اکسفورد کشفش کرده اما اکثرن انرژی منفی میدن میگن ایران نمیاد حالا حالا الله اعلم
عضو اکیپ فیلسوفان نی نی سایت ...میشه برام صلوات بفرستین💓" لطفا در خواست دوستی نفرستین" هر چی ک خدا بخواد خدا ک بد نمیخواد😍 اگ عقاید ی نفر باهامون فرق داره بی احترامی بهم نکنیم روی کره زمین ب اندازه هممون جا هس باهم مهربون تر باشیم🌸 :)
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
خيلي ميترسم از ديروز رو تراس بازي ميكرد چشمم بهش بود يه لحظه اويزون شد قلبم ريخت تو شوكم همش دارم چكش ميكنم عين افسرده ها من اصلا اينجوري نبود شاد و پر انرژي الان ميتم فقط راه ميرم
٣سال رو تراس سكو داره خيلي پهنه ١متر ميشه كه بايد از اين نرده سنگي ها بخوره من گلدون چيدم كه اين نره جلو صداي گربه شنيد رفت بالا من برگشتم ديدم چهار دست و پا رو سكو نشسته پايين و نگاه ميكنه طبقه ٣ واااي فقط بي صدا بلوزش و كشيدم اوردمش پايين من گريه اون گريه از ديروز حالم بده