مرسی بابت معجزه قشنگ❤️😍🥰🧿میشه یه صلوات بفرستی ،❤️🧡💛🥰تو ماه دلم بشی و من شاه دل تو؛ دریا بشی عشق بگیرم از تو ساحل تو ! 💞
توروخدا میشه ب من بگید بین پ و رضا کدومبهترن برام؟
رضا میاد بهمپیشنهاد جدی بده؟منومیخاد قلبا؟
من همون مامای مهربونِ سابقم😊 همون کاربرِ قدیمی که از سال ۹۲ اینجا بود :)) وقتی گوشیمو عوض کردم تاااااازه یادم افتاد ای دادِ بیدا من از کاربریِ قبلیم هیچی رو سیونکردم ؛ حتی ایمیلمم یادمنمیاد؛ ازون بدتر حتی خط ۶سال پیشمم دیگه دستم نیست!😑 اینجوری شد که من مجبور شدم دوباره نی نی سایت ثبت نام کنم...
مامان سه قلو دوست داشتنی🥰خدا سه تا فرشته بهم داد ❤️خداجون مرسی بابت معجزه قشنگ❤️😍🥰🧿میشه یه صلوات بفرستی ،❤️🧡💛🥰تو ماه دلم بشی و من شاه دل تو؛ دریا بشی عشق بگیرم از تو ساحل تو ! 💞
اخه چندماه اقدامم اپتو این چند ماه ممکنه باردار شده باشم بچم افتاده باشه تروخدا جواب این سوالمو بدین؟؟