2777
2789
عنوان

بیبی چک

| مشاهده متن کامل بحث + 171 بازدید | 24 پست
یه گروه نی نی سایتی 2 ساله عضوم با اعضاش مثل خواهریم امروز انقد بهم انرژی دادن همه گفتن مبارکه 😢 من ...

نگران نباش مطمعنن مثبته، دو روز دیگه بزن، من بی بی ندارم، نزدیکم داروخونه نیست، ولی هیچ علائمی ندارم نمی دونم بشه یا نه

ممنون میشم برا شادی روح داداش عزیزم صلوات بفرستید  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

قربونت بشم نازنینم حتما برات دعا میکنم .. من دو ساله اقدامم هیچوقت بیبی هام حاله نداشت

منم دوساله..دلم خیلی نی نی میخاد.خسته م

رو نمایان کردمو یه شهر دستش رابریده😎..کاربری قبلیم به لطف دوستان مبادی آداب ترکیییید🙃😕
نگران نباش مطمعنن مثبته، دو روز دیگه بزن، من بی بی ندارم، نزدیکم داروخونه نیست، ولی هیچ علائمی ندارم ...

50 50 خودم ب مثبت بودنش اطمینان دارم... 

منم داروخونه نزدیک خونم نیست به شوهرم گفتم بگیره اگ یادش نره... منم علائم ندارم در صورتی ک یه هفته قبل پری سینه درد شدید داشتم الان فقط بغلای سینم با لمس د د میکنه همین... خبرشو همینجا میزارم

به لحظه ها وابسته نشو چه خوب چه بد میگذره(:
50 50 خودم ب مثبت بودنش اطمینان دارم...  منم داروخونه نزدیک خونم نیست به شوهرم گفتم بگیره اگ ی ...

شما قرصی هم خوردید من تنبلی داشتم رفتم دکتر سه ماه پیش دوفاکس داد از اون روز دورم 28 روزه شده، این دو ماه گذشته همش منفی شده، هر چی صلاح باشه

ممنون میشم برا شادی روح داداش عزیزم صلوات بفرستید  

@bardariiiii

آدرس گروههای مرتبط با بارداری و اقدام به بارداری در تلگرام  همراه کارشناس  و گروه چت و درددل  خانمها

کمی عفت کلام و داشتن شرم و حیا در گفتار  بد نیستا بهش فکر کنید بعضی خانمای نی نی سایت!!!
شما قرصی هم خوردید من تنبلی داشتم رفتم دکتر سه ماه پیش دوفاکس داد از اون روز دورم 28 روزه شده، این د ...

من سیکلای طولانی داشتم دو ماه متفورمین خوردم 31 روزه شدم... 5 ماهه شایدم بیشتر سیکلم تقریبا منظم شده.. 

فردا بیبی میزنم توکل ب خدا امروز نشد شوهرم گفت بیشتر صبر کن

شما قرصی هم خوردید من تنبلی داشتم رفتم دکتر سه ماه پیش دوفاکس داد از اون روز دورم 28 روزه شده، این د ...

انشالا با بیبی مثبت بیای تاپیک بزنی خاهری

بااجازه اسی نذر صلوات گردم ۱۶۰۰تاش مونده کسی مایل هست بفرسته؟؟

300

21سالمه وآرزومه مامان بشم❤️😍شروع وزن 76😡وزن فعلی55🙂وزن هدف50😍خدایا یه روزی میادمن مادر بشم خدایا توکه حال منو میدونی معجزه کن برام دلم ناجور هوای حرم امام رضا رو کرده خدایا کاش بشه برم زیارت 😞