2777
2789
عنوان

مامانا بیایین

62 بازدید | 8 پست

سلام مامانای عزیز

دخترم 5 ماهشه از وقتی واکسن 4 ماهگیشو زدم اصلا نمیخوابه خیلی کم خواب شده جای واکسنش عفونت کرده بود تازه خوب شده بردمش دکتر که نشون بدم گفت وزن کم کرده بخاطر کم خوابی براش دیفن هیدرامین داده هر 8 ساعت 2 سی سی

تو هر تاپیک که خوندم نوشتن دیفن هیدرامین ضرر داره پس من چیکار کنم😢😢😢😢😢😢

دخترم تموم زندگیمه😍😍😍😍

ینی میخوای بگی دکتر نمیدونه نی نی سایتی هامیدونن منم قبلا ب پسرم دادم هیچی هم نشد یه مدت کوتاه بده ک فقط خوابش تنظیم بشه 

کاربرقدیمی هستم بنا به دلایلی که خودشون میدونن ومن نمیدونم کاربری قبلیمو حذف کردن😒😒😒😒

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نميخوابه گريه هم ميكنه؟

موقع خوابش که میشه جیغ میزنه تو گهواره هم نمیخوابه میذاریم تو پتو انقد تکون میدیم که فوق نیم ساعت میخوابه 

دخترم تموم زندگیمه😍😍😍😍
موقع خوابش که میشه جیغ میزنه تو گهواره هم نمیخوابه میذاریم تو پتو انقد تکون میدیم که فوق نیم ساعت می ...

حالا بده يه مدت خوابش اوكي بشه

يه كمم كمكي رو شروع كن الان ديگه شير سيرش نميكنه

شايد سير بشه قشنگ بخوابه

ینی میخوای بگی دکتر نمیدونه نی نی سایتی هامیدونن منم قبلا ب پسرم دادم هیچی هم نشد یه مدت کوتاه بده ک ...

هر چی سرچ کردم فقط از ضرراش نوشته

دخترم تموم زندگیمه😍😍😍😍
حالا بده يه مدت خوابش اوكي بشه يه كمم كمكي رو شروع كن الان ديگه شير سيرش نميكنه شايد سير بشه قشنگ ...

گیج شدم بخدا

تو همه تاپیک نوشتن دکترا الکی فقط دیفن میدن 

از دیروز فرنی رو شروع کردم

دخترم تموم زندگیمه😍😍😍😍
گیج شدم بخدا تو همه تاپیک نوشتن دکترا الکی فقط دیفن میدن  از دیروز فرنی رو شروع کردم

كم كم غذا بخوره بهتر ميشه خوابش

يه مدته

من پسرم شب ميخوابيد بايد بيدار ميموندم نيم ساعت بعد پاميشد باز ميزاشتم رو پا

الان تازصبح ميخوابه ميگذره اين روزا هم

هر چی سرچ کردم فقط از ضرراش نوشته

گوگل اخرش میرسه بمرگ حتس سرماخوردگی عادیو شما فقط بحرف دکترتون گوش بدید مگه متخصص اطفال نبوده؟

کاربرقدیمی هستم بنا به دلایلی که خودشون میدونن ومن نمیدونم کاربری قبلیمو حذف کردن😒😒😒😒