2777
2789

[QUOTE=146981276]سلام عزیزم دختر من رفلاکس شدید داشت ازحدود 40 روزگی خورد تا هفت ماهگی درمان شد. البته شربت و قرص نکس ...یعنی هفت ماه طول کشید؟

اگرخدارا نشناسیم دعاهم کنیم مستجاب نمی شود چون خدا را نشناختیم

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

سلام عزیزم دختر من رفلاکس شدید داشت ازحدود 40 روزگی خورد تا هفت ماهگی درمان شد. البته شربت و قرص نکس ...

یعنی هفت ماه طول کشید؟

[QUOTE=146981276]سلام عزیزم دختر من رفلاکس شدید داشت ازحدود 40 روزگی خورد تا هفت ماهگی درمان شد. الب ...

آره ولی ب این خاطر زیاد طول کشید چون دخترم شش ماهش ک شده بود کرونا اومده بود اویال کرونا بود و دکتر ام نیومدن بعد هفت ماهش ک شد دکترش ک اومد گفت یواش یواش کمش کنید

آره ولی ب این خاطر زیاد طول کشید چون دخترم شش ماهش ک شده بود کرونا اومده بود اویال کرونا بود و دکتر ...

ازهمون اول تأثیرداشت؟

آره ولی ب این خاطر زیاد طول کشید چون دخترم شش ماهش ک شده بود کرونا اومده بود اویال کرونا بود و دکتر ...

عزیزم شما شربت موتیلیوم دارید ؟

من پیدا نمیکنم بخاطر کرونا نمیارن پسرم حالش بدتر شده 

حتی اگه استفاده شده اسم باشه میخوام

برای بارداری همه منتظرا و سلامتی پسرام 1 صلوات میفرستید  خدایا شکرت برای هدیه ای که دادی
[QUOTE=146981276]سلام عزیزم دختر من رفلاکس شدید داشت ازحدود 40 روزگی خورد تا هفت ماهگی درمان شد. الب ...

عزیزم شما شربت موتیلیوم دارید ؟

برای بارداری همه منتظرا و سلامتی پسرام 1 صلوات میفرستید  خدایا شکرت برای هدیه ای که دادی
عزیزم شما شربت موتیلیوم دارید ؟ من پیدا نمیکنم بخاطر کرونا نمیارن پسرم حالش بدتر شده  حتی اگه ...

آره من دارم چون گیر نمیومد دوتا براش گرفته بودم الان یکیش سالم و دست نخورده مونده. 

آره من دارم چون گیر نمیومد دوتا براش گرفته بودم الان یکیش سالم و دست نخورده مونده. 

عزیزم هر قیمتی بخوای میخرم ازت تو رو خدا بهم پیام بده ، حال پسرم خیلی بده در به در دنبال شربتشم

شمارتو بده بهم زنگ بزنم منتظرم تو رو خدا زود جوابمو بده