2777
2789

اکسفورد کشفش کرده اما اکثرن انرژی منفی میدن میگن ایران نمیاد حالا حالا الله اعلم

عضو اکیپ فیلسوفان نی نی سایت  ...میشه برام صلوات بفرستین💓" لطفا در خواست دوستی نفرستین" هر چی ک خدا بخواد خدا ک بد نمیخواد😍 اگ عقاید ی نفر باهامون فرق داره بی احترامی بهم نکنیم روی کره زمین ب اندازه هممون جا هس باهم مهربون تر باشیم🌸 :)     

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

يعني راسته من كه ديگه بريدم بخدا الان فك كن بالا سر بچه ام نشستم خوابه من گريه ميكنم از استرس 

غروب گريه كرد صداش گرفته حالا من به هرچي فكر كني فكر كردم دارم دق ميكنم

امروز شبکه پنج گفت

چین امریکا و اکسفورد مرحله سوم ازمایش واکسن هستن یعنی قراره هرکدومشون رو ی تعداد بالای ۱۰۰۰ نفر تست کنن شاید جواب بده شایدم نه

ولی روسیه قطعی نیست

خداجون خودت نگهدار دخترنازم و پسرقشنگم باش❤️❤️
يعني راسته من كه ديگه بريدم بخدا الان فك كن بالا سر بچه ام نشستم خوابه من گريه ميكنم از استرس  ...

دیوونه شدی

این حرفا جیه

باز منو بگو 

مسواک دخترم افتاد دستشویی برداسته زده همینجوری😪😪😪

منم خ نگرانم

این یعنی مرحله آخره ؟

اگ روی تعداد بالای ۱۰۰۰ جواب بده بله

ولی میگفت تا حالا واکسنی زیر ۵سال ساخته نشده ولی اینبار برا کرونا عزم جهانی شده شاید زیر دوسال ساخته بشه

خداجون خودت نگهدار دخترنازم و پسرقشنگم باش❤️❤️
واسه چی گریه می‌کنی عزیزم 

خيلي ميترسم از ديروز رو تراس بازي ميكرد چشمم بهش بود يه لحظه اويزون شد قلبم ريخت تو شوكم همش دارم چكش ميكنم عين افسرده ها من اصلا اينجوري نبود شاد و پر انرژي الان ميتم فقط راه ميرم

اگ روی تعداد بالای ۱۰۰۰ جواب بده بله ولی میگفت تا حالا واکسنی زیر ۵سال ساخته نشده ولی اینبار برا کر ...

خدا کنه انشاالله ساخته بشه.

من آخه منتظرم اوضاع خوب بشه برم دکتر.باید عمل بشم 

خيلي ميترسم از ديروز رو تراس بازي ميكرد چشمم بهش بود يه لحظه اويزون شد قلبم ريخت تو شوكم همش دارم چك ...

از کجا آویزون شد یعنی میخواست بیفته مگه چن سالشه 

از کجا آویزون شد یعنی میخواست بیفته مگه چن سالشه

٣سال رو تراس سكو داره خيلي پهنه ١متر ميشه كه بايد از اين نرده سنگي ها بخوره من گلدون چيدم كه اين نره جلو صداي گربه شنيد رفت بالا من برگشتم ديدم چهار دست و پا رو سكو نشسته پايين و نگاه ميكنه طبقه ٣ واااي فقط بي صدا بلوزش و كشيدم اوردمش پايين من گريه اون گريه از ديروز حالم بده