2777
2789
عنوان

حس ششمی

| مشاهده متن کامل بحث + 1303 بازدید | 255 پست
شما نفر اخری ک جواب میدم..تو دی ماه بار دارمیشی از الان برو دکتر سراغ کارای چکاب اما بهت دارو میدن ک ...

امروزم دکتر بودم یعنی چندماهه که زیرنظردکترم مشکلی نداشتم واسه این گفتم

مامان سه قلو دوست داشتنی🥰خدا سه تا فرشته بهم داد ❤️خداجون مرسی بابت معجزه قشنگ❤️😍🥰🧿میشه یه صلوات بفرستی ،❤️🧡💛🥰 تو ماه دلم بشی و من شاه دل تو؛ دریا بشی عشق بگیرم از تو ساحل تو ! 💞

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم گفتم دیگ رحمت سرده چرا بادقت نمیخونین گفتم گرنی جات بخور محیط رحمتو گرن کن تا بشه

توروخدا میشه ب من بگید بین پ و رضا کدوم‌بهترن برام؟

رضا میاد بهم‌پیشنهاد جدی بده؟منومیخاد قلبا؟

من همون مامای مهربونِ سابقم😊 همون کاربرِ قدیمی که از سال ۹۲ اینجا بود :)) وقتی گوشیمو عوض کردم تاااااازه یادم افتاد ای دادِ بیدا من از کاربریِ قبلیم هیچی رو سیو‌نکردم ؛ حتی ایمیلمم یادم‌نمیاد؛ ازون بدتر حتی خط ۶سال پیشمم دیگه دستم نیست!😑 اینجوری شد که من مجبور شدم دوباره نی نی سایت ثبت نام کنم...
 باید خودتو حسابی تقویت کنی قبل اقدامتم باید پیش دکتر بری تا تحت مراقبت دکتر زنان باردار بشی اح ...

میشع بگی به عشقم میرسم یا نه همکلاسی هستیم با کی ازدواج میکنم 

اللهم صل علی محمد و ال محمد🤍
 باید خودتو حسابی تقویت کنی قبل اقدامتم باید پیش دکتر بری تا تحت مراقبت دکتر زنان باردار بشی اح ...

من دیگه تحمل سقط ندارم دو تا ازبارم رفته دیگه نمیتونم بخدا 😣😣😣

❤️R❤️

عزیزم گفتم دیگ رحمت سرده چرا بادقت نمیخونین گفتم گرنی جات بخور محیط رحمتو گرن کن تا بشه

بازم ممنون شبت خوش

مامان سه قلو دوست داشتنی🥰خدا سه تا فرشته بهم داد ❤️خداجون مرسی بابت معجزه قشنگ❤️😍🥰🧿میشه یه صلوات بفرستی ،❤️🧡💛🥰 تو ماه دلم بشی و من شاه دل تو؛ دریا بشی عشق بگیرم از تو ساحل تو ! 💞
امروزم دکتر بودم یعنی چندماهه که زیرنظردکترم مشکلی نداشتم واسه این گفتم

اقدان ک کنی متوجه میشی ک داری یانه...البته رحم سردم باردارمیشه ولی خب بارداریه سختی داره دیگ.اول همجوره مطمئن شو بعداقدام کن دی ماه میشی.

اقدان ک کنی متوجه میشی ک داری یانه...البته رحم سردم باردارمیشه ولی خب بارداریه سختی داره دیگ.اول همج ...

خواهش میکنم جوابمو بده تا الان ده بار گفتم میشه بگی به عشقم میرسم یا نه همکلاسی هستیم با کی ازدواج میکنم 

اللهم صل علی محمد و ال محمد🤍
اقدان ک کنی متوجه میشی ک داری یانه...البته رحم سردم باردارمیشه ولی خب بارداریه سختی داره دیگ.اول همج ...

اخه چندماه اقدامم اپتو این چند ماه ممکنه باردار شده باشم بچم افتاده باشه تروخدا جواب این سوالمو بدین؟؟

بااونی که دوسش دارم ازدواج میکنم؟ باهاش خوشبخت میشم؟ رفتارخونواش مخصوصاپدرمادرش بعدازدواج بامن چطوری میشه؟

چه شب هامنوآسمان تادم صبح سرودیم نم نم: تورادوست دارم