2777
2789
عنوان

گشت ارشاد

992 بازدید | 30 پست

خانما توروخدا بیایین اوناییکه سر درمیارن منو از گیجی درکنن ...اگه کسی رو به خاطر پوشش بد بایه پسر بگیرن دختر دانشجو شهر دیگه بعد به دختر میگن زنگ بزن خونوادت بیاد دنبالت اگه نیاد میفرستنش بهزیستی محل زندگیش 

نه بابا کدوم احمقی گفته؟

ابتدا فکر میکردم مملکت وزیرِ دانا می‌خواهد،بعد فکر کردم شاید شاهِ دانا می‌خواهد،اما اکنون می‌فهمم مـِــلــَـتــــــِ دانا میخواهد....!                                                💕امیـــرکــبــیر💕

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه يكي از دوستاش براش مانتو پوشيده بياره ولش ميكنند دوست منو براي مانتو جلو باز گرفتن زنگ زد به من براش مانتو. بردم درش اوردم البته دوستم خانواده اش هم همينجا بودن

زهره خانمي ام با عضويت ٩٤بازم تركيدم 

خواهرشوهرم مشهد دانشجو هست بعد سمنان با یه پسر گرفتنش بعد زنگ زده به من گفت به خاطر پوششم بودهوزنگ بزن بگو کسی نیست بیاد دنبالش وگفته پسره نامزدم بوده پسره گفته نمی شناسم مسافره ..بعد من زنگ زدم گفتم بابا ومامانش سالخورده هستن تواین موقعیت کسی نیست راه دوره کرونا هست وهواگرم گفتن میفرسیمش بهزیستی شهرتون

نه بابا دروغه  مگه الکیه  دختر بالای ۱۸ رو که نمیشه ببرن بهزیستی

خوب اون اقا خودم باهاش صحبت کردم گفت حتما بابا یا داداشش بیاد گفتم کسی نیست گفت میفرسیم بهزیستی شهرتون پدریا برادرش بره