2777
2789
عنوان

کار رفتن زن

200 بازدید | 27 پست

سلام دوستان 

یک نظر میخوام و کمک میخام 

من سرکار میرم و بچم پیش مادرشوهرم میزارم مادرشوهرم بچه یک دوساعت به جاریم بالایی و یک دوساعت جاریم که پایین خونشون میشینه میده نگه میدارن عصر که از کار اومدم دیدم دست جاربم هست ناراجت بچم و ناراحت اینکه چرا کار میرم شدم شما جای من بودید استعفا میدادید 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگ شوهرت کارش خوبع و با کار اونم پول کافی دارین استفا بدع بستگی ب پول و درآمد زندگیتون دارع

فرقمون اینع که:                                                                    شما بلاک بازی میکنین؛ ما پلاک بازی         آرع فرقمون زیادع...🤘🏿👑

به نظرمن جاری یاحتی بعضی مادرشوهرااگرچه درظاهرچیزی نگن ولی بااکراه بچه رانگه می دارن وچه بسابچه رابی محلی یاتمسخریاسرکوفت بدن حتمااول جای بچه رامحکم ومطمئن کن بعدبرو

مثل زنبورباشیم که فقط زیباییهاراببینیم نه مثل مگس که فقط زشتیهارابپسندیم

چرا پرستار نمیگیری؟ جاری من دهن همه مارو سرویس کرد همش توقع داشت بچه شو نگه داریم مادرشوهرم سنش بالاست یک سال اون اوایل نگهش داشت بعد رفت مهد الانم دوباره یک ماه نگه داشت شیطونم هست سرویسش کرد اخرم مادرشوهرم بهش گفت پرستار بگیر من دیگه نمیتونم خانم بهش برخورده چرا هیچکدوم نگه نمیدارین الانم یک هفته ست پرستار گرفته همش میگه دوست نداشتم غریبه بیاد تو خونم کاش یکی از شما نگهش میداشت

بچت چند سالشه؟ یا چند وقتشه؟ یه پرستار بگیر بیاد خونت بچتو نگه داره دوربین هم بزار تو خکنه چک کنش خیالت اینطوری راحتم هست چون جاری و اینا که ازت حقوق نمیگیرن بابت نگه داشتن بچت حتما با دل دردی نگهش میدارن و بالاخره ممکنه خسته بشن