2777
2789
عنوان

🤐ملت رد دادن

| مشاهده متن کامل بحث + 1121 بازدید | 82 پست
اشتباه تو این بود که وقتی گفت عکستو بده ببینم دخترمو عروسم میپسندن نزدی تو دهن طرف 😐 میگفتی مگه دخت ...

اخه ما خانواده تقریبا سرشناسی هستیم همون اول کاری که دیدنمون تموم اعضای خانوادم از عمو پسرعموها ووو...همه رومیشناختن درصورتیک ما شناختی اصلا ازاونها نداشتیم من ادم بی حوصله ایم حرف بی ربطی بشنونم سریع بی خدافظی بلند میشم میرم اما مامانم قبلش هی سفارش کرد فلان کارو نکنی چیزی نگی فلانو فلان بگن دخترفلانی اینجوریه اخرشم شد این

تنها دوستم🙆 سایمه ....🥀🖤

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

اخه ما خانواده تقریبا سرشناسی هستیم همون اول کاری که دیدنمون تموم اعضای خانوادم از عمو پسرعموها ووو. ...

میفهمم دقیقا منم شرایط تو رو دارم و مدام این موقع ها بهم گوشزد میشه  که چیزی نگی زشته پس فردا میگن دختر فلانی اینجوریه اونجوریه ولی من نمیتونم ساکت بشینم در مقابل این بی حرمتی ها واقعا یه نوع بی احترامی این رفتار مگه مگه خودشون زن نیستن نمیفهمم چرا با همجنس خودشون مث یه کالا برخورد میکنن

حال دلم خوب نیست...میشه براش أَمَّنْ یُجیبُ بخونید...؟💔😔
میگفتی مهریه اقاداماد و طبق تاریخ تولدش میزنیم براش😂😂😂😂

غلط کردن به نیت ۵تن یدونه سکه گرمی مهرش میکردم از سرشم زیاد بود مرتیکه کرگدن پیر

تنها دوستم🙆 سایمه ....🥀🖤
غلط کردن به نیت ۵تن یدونه سکه گرمی مهرش میکردم از سرشم زیاد بود مرتیکه کرگدن پیر

😂😂😂😂😂😂😂

من همیشه با حرف همه موافقم چون این تنها راهیه ک میتونم ساکتشون کنم،تا دیگه حرفشونو ادامه ندن😏
میفهمم دقیقا منم شرایط تو رو دارم و مدام این موقع ها بهم گوشزد میشه  که چیزی نگی زشته پس فردا م ...

اره این زنا هنوز به درکی از موجودیت خودشون نرسیدن متاسفانه 

تنها دوستم🙆 سایمه ....🥀🖤
چون پسراشون عتیقن چون نمیخوان دوزار خرج کنن دو جلسه با گل و شیرینی بیان جالبه طرف میدونست احتمالا ...

تو زندگی باید تا میشه از این ادما دوری کرد،و ادم حسابشون نکرد کار خوبی کردی

تنها دوستم🙆 سایمه ....🥀🖤
سکرت چت چطوریه من بلد نیستم

موقع فرستادن عکس تو تلگرام یه علامت ساعت کنارش هست تایم مورد نظرتو که میزنی بعد از اون عکس پاک میشه 

تنها دوستم🙆 سایمه ....🥀🖤
تو زندگی باید تا میشه از این ادما دوری کرد،و ادم حسابشون نکرد کار خوبی کردی

تازه میگفت دخترای الان پرتوقع شدن مهریه بالا میخوان 

هنوز نیومده داشت با من سر مهریه چک و چونه میکرد و اونم یه جواب سربالا دادم که اگرم بالا بخوام نیازی به پولش نیست و من و دخترای فامیلم احتیاج نداریم با این پولا تجارت کنیم واسه محکم کاریهای دیگه مهریه میذاریم