2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

میگن درست انجام بدی ردخورنداره

بله صک نکن

موقعیت خیلی خوبیه تا عاشورا تموم میشه 

همین الان بگو چله برداشتم 😂ب روش حق شناس همین

بعد از،فردا بخون 

نباید نماز ثبحت حتی یکبارم قضا بره

قبلا برداشتی؟

(منم میخوام لاغر شم)   باورم نمیشه که اینقدر چاق شدم😭😭😭تاریخ شروع 1403/8/10  وزن شروع 86/150 Kg-->> 

التماس دعا

🏴« السَّلامُ عَلَیْکَ یا اَباعَبْدِاللهِ الحُسِین، اَلسَّلامُ عَلَیْکَ وَ رَحْمَةُ اللهِ وَ بَرَکاتُهُ».یه سلام کوتاه به امام حسین علیه السلام هست که ثواب 20 حج قبول رو داره و به روایتی 99 حج پیامبر چرا حج؟ چون حج یکی از جامع ترین عبادات در اسلام هست.... ما با هر گناهمون اعمال خیرمون از بین می ره ولی اینجا چون حج پیامبر در اعمال ما نوشته شده حتی اگر گناهم خدای نکرده بکنیم این عمل عمل پیامبر هست و پاک نمی شه و تا اخر با ماست  التماس دعا
چی هست این چله؟ 

اینجا توضیح دادم

https://www.ninisite.com/discussion/topic/4195081/اوناییکه-حاجت-دارن-و-میخوان-حتما-حاجتشونو-بگیرن-بی

(منم میخوام لاغر شم)   باورم نمیشه که اینقدر چاق شدم😭😭😭تاریخ شروع 1403/8/10  وزن شروع 86/150 Kg-->> 

میگن درست انجام بدی ردخورنداره

عزیزم من اینجا توضیح دادم اگه جایی مشکلی داری بخونش

https://www.ninisite.com/discussion/topic/4195081/اوناییکه-حاجت-دارن-و-میخوان-حتما-حاجتشونو-بگیرن-بی

بله صک نکن موقعیت خیلی خوبیه تا عاشورا تموم میشه  همین الان بگو چله برداشتم 😂ب روش حق شناس ه ...

نه اولین بارم فقط عزیزم من دست خودم نیست همش قسم میخورم چکارکنم گناه داره چله ام باطل میشه

💔
نه اولین بارم فقط عزیزم من دست خودم نیست همش قسم میخورم چکارکنم گناه داره چله ام باطل میشه

باید ی کشی چیزی،دستت کنی ،باید دائم ب این فکر،کنی ک تو حال مراقبه ای وگرنه تا ب خودت بیای،گناهو کردی😂تموم شده البته ناانید نباش 

قسم دروغ ک نمیخوری؟

منو شما باهم دوستیم😳کی دوست شدیم؟

اسی حتما تا اخرش میری و چله رو نمیشکنی؟