پنج روزه از موعدم گذشته و همچنان وقتی فعالیت میکنم دلدرد پری و تیر کشیدن میاد سراغم و نفخ و فشارم هم پایین هست و سرگیجه میگیرم ،بیاین یکم دلگرمم کنید
خدایا شکرت که بلاخره انتظار به سر اومد و نی نی خوشگلمو گذاشتی بیاد تو دل مامانش😊👶❤برا سلامت بدنیا امدن نی نیم یه دونه صلوات میفرستی.قبل بارداری تو گروه تثبیتی ها 😇وزن 54،بعد بارداری احتمالا گروه قرمز😢
خدایا شکرت که بلاخره انتظار به سر اومد و نی نی خوشگلمو گذاشتی بیاد تو دل مامانش😊👶❤برا سلامت بدنیا امدن نی نیم یه دونه صلوات میفرستی.قبل بارداری تو گروه تثبیتی ها 😇وزن 54،بعد بارداری احتمالا گروه قرمز😢
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
ای قررررررربونش برم جی جی اومد تو دلت الهههههههههی شکر مباررررررکه واسه منم ...
خخخ 😍😍😍،چشم حتمن گلم
من پرررری شدم 😥 ب نظرتون برم دکتر یا خودم لتروزول خارجی بگیرم بخورم و اینماه بدون آمپول و این چیز ...
نمیدونم عزیزم هرکسی از شرایط خودش بهترخبر داره ، انشالله هرچی خیره پیش بیاد😊