2821
2789
عنوان

نامزدم..پدرم

498 بازدید | 44 پست

من بابام بهم میگه تا صد سال دیگه ک بمونی تو خونم هرچقد بخای بهت میدمو رو تخم چشم جا داری ولی الان نامزد داری بهت پول نمیدم تا از نامزدت بخای و اون احساس مسئولیت کنه ولی واقعا نمیدونم چجوری از نامزدم پول بخام چی بهش بگم ک بهم پول بده ...همه کارتام خالی شده دیگه واقعا هیچی ندارم😔

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

با یکم ادا و عشوه بگو من دیگه شوهر دارم اصلا روم نمیشه به خونوادم بگم پول میخوام.

شوهری نذار دیگه من از اونا پول بخوام.

الانم چیزی ندارم دیگه......گفتم تا حقوقتو گرفتی یاد من بیفتی

البته نامزدی فکر نمی‌کنم دلیلی داشته باشه خرجتو بده 

سعی کن از نامزدتت خجالت نکشی

من یه دخترم...من دخترونگی هامو با هیچی عوض نمی کنم ...نه با تماشای فوتبال از تو ورزشگاه...نه با ازاد بودن و گشت زدنای نصف شبا...نه با هیچیه هیچی ...دنیای دخترونمو فقط یه دختر می تونه لمس کنه ... مرا دختر خانوم می نامند مضمونی که جذابیتش نفس گیر است...دنیای دخترانه من نه با شمع نه با عروسک معنا پیدا نمی کند ...و نه با اشک و افسون اما تمام این ها را در بر می گیرد ...من نه ضعیفم نه ناتوان چرا که خداوند مرا بدون خشونت و زور بازو می پسندد...اشک ریختن ضعف من نیست قدرت روح من است...ما دختریم مهم نیست چند سالمونه هرچقدر هم که بزرگ شده باشیم...وقتی یه جا پارک خلوت می بینیم میریم میشینیم رو تاب ...با بیشترین شتاب تاب می خوریم...وقتی اسباب بازی فروشی میبینیم وامیسیم پشت شیشه و دونه دونه عروسکا رو نگاه می کنیم ... جا مدادیمون عروسکیه و توش پر از مدادا و خودکارای رنگا رنگه ...وقتی پاستیل و شکلات و بستنی های رنگارنگ می بینیم لبامونو  جم می کنیم و می خوایم ...وقتی سوسک و عنکبوت می بینیم جیغ میزنیم و از سر کوله یکی بالا میریم ...روزی چند بار خودمون و تو ایینه نگاه می کنیم و جلوش اهنگ می خونیم و می رقصیم ...ما همینیم ...تو دختری گرون باش...سنگین باش...عاقل باش...قلبتو به هر کسی نده ...تنت رو به هر کسی نده...تو خانومی کن خدا هم برات خدایی کنه ... به سلامتی ما دخترا

بابای منم از وقتی عقدم نه چیزی بهم داده نه خریده😐ینی خودم نخاستم عارم میشه 

شوهرمم نمیداد ینی واقعا خنگه تو این چیزا چون خب نمیدونن

بهش بگو مثلا ازین شومیز خوشم اومد خاسم بگیرم ولی نشد...یا مثلا بگو خاستم شارژ بگیرم کارتم نداد اون موقع میفهمه حساب کار دسش میاد😁

🤭❤

نامزدی  همون عقد؟

اگه اره که بله وظیفه همسرتون مخارجتون رو بده 

اما اگه نامزدی و نشون در حد آشنایی هیچ خرجی بر عهده اقا نیست

خیلی راحت تماس بگیر بگو که پول میخوای☺

آهای غمی که مثله یه بختک رو سینه من شده ای آواره    از گلوی من  دستاتو بردار، دستاتو بردار  از گلوی من از گلوی من دستاتو بردار ، دستاتو بردار      💔 جای خالیت تو قلبم یه سوراخه عمیقه ،بابایی💔                    
با یکم ادا و عشوه بگو من دیگه شوهر دارم اصلا روم نمیشه به خونوادم بگم پول میخوام. شوهری نذار دیگه م ...

ایده خوبیه ولی دوسه بار اینجوری بحث شده و اصلا بروی خودش نیاورده

اینو واقعا نمیتونم

دیونه ای اگه الان نگفتی همینجور عادت میکنه از الان بد عادتش نکن بگک پول میخام خجالت نداره که شوهرت 

اگه میشه واسه خوشبختیم یه یه صلوات بفرستید.من نه منم ننم منم چمن منم منم چمن😂😂😂😂
عقدیم😐بابامم نمیگه کل خرجامو بده که مثلا خرجی مثل شارژو یکم پول تو جیبی

تو عقد وظیفه شوهرته خرجی بهت بده، لباس چیزی بخوای بخره، فقط خوردو خوراک با خانواده 

لطفا برای حاجتم یک صلوات بفرست 🌻🌷