2777
2789
عنوان

حسرت

196 بازدید | 8 پست

سلام تا حالا شده حسرت به دلتون بمونه بعد از مرگ پدرم امیدم به برادران بود  یک شب تلفن کردند وخیر دادند برادر کوچکترم بدون هیچ ناراحتی قلبی ایست قلبی کرده ومارو تنها گذاشت بیچاره مادرم چه ها کشید خواهرم که فاصله کمی با برادرم داشت ۶ ماه بعد از مرگ برادرم به سرطان ریه مبتلا شد از نوع خیلی نادر که نمی شد جراحی کرد بعد از شیمی درمانی ورادیو تراپی حالش خیلی بهتر شد چون خیلی دعا کرده بودیم از جمله ۲ بار زیارت عاشورای آیت الله حق شناس گفتیم معجزه شده و تمام نذر ها را بر آورده کردیم ما هرماه در منزل عزاداری امام حسین داشتیم و خواهرم خادم امام حسین بود فکر کردیم شفا گرفته خوشحال بودین وخدارو شکر می کردیم تا اینکه ناگهان دل،درد شدید گرفت نفهمیدیم متاستاز به کل بدن زده بعد از درد فراوان خواهر مهربانم و سنگ صبورم به برادر آسمانی پیوست ومارو تنها گذاشت من خیلی بی تابی می کنم همه منو مذمت می کنند که این گریه ها باعث اتفاقی دیگری زبانم لال نشود به خدا دست خودم نیست دارم دق می کنم بیچاره مادرم،داغ دو جوان خیلی سخته من دارم دق میکنم شب وروز ندارم نمی دونم چکار کنم آرامش پیدا کنم جایی رو ندارم اینجا با شما عزیزان،درددل کردم نمی دونم چکارکنم کمکم کنید

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیلی متاثر و متاسف شدم برای عزیزانی که از دست دادید گلم 

روحشون قرین آرامش و رحمت الهی انشالله

حضرت علی میفرمایند هیچ غمی ماندگار نیست هیچ شادی هم تا ابد نخواهد ماند

پس نه برای شادی زیاد خوشحال بشید نه برای ناراحتی زیاد ناراحت. 

میدونم بسیار سخته و داغ بزرگیه اما با ناراحتی شما هیچی عوض نمیشه . زندگی هنوز روزهای خوبشو داره

هنوز کلی اتفاق خوب مونده که هنوز بهشون نرسیدی و تجربشون نکردی

زندگی جاده ایه که انتها نداره وقتی یه اتفاق سخت میوفته میگیم وای دیگه از این بدتر نمیشه دیگه من بدبختم من دیگه روز خوبی نخواهم داشت اما هر شبی بالخره روز میشه 

بالخره خورشید از پس سیاهیا بیرون میاد و زندگی ها رو روشن میکنه

هیچوقت تا ابد شب نخواهد بود هیچوقت تاهمیشه تیرگی و غم نخواهد ماند

پس دوست عزیزم یا علی بگو و از پیله غم بیرون بیا توکلت به خدا باشه و ازش بخواه کمکت کنه که بهتر و شادتر زندگی کنی و غم هایی که داشتی رو بتونی باهاشون کنار بیای

برات بهترینا رو آرزو میکنم، سلامتی، شادی از ته دل، خوشبختی ❤️❤️❤️😍😍😍😍🌹🌹🌹🌹🌹

۹۹ درصد چیزایی که راجع بهشون نگرانی، هیچوقت اتفاق نمیوفتن🌹
خیلی متاثر و متاسف شدم برای عزیزانی که از دست دادید گلم  روحشون قرین آرامش و رحمت الهی انشالله ...

واقعا عزیزم ممنونم ازشما که زمان گذاشتید اما واقعا هرکاری میکنم نمی تونم لحظه ای از یادشون غافل بشم خواهرم خیلی مهربان بود ودر مرگ برادرم منو دلداری می داد و سنگ صبورم بود جاش خیلی خالی خیلی

واقعا عزیزم ممنونم ازشما که زمان گذاشتید اما واقعا هرکاری میکنم نمی تونم لحظه ای از یادشون غافل بشم ...

میدونم عزیزم کاملا درکت میکنم اما مطمن باش خواهرتم راضی نیست که اینقد داری خودتو اذیت میکنی 

روحش همیشه کنارته منتها شما نمیتونی ببینیش 

برای شادی روحش صلوات بفرست خیرات بده خیلی ارومت میکنه خیلی زیاد 

یکی از دوستام به پدرش خیلی وابسته متاسفانه چند ماه پیش پدرش فوت کرد دوستم خیلی حالش بد بود بهش گفتم قرآن رو برای پدر ختم کن. از روزی که شروع کرده قرآن رو به نیت پدرش داره ختم میکنه زمین تا اسمون روحیه اش فرق کرده خیلی حالش خوب شده خییییلی زیاد

هرجوری که از دستت برمیاد براشون خیرات بده

گریه و غم و ناراحتی ما برای کسایی که دستشون از دنیا کوتاهه هیچ فایده ای نداره اما اگه صلواتی بفرستیم یا خیراتی بدیم ( هرچیزی میتونه باشه) هم روح عزیز از دست رفته شاد میشه هم خودمون خیلی اروم میشیم

امتحانش کن قشنگم

۹۹ درصد چیزایی که راجع بهشون نگرانی، هیچوقت اتفاق نمیوفتن🌹