2777
2789

شاید حامله‌ای تست زدی

خدایا مسافر کوچولوم رو به تو می‌سپرم.👶❤️                خدایا خودت بسلامتی برسونش دستم.. ❤️🙏.               خدایا هرکی بچه نداره یکی از فرشته‌های کوچولوت رو بهشون هدیه بده.. 🙏🧡 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من تنبلی داشتم عقب انداختم فقط دوورق خوردم حامله شدم

وزن اولیه 76.500 😫 وزن الان68.600 🤩 وزن هدف دیگه نهایتا میخام 60 باشم وبمونم یه صلواتم برا مشکلاتم بگید مرسی از همگی⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦الان ۶۶کیلو هستم ولی عضلانی و چربی ندارم زیاد و همه میگن دیگه لاغر نکن😂 انشاا... همینطور ثابت بمونم🤦😎
من تنبلی داشتم عقب انداختم فقط دوورق خوردم حامله شدم

من هیچ مشکلی نداشتم تخمکام یکم کوچیک بود گفت عادیه دکتر اینو داد دیروز تاحالانخوردم علائم پریودی هم دارم ولی نمیشم تستمم منفی شد میترسم نخورم موردداشته باشه بخورمم مورد داشته باشه

صبح تست زدم منفی بود 

من یه بسته از قرص وینتاگنوس خوردم حامله شدم

خدایا مسافر کوچولوم رو به تو می‌سپرم.👶❤️                خدایا خودت بسلامتی برسونش دستم.. ❤️🙏.               خدایا هرکی بچه نداره یکی از فرشته‌های کوچولوت رو بهشون هدیه بده.. 🙏🧡 

دکتر گف چجوری بخور؟

من یه بسته از قرص وینتاگنوس خوردم حامله شدم

نمیدونم منم یه بیست روزی هست خوردم ولی چرا تستم منفی شد؟کلادوروزه عقب انداختم اخه پریودمم سی روزه بود حالاشده ۳۶/۷روزه نمیدونم تخمک گذاریم کی هست

نمیدونم منم یه بیست روزی هست خوردم ولی چرا تستم منفی شد؟کلادوروزه عقب انداختم اخه پریودمم سی روزه بو ...

بهتر بری ازمایش بدی شاید تست نشون نده 

گفت روزی یدونه توپریودیتم نخور

خب ازمایش بده انشالله ک مثبت هس اگ نبود برو پیش دکترت