2821
2789
عنوان

موهام..

125 بازدید | 14 پست

من از بچگی تا یکم موهام بلند میشد موخوره میگرفت کوتاه میکردم و این کار هر سال تکرار میشه از شانسم، الان دیگه بیشتر  دارم میرسم بهشون،، از شونه هام یکمی پایین ترن، به نظرتان چند سال دیگه اگه دیگه کوتاه نکنم بلند میشه تا کمر؟ ؟، چند وقت دیگه؟؟؟؟؟؟ خیلی حسرتش رو دارم.میشه نظر بدین ممنون    

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

بستگی به رشد موهات داره . من از کلاس سوم تموم شد دیگه کوتاه نکردم شیشم تا کمرم بود 

بزرگ ترین تفاوت ما با خارج سطح فرهنگ و سواد جامعه است . تا این درست نشه هم چیزی تغیبر نمیکنه !              قبل از گفتن به تو چه ، فکر کن . اگه اون کار به دیگران و جامعه صدمه میزد . دیگه به خودت مربوط نیست! 

[QUOTE=146976633]بستگی به رشد موهات داره . من از کلاس سوم تموم شد دیگه کوتاه نکردم شیشم تا کمرم بود [/QUOTE ] اره عزیز جان، اصلاً رشد ندارن روزی ده بار سانت میکنم ولی دریغ از یکم بزرگ شدن، فقط بلدن موخوره بزنن واسه من   

[QUOTE=146976633]بستگی به رشد موهات داره . من از کلاس سوم تموم شد دیگه کوتاه نکردم شیشم تا کمرم بود ...

روزانه که معلوم نمیشه 😂

بزرگ ترین تفاوت ما با خارج سطح فرهنگ و سواد جامعه است . تا این درست نشه هم چیزی تغیبر نمیکنه !              قبل از گفتن به تو چه ، فکر کن . اگه اون کار به دیگران و جامعه صدمه میزد . دیگه به خودت مربوط نیست! 
2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

قیافه بچه وقد

maix | 14 ساعت پیش
2791
2779
2792